Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΑΣ

 από σχόλιο αναγνώστη μας εδώ

Αλήθεια τι πρέπει να κάνει ο κάθε λογικός άνθρωπος μετά τα χθεσινά γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα .
Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να φωνάξουμε , αρκετά , φτάνει πια .
Φτάνει πια με την εισροή λαθροεποικων από την Τουρκία και τις θεωρίες για το δόγμα ΟΖΑΛ περι κατακτήσεως της Ελλάδος διάμεσου των ισλαμιστών λαθροεποικων ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ επιτέλους ΚΑΤΙ . Το δόγμα είναι δόγμα , σωστό η λάθος τι σημασία έχει όμως , όταν εμείς είμαστε ερωτευμένοι με την αδράνεια .
ΑΛΛΑ ακόμα και εάν είναι δόγμα εφευρεθέν από ΜΜΕ το 2009 πριν τις ευρωεκλογές για να καλύψει τα ελληνικά κόμματα και την σκανδαλώδη αναλγησία που επιδεικνύουν χρόνια τώρα υπακούοντας στην νέα τάξη πραγμάτων και τις επιταγές της για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω της λαθρομετανάστευσης

Κοντεύουμε τα πέντε εκατομμύρια αλλόφυλους και αυτό είναι κάτι που δεν δεν θα μπορούσαν να καταφέρουν ούτε εκατό τουρκοκρατιες..
Όποιος τολμήσει σήμερα να γράψει σε blog για επίορκους αξιωματικούς που δεν κάνουν το αυτονόητο καθήκον τους , δηλαδή να φυλαττουν τα χερσαία σύνορα της πατρίδας μας , του απαντούν με εκφράσεις του τύπου - τι θέλεις εσύ δηλαδή να πάρεις ένα πολυβόλο και να καθαρίζεις όσους μπαίνουν μέσα - η ακόμα - θα σας άρεσε αυτό χρυσαυγητες .η φασίστα δολοφόνε και αλλά κοσμητικά επίθετα-
Πραγματικά είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πέφτουν επάνω σου ώστε αναγκάζεσαι και αρχίσεις να ψάχνεις τα γραπτά σου , για το εάν δηλαδή έχεις γράψει κάτι σχετικά με εκτελέσεις η το άκρως αντίθετο από αυτά που σου σέρνουν .
Το αυτονόητο δηλαδή το ότι πρέπει να συλληφθούν και εάν είναι δυνατόν να προωθηθούν άμεσα προς τις περιοχές από όπου αφίχθησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.
Έξαλλου αυτό είναι το καθήκον των ένοπλων δυνάμεων της χώρας και σεβόμενες τις κλάρες και τις δάφνες τους το εκτελούσαν στο ακέραιο κατά την δεκαετία του 90.
Όσοι έτυχε να υπηρετήσουν τότε το γνωρίζουν καλά .
Έτσι απλά χωρίς ακρότητες και χωρίς κανένα περιπαιγμο η τον τυχόν εξευτελισμό της προσωπικότητας των συλληφθέντων λαθροεισβολέων , και με μοναδικά πιστεύω τον στρατιωτικό κώδικα , την τιμή , την υπεράσπιση του πατρίου εδάφους και τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα .
Σήμερα ΟΜΩΣ όλα αυτά τέλειωσαν όλοι υπακούουν σε στην ψυχοπαθολογικής μορφής εντολή για αποστασιοποίηση τους από το κοινωνικό γίγνεσθαι , τυφλή υπακοή σε μια άγνωστη εντολή να διαλυθεί αυτή η πατρίδα να καταργηθεί ο γηγενής πληθυσμός της να πεθάνει κάθε τι ελληνικό και εν τέλει να δικαιολογηθεί η ρήση ότι οι δάφνες κάνουν πια μόνο για να βράσεις φακή .
Αλήθεια νομίζω ότι βρίσκομαι 15 χρόνια πριν τότε που όταν άρθρωνες τις αντιρρήσεις σου για την εισβολή στην χώρα των αλβανών , όλοι οι αδαείς σου κολλούσαν την χαρακτηριστική ετικέτα του ρατσιστή .
Έτσι εύκολα ακόμη και δικοί σου άνθρωποι .
Άνθρωποι που ήξεραν πόσο πολύ είχες βοηθήσει τους πεινασμένους και αρρώστους στη Αφρική . Και γιατί όλα αυτά .
Έτσι , γιατί εσύ αντιδρούσες στα συμφέροντα των μεγάλων , που κατά λάθος οι μικροί θεωρούσαν ότι ταυτιζόταν και με τα δικά τους συμφέροντα .
Έπρεπε λοιπόν να στιγματιστείς ,
Κάτι τι ψάχναμε να βρουν , βρήκαν λοιπόν την λέξη ρατσιστής
(Βεβαίως τελείως άσχετη λέξη ως προς τον χαρακτηρισμό κάποιου που πίστευε στην ύπαρξη της εθνικής διαφοράς μεταξύ ελλήνων και αλβανών , και ο όποιος ήταν οπαδός του εθνικού κράτους και όχι του κράτους - αχταρμά των Η.Π.Α.)
Γιατί έτσι ήταν η γραμμή της αριστεράς για να κερδίζει τις ψήφους των αγροτών που ήθελαν αλβανούς δουλοπάροικους στα χωράφια τους.
Γιατί μαζί. με τους μεγαλοεργολάβους απέκτησαν και τα πρώην συντρόφια από δυο τρεις πολωνούς , αλβανούς και άλλους φουκαράδες και έτσι τα συντρόφια έγιναν εργολάβοι .
Και οι νέο-εργολάβοι στην συνέχεια έγιναν νέο-πλουτοι νέο-εργολάβοι και πήραν σπίτια στην Γλυφάδα στην Κηφισιά . Κυριλέ νάνε κι όπου νάνε , πάντως μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα
Ετοίμασαν λοιπόν την ρετσινιά και με αυτήν γυρνούσαν τις γειτονιές και την κρεμούσαν όλοι μαζί σε οποίον προσπαθούσε να τους εξηγήσει το τι καταφέρνουν σήμερα με την απερισκεψία τους και τι θα επακολουθήσει .
Γιατί υπήρχαν και άνθρωποι που είχαν πρακτική εμπειρία αναλόγων καταστάσεων τις οποίες έτυχε και έζησαν στο εξωτερικό. (υποβάθμιση άξιας γης , κατάργηση περίθαλψης . τετράωρα εργασίας , σύνταξη στα 80 , μαφίες και .έγκλημα κ.α.)
Τι αριστεροί , τι δεξιοί , τι αριστεροδεξιοι , όλοι την ίδια πατέντα χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν την αλήθεια και να φιμώσουν την λογική .
Ρατσιστής λοιπόν τότε όταν έλεγες το αυτονόητο.
Εγκληματίας τώρα όταν μιλάς πάλι για το αυτονόητο.
Και φυσικά πέρα από frontex και ξερό ψωμί , η με άλλα λόγια frontex και ψιλό-βρήκαμε την ησυχία μας από μεριά αιγαίου (Αλήθεια τι δουλεία μπορεί να έχουν οι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ στις 19 Μόρτη να καλούν με την αφίσα τους –ΟΧΙ ΣΤΗ FRONTEX - ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ) (μάλλον ευγενική χορηγία του ιδρύματος Σορρος).
Αλλά για τις λαθροεισοδους από μεριά αεροδρομίου δεν έχει ακουστεί ούτε μια κουβέντα . Και τι να ακουστεί , Αφού τότε θα ξεφτιλιστούν άπαντες .
Ποιος άραγε φτιάχνει τα πλαστά χαρτιά για τα τόσα ευπρεπώς ενδεδυμένα πακιστανακια που έχουν κατακλύσει τον τελευταίο χρόνο την χώρα μας .
Και στο αεροδρόμιο οι υπεύθυνοι δεν μπορούν τάχα να ξεχωρίσουν εάν είναι πλαστά η γνήσια τα ταξιδιωτικά τους έντυπα . Αλήθεια καλέ μπερδεύεστε .
Ως νέοι έλληνες στρατιωτικοί που μπερδεύτηκαν με τις αρμοδιότητες τους οι άνθρωποι και αφήνουν τα σύνορα ανοιχτό .
Η δεν είναι πλαστά και επάνω τους έχουν την πρόσκληση από την κυβέρνηση ΓΑΠ.
Και όταν πέσει με το καλό και με την βοήθεια του Θεού ο ΓΑΠ αλήθεια τι θα τους κάνει .
Θα τους πάρει άραγε σπίτι του η τέλος πάντων μαζί του όπου πάει , η θα τους φορτώσει και αυτούς μαζί με τους άλλους στο έλλειμμα .
Μήπως τελικά η frontex πρέπει να αναλάβει και τα σύνορα μας και τα αεροδρόμια μας .
Αφού ανέλαβε τον θαλάσσιο χώρο μας μετά την διάλυση του λιμενικού (θυμάστε την παρέλαση 25 Μαρτίου , μοντάζ που έβγαζε μάτι στα πλαστώ-παραποιημένα -εγγεγραμμένα στην βιντεοκάμερα , ελλοχεύοντες χρυσαυγητες και λοιπά παραμύθια ώστε να δουν εάν μπορούν να διαλύσουν τις ένοπλες δυνάμεις) ( που αν τύχαινε και ήσουν στην παρέλαση και μετά έβλεπες στην οθόνη τα στιγμιότυπα θα έλεγες μα αφού κι εγώ ήμουν εδώ , να με βλέπεις , εδώ ,μα τι στο καλό κουφός ήμουν και δεν τα άκουσα τότε όλα αυτά και τα ακούω τώρα , τι γίνεται αλήθεια εδώ)
Τώρα κάτι σχετικά με τα πακιστανακια , πως έχω την εντύπωση ότι όλα έρχονται με βιβλιάριο καταθέσεων στην εθνική τράπεζα .
Και εάν πράγματι κάποιος θέλει να ξεμπλέξει τον μίτο της Αριάδνης καλό θα ήταν να αρχίσει από εκεί. HEIL GAP

2 σχόλια:

  1. part 1
    Δευτέρα, Οκτώβριος 18, 2010
    Πώς υπονομεύεται, αποσταθεροποιείται και ελέγχεται μια χώρα
    ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1985 ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

    Ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιός υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα.
    Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press και ως πράκτορας στην KGB (Κα Γκε Μπε) αλλά και στο Κεντρικό Κομμουνιστικό Συμβούλιο τα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως. Ειδικότητα του ήταν η προπαγάνδα.


    Λόγω διαφωνίας του με το σοβιετικό καθεστώς, τον Φεβρουάριο του 1970 διέφυγε στη Δύση και μάλιστα από την Αθήνα όπου είχε έρθει ως τουρίστας. Μετά την παραχώρηση ασύλου από την πρεσβεία των ΗΠΑ, εγκαταστάθηκε μόνιμα στη χώρα αυτή,Σε συνέντευξη που έδωσε το 1985 όπως θα δείτε στο βίντεο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφωτιστική ανάλυση των τεχνικών προπαγάνδας που εφάρμοζαν οι σοβιετικοί από την εποχή που υπηρετούσε. Τεχνικές που μέσα από την συνέντευξη, προκύπτει ως οφθαλμοφανές ότι έχουν εφαρμοστεί κατά γράμμα και για την πολύχρονη προετοιμασία της δικής μας κρίσης.

    Σκοπός των σοβιετικών κατά τον πράκτορα, ήταν η οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας (ΗΠΑ) και όπως βγαίνει από συνειρμούς με την σημερινή κατάσταση, προφανώς μέσα από τα ίδια σκοτεινά και υπερεθνικά κέντρα αθέατης εξουσίας που την εφήρμοσαν και στην περίπτωση της Ελλάδος αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

    Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης, αναφορικά με την τεχνική αυτή του ψυχολογικού πολέμου μέσω χειρισμού των συνειδήσεων, που οι σοβιετικοί έχουν ονομάσει προπαγάνδα :

    ·Η κύρια δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών καλύπτει μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία την οποία ονομάζουν ιδεολογική υπονόμευση.
    ·Βασικός στόχος της είναι ο ‘εχθρικός’ πληθυσμός να αλλάξει την αντίληψη που έχει για την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς να μην μπορεί να βγάλει λογικά συμπεράσματα για να προστατεύσει τον εαυτό του, τους δικούς του και την χώρα του
    ·Πρόκειται για μια πολύ αργή διαδικασία πλύσης εγκεφάλου την οποία χωρίζουν σε 4 στάδια :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. part 2
    Το 1ο από αυτά λέγεται ‘υπονόμευση του ηθικού‘ και διαρκεί 15 με 20 χρόνια ! Αυτό θεωρήθηκε το ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα για να εκπαιδευθεί μια τουλάχιστον γενιά μαθητών ώστε να στραφεί εναντίον της επικρατούσας τοπικής νοοτροπίας και ιδεολογίας.
    Μετά την εν λόγω υπονόμευση, το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα που αφορούν πραγματικές
    καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία, έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών
    αποδείξεων και ντοκουμέντων, σε φωτογραφίες ή βίντεο.
    Το 2ο στάδιο λέγεται ‘Αποσταθεροποίηση’ και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η Οικονομία, οι Διεθνείς Σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα. Στο στάδιο αυτό, η αποσταθεροποίηση επέρχεται μέσα από την επιρροή και την επίδραση των
    Μαρξιστικών – Λενινιστικών θεωριών της τότε ΕΣΣΔ (εν προκειμένω αναφέρεται στις ΗΠΑ ως στόχο !)
    Το 3ο στάδιο είναι η Κρίση η οποία επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. (αναφέρεται στις ΗΠΑ του 1985 όπου η κρίση επήλθε μέσα σε 6 μόλις εβδομάδες) !
    Το 4ο στάδιο λέγεται ‘Εξομάλυνση’ με απροσδιόριστη διάρκεια, όπου επιβάλλονται δυσβάστακτα και καταδυναστευτικά μέτρα με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κανονικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση.

    Έχει σημασία να παρατηρήσουμε ότι η συνέντευξη αυτή, αν και δίδεται πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, μοιάζει να αναφέρεται σε καταστάσεις πολύ πρόσφατες για μας τους Έλληνες και οπωσδήποτε πανομοιότυπες με την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας.
    Επίσης ενδιαφέρον έχει στο τέλος της συνέντευξης, όπου ο πρώην πράκτορας επισημαίνει πως όλοι αυτοί οι φορείς των αριστερών ιδεολογιών στις ΗΠΑ, των ανθρωπιστικών ιδεών του πανεπιστημιακού κατεστημένου και οι ‘προστάτες’ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε μια τέτοια διαδικασία, καθίστανται ακούσια όργανα της υπονόμευσης που αναφέρεται στο 1ο στάδιο, (έπαιξαν άθελα τους δηλαδή το παιχνίδι των σοβιετικών), με μοναδικό σκοπό από πλευράς του ‘επιτιθεμένου’ την αποσταθεροποίηση του κράτους των ΗΠΑ.Αν και ο επηρεασμός ενός αποσκιρτήσαντος κατασκόπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος -με ότι αυτό συνεπάγεται-, μοναδική για μας σημασία έχει η επαλήθευση των λεγομένων του σε κάθε σημείο, σε σχέση με τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας σήμερα.
    Εκτός των ποικίλων άλλων παραλληλισμών με την δική μας Κρίση, οι ομοιότητες με την ασύμμετρη ‘ανθρωπιστική’ υστερία υπέρ των λαθρομεταναστών είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

    Κ.Σ.

    Το έλαβα με email από τον Κ.Σ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ:
    Στο κείμενο, προσέξτε το σημείο που λέει ότι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ τους πατήσει ξυπνάνε και αυτό είναι το δυστυχές; Για ξαναδείτε το. …

    http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/10/blog-post_8239.html

    http://olympia.gr

    posted by Adiavroxoi at 10/18/2010 02:55:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή