Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Τσουνάμι μεταναστών με αύξηση 329% μέσα σε 1 χρόνο....Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση .. Η Ευρώπη κωφεύει και σε ένα δικό της πρόβλημα

 Διακόσιοι πενήντα παράνομοι μετανάστες περνούν κατά μέσο όρο καθημερινά τα χερσαία σύνορα της χώρας στην περιοχή του Εβρου, δημιουργώντας πρόσθετες δυσκολίες στο ήδη οξυμένο πρόβλημα, που εξακολουθεί να παραμένει άλυτο.
 
Οι συλλήψεις μεταναστών  έχουν αύξηση 329% μέσα σε 1 χρόνο

Στον Εβρο
Οκτάμηνο 2009 5.634 συλλήψεις
Οκτάμηνο 2010 24.173 (αύξηση 329%


Στα θαλάσσια σύνορα
Οκτάμηνο 2009 15.039 συλλήψεις
Οκτάμηνο 2010 4.587 συλλήψεις


Σύνολο
2008 146.337 συλλήψεις
2009 126.145 συλλήψεις
Οκτάμηνο 2010 80.750 συλλήψεις!!!!!!!!!!

Με φουσκωτά αλλά και από τις γέφυρες που υπάρχουν στην περιοχή περνούν τον ποταμό Εβρο οι πρόσφυγες. Το ρίσκο είναι μικρό, σε σχέση με χιλιάδες άλλους που θαλασσοπνίγονταν για να περάσουν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, ιδιαίτερα τον χειμώνα. Με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που περνούν τα σύνορα της χώρας κάθε μήνα προσεγγίζει τις 7.500.

Αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η είσοδός τους στην Ελλάδα, κάτι που θεωρείται όχι απλά πιθανό αλλά σχεδόν βέβαιο, δεδομένου ότι λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, τότε σε έναν χρόνο ο αριθμός τους θα έχει φτάσει τις περίπου 90.000. Οσο δηλαδή ο αριθμός των κατοίκων μιας μεγάλης ελληνικής πόλης.

Οι διαστάσεις του προβλήματος γίνονται ακόμα πιο εμφανείς, αν ο αριθμός αυτός προστεθεί στους περίπου 350.000 παράνομους μετανάστες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη Ελλάδα και έχουν καταγραφεί από τις αστυνομικές Αρχές (σ.σ.: κάποιες εκτιμήσεις ανεβάζουν τον αριθμό αυτό πολύ υψηλότερα). Για να σχηματιστεί μάλιστα πλήρης εικόνα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών που έχουν διέλθει τα σύνορα της χώρας, υπάρχουν και χιλιάδες αιτήματα από χώρες της ΕΕ για επιστροφή στην Ελλάδα οικονομικών μεταναστών.

Πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες που κατέφεραν να φτάσουν από τη χώρα μας σε χώρες της Ευρώπης. Βάσει του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ, του οποίου η ελληνική κυβέρνηση ζητεί την αναθεώρηση, η χώρα μας είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί πίσω. Το 2008 είχαν υποβληθεί 5.169 αιτήματα επιστροφής στην Ελλάδα μεταναστών, ενώ το 2010 αυξήθηκαν σε 10.083.

Από την άλλη πλευρά η Τουρκία, από τα σύνορα της οποίας διέρχεται ο μεγαλύτερος όγκος παράνομων μεταναστών, κωλυσιεργεί συστηματικά, παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της Αστυνομίας, μέχρι τις 30 Αυγούστου του 2010 είχαν υποβληθεί στην Τουρκία αιτήματα για 76.613 αλλοδαπούς που όφειλαν να τους επιστρέψουν, διότι βεβαιωμένα είχαν έρθει στη χώρα μας από τα τουρκικά παράλια ή από τα χερσαία σύνορα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τουρκικές Αρχές δέχτηκαν να πάρουν πίσω μόνο έναν μικρό αριθμό αλλοδαπών από το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία (2.520 λαθρομετανάστες).

Για τους υπόλοιπους, κυρίως αυτούς που προέρχονταν από αφρικανικές χώρες, ισχυρίστηκαν ότι δεν πέρασαν από τα δικά τους σύνορα, παρά το γεγονός ότι Μαροκινοί και Αλγερινοί, βάσει διακρατικών συμφωνιών, μπορούν να ταξιδέψουν στην Τουρκία χωρίς βίζα.

Οι διαστάσεις του προβλήματος έχουν θορυβήσει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Τόσο η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου όσο και η τωρινή προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να εξηγήσουν πώς έχει το πρόβλημα και να ζητήσουν τη συνδρομή της ΕΕ για την επίλυσή του. «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Χρειάζεται βοήθεια», είπε πριν από λίγες μέρες ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

Σε 48 ώρες φτάνουν από την Τουρκία στην Ομόνοια

Τα χερσαία σύνορά μας στον Εβρο, εκεί όπου ο ποταμός «κάνει κοιλιά» προς την Τουρκία, έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο πόλος έλξης για χιλιάδες παράνομους μετανάστες ασιατικής αλλά και αφρικανικής καταγωγής.

Τα καραβάνια των πλημμυροπαθών του Πακιστάν, των κατατρεγμένων Αφγανών, των Ιρανών και των Παλαιστινίων αλλά και χιλιάδων ατόμων από αφρικανικές χώρες, που ελπίζουν να βρουν μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, έχουν εντοπίσει τον εύκολη πόρτα για να περάσουν προς τον δικό τους «Παράδεισο».

Το ρίσκο είναι μικρό, σε σχέση με χιλιάδες άλλους που θαλασσοπνίγονταν για να περάσουν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά, ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Επίσης η επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων έχει βελτιωθεί αισθητά, οπότε ο θαλάσσιος δρόμος δεν επιλέγεται εύκολα ούτε από τους δουλεμπόρους που μετέφεραν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια.

Δεν είναι τυχαίο ότι από 15.039 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν πέρυσι στα θαλάσσια σύνορα της χώρας, ο αριθμός τους μειώθηκε φέτος σε 4.587.


Συλλήψεις
Από τα χερσαία σύνορα στον Εβρο τα πράγματα είναι απλά: Οι παράνομοι μετανάστες περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα χωρίς να τους εμποδίσει κανένας. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να διασχίσουν το ποτάμι με κίνδυνο να τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά του, αλλά περνούν από τις γέφυρες που υπάρχουν στην περιοχή. Γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι μόλις περάσουν στο ελληνικό έδαφος, θα συλληφθούν.

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν τους απασχολεί καθόλου. Ξέρουν ότι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους θα πάρουν το λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στο κέντρο της Αθήνας, στη Βοιωτία ή σε άλλους προορισμούς που έχουν επιλέξει πριν αναχωρήσουν από την πατρίδα τους, ύστερα από επικοινωνία με συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Οι παράνομοι μετανάστες που συλλαμβάνονται στον Εβρο δακτυλοσκοπούνται από τις αστυνομικές Αρχές, φωτογραφίζονται, καταγράφονται τα στοιχεία τους και η χώρα από την οποία προέρχονται και στη συνέχεια τους δίδεται ένα έγγραφο που αναφέρει ότι σε έναν μήνα από την ημέρα της σύλληψής τους θα πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.


Αφήνονται ελεύθεροι
Ακολούθως αφήνονται ελεύθεροι γιατί δεν υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας για να τους στεγάσουν και γιατί ο αριθμός τους είναι τόσο μεγάλος, που και να υπήρχαν χώροι στέγασης, θα ήταν αδύνατο να τους χωρέσουν όλους.

Οπως είναι φυσικό, κανένας από τους μετανάστες που μπήκαν στη διαδικασία να ζήσουν μια ολόκληρη οδύσσεια για να φτάσουν στις πύλες της Ευρώπης δεν θα διανοηθεί να εγκαταλείψει εκουσίως την Ελλάδα.

Ετσι προστίθενται στους χιλιάδες ομοεθνείς τους που κοιμούνται σε στάβλους και παγκάκια ή κατά δεκάδες σε άθλια διαμερίσματα πολυκατοικιών και καθαρίζουν παρμπρίζ στα φανάρια για να εξασφαλίσουν το ψωμί τους.Εγκλωβίζονται στην Ελλάδα
Δύσκολη η έξοδός τους σε κάποια άλλη χώρα της Ε.Ε.Οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες δεν έρχονται στην Ελλάδα για να μείνουν. Με δεδομένη την οικονομική κρίση και την περιορισμένη ζήτηση εργασίας, ακόμα και της «μαύρης», οι οικονομικοί μετανάστες γνωρίζουν ότι στη χώρα μας δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Σκοπός των περισσοτέρων είναι να καταλήξουν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, όπου τα πράγματα είναι καλύτερα. Για τον λόγο αυτό συνωστίζονται κοντά στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, ή επιλέγουν άλλους τρόπους για έξοδο από τη χώρα.

Τα σχέδιά τους, όμως, βρίσκουν εμπόδιο στους αυστηρούς ελέγχους που γίνονται στα λιμάνια, στα αεροδρόμια και σε κάθε πύλη εξόδου από τη χώρα, που, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, έχουν μειώσει την έξοδο παράνομων μεταναστών προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ποσοστό 80% έως 90%.

«Αφού δεν μπορούμε να σφραγίσουμε την είσοδο, σφραγίσαμε την έξοδο», μας είπε ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας και μας εξήγησε γιατί γίνεται αυτό: «Το κάναμε για να μην είναι ελκυστική η χώρα μας ως χώρα τράνζιτ. Τα μηνύματα φτάνουν στις χώρες προέλευσης των μεταναστών και μαθαίνουν ότι από την Ελλάδα δεν μπορούν εύκολα να πάνε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Το γεγονός αυτό πιστεύουμε ότι θα περιορίσει τη μεταναστευτική ροή προς την Ελλάδα και ότι αυτοί που θέλουν να πάνε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, θα επιλέξουν άλλους δρόμους».

Η πολιτική αυτή, ωστόσο, έχει ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, που ζουν με την ελπίδα ότι κάποτε θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και δεν διανοούνται να γυρίσουν στην πατρίδα τους.


Οι συμφωνίες Ιταλίας - Ισπανίας
Μετατοπίζεται στην Ελλάδα το πρόβλημα


Οι διακρατικές συμφωνίες που έχουν υπογράψει με τη Λιβύη, την Αλγερία και το Μαρόκο για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου είχαν τις εξής συνέπειες.

Οι χώρες αυτές (Ιταλία και Ισπανία) έλυσαν σε μεγάλο βαθμό το δικό τους πρόβλημα, με αποτέλεσμα αυτό να μετατοπιστεί στα σύνορα της χώρας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι χιλιάδες Αφρικανοί (Σομαλοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί κ.λπ.) συλλαμβάνονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο, μαζί με Πακιστανούς, Αφγανούς και άλλους μετανάστες ασιατικής καταγωγής.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι οι συλλήψεις παράνομων μεταναστών στον Εβρο αυξήθηκαν το πρώτο οκτάμηνο φέτος κατά 329% σε σχέση με πέρυσι.

Πέρυσι το πρώτο οκτάμηνο είχαν συλληφθεί στον Εβρο 5.634 λαθρομετανάστες, ενώ φέτος οι συλλήψεις έφτασαν τις 24.173.


Αφγανοί
Το 62% των μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών από τον Εβρο είναι Αφγανοί, προερχόμενοι από το Αφγανιστάν ή το Ιράν και ακολουθούν οι αλλοδαποί από Σομαλία, Νιγηρία, Μαρόκο, Αλγερία, Πακιστάν και Παλαιστίνη.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση
Η Ευρώπη κωφεύει σε ένα δικό της πρόβλημα

Από τη στιγμή που η ΕΕ δεν αντιμετωπίζει ως δικό της πρόβλημα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στα σύνορά της, που είναι και δικά της σύνορα, λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Το πρόβλημα τίθεται και ξανατίθεται επίμονα από τους εκάστοτε Ελληνες υπουργούς, αλλά αποτελεσματική λύση δεν έχει μέχρι στιγμής βρεθεί.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός Frontex, γραφείο του οποίου δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, λειτουργεί περισσότερο ως παρατηρητήριο παρά ως μηχανισμός αντιμετώπισης του προβλήματος.

Το αίτημα για σύναψη ευρωπαϊκής συμφωνίας επανεισδοχής με την Τουρκία, στο πλαίσιο της ενταξιακής της προοπτικής, δεν έχει υλοποιηθεί, ούτε έχουν συναφθεί ευρωπαϊκές συμφωνίες επανεισδοχής με τρίτες χώρες.


Αίτημα
Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας κωφεύουν και στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για την αναθεώρηση του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ, που δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα αντί να λύσει αυτά που υπάρχουν.

Από την άλλη πλευρά, οι ελληνικές κυβερνήσεις κατά το παρελθόν άφησαν να λιμνάζει το πρόβλημα με την παροχή ασύλου σε πρόσφυγες, με αποτέλεσμα σήμερα να εκκρεμούν 46.000 αιτήματα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται θέματα λαθρομετανάστευσης υποστηρίζουν ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, με διακρατικές συμφωνίες με τις χώρες προέλευσης των περισσότερων παράνομων μεταναστών, όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κ.λπ.

Κανένας όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει λύση και ότι οι συμφωνίες αυτές δεν θα έχουν την ίδια τύχη με τη συμφωνία επανεισδοχής που έχει συναφθεί με την Τουρκία.

http://www.dete.gr
πηγή

3 σχόλια:

 1. Μα τι ακούμε τσουναμι μεταναστών με αύξηση 329 % 100 μέσα σε ένα χρόνο και δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση .
  Δηλαδή τι λέμε τώρα .
  Μήπως και κρυβόμαστε πίσω από τα δάκτυλα μας .
  Ψηφισθέντος ενός όντος εθνοκτόνου λαθρονομου από τον Μάρτιο του 2010 , ο όποιος χορηγεί ελληνική υπηκοότητα με ανεπαρκέστατα και ανεξέλεγκτα πιστοποιητικά και στην συνέχεια υποχρεωτικά ελληνοποιει και τα ονόματα των λαθρο αποκρύβοντας και συνάμα αποκοβοντας τους , έτσι μια για πάντα από το τυχόν ένοχο και ίσως εγκληματικό παρελθόν τους , με μοναδικό σκοπό , να παραπλανήσει τους έλληνες ψηφοφόρους ώστε να ψηφίσουν λαθρο στις εκλογές , μη υποψιαζομενοι και μη γνωρίζοντας αυτήν την ύπουλη τακτική των συρριζοπασοκων
  Και μιλάμε για 329 % 100 μόνο .
  Φαίνετε ότι η διαφημίσεις στο Πακιστάν , για προσέλκυση λαθρο δεν λειτούργησαν όπως πρέπει και οι εδώ εθνοπροδοτες πρέπει να βρουν καλλίτερο διαφημιστικό γραφείο να διαφημίσουν την χώρα μας .
  Να γίνει πιο θελκτική , ανάθεμα τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. part 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΑΣ

  Αλήθεια τι πρέπει να κάνει ο κάθε λογικός άνθρωπος μετά τα χθεσινά γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα .
  Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να φωνάξουμε , αρκετά , φτάνει πια .
  Φτάνει πια με την εισροή λαθροεποικων από την Τουρκία και τις θεωρίες για το δόγμα ΟΖΑΛ περι κατακτήσεως της Ελλάδος διάμεσου των ισλαμιστών λαθροεποικων ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ επιτέλους ΚΑΤΙ . Το δόγμα είναι δόγμα , σωστό η λάθος τι σημασία έχει όμως , όταν εμείς είμαστε ερωτευμένοι με την αδράνεια .
  ΑΛΛΑ ακόμα και εάν είναι δόγμα εφευρεθέν από ΜΜΕ το 2009 πριν τις ευρωεκλογές για να καλύψει τα ελληνικά κόμματα και την σκανδαλώδη αναλγησία που επιδεικνύουν χρόνια τώρα υπακούοντας στην νέα τάξη πραγμάτων και τις επιταγές της για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω της λαθρομετανάστευσης
  Κοντεύουμε τα πέντε εκατομμύρια αλλόφυλους και αυτό είναι κάτι που δεν δεν θα μπορούσαν να καταφέρουν ούτε εκατό τουρκοκρατιες..
  Όποιος τολμήσει σήμερα να γράψει σε blog για επίορκους αξιωματικούς που δεν κάνουν το αυτονόητο καθήκον τους , δηλαδή να φυλαττουν τα χερσαία σύνορα της πατρίδας μας , του απαντούν με εκφράσεις του τύπου - τι θέλεις εσύ δηλαδή να πάρεις ένα πολυβόλο και να καθαρίζεις όσους μπαίνουν μέσα - η ακόμα - θα σας άρεσε αυτό χρυσαυγητες .η φασίστα δολοφόνε και αλλά κοσμητικά επίθετα-
  Πραγματικά είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πέφτουν επάνω σου ώστε αναγκάζεσαι και αρχίσεις να ψάχνεις τα γραπτά σου , για το εάν δηλαδή έχεις γράψει κάτι σχετικά με εκτελέσεις η το άκρως αντίθετο από αυτά που σου σέρνουν .
  Το αυτονόητο δηλαδή το ότι πρέπει να συλληφθούν και εάν είναι δυνατόν να προωθηθούν άμεσα προς τις περιοχές από όπου αφίχθησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.
  Έξαλλου αυτό είναι το καθήκον των ένοπλων δυνάμεων της χώρας και σεβόμενες τις κλάρες και τις δάφνες τους το εκτελούσαν στο ακέραιο κατά την δεκαετία του 90.
  Όσοι έτυχε να υπηρετήσουν τότε το γνωρίζουν καλά .
  Έτσι απλά χωρίς ακρότητες και χωρίς κανένα περιπαιγμο η τον τυχόν εξευτελισμό της προσωπικότητας των συλληφθέντων λαθροεισβολέων , και με μοναδικά πιστεύω τον στρατιωτικό κώδικα , την τιμή , την υπεράσπιση του πατρίου εδάφους και τα πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα .
  Σήμερα ΟΜΩΣ όλα αυτά τέλειωσαν όλοι υπακούουν σε στην ψυχοπαθολογικής μορφής εντολή για αποστασιοποίηση τους από το κοινωνικό γίγνεσθαι , τυφλή υπακοή σε μια άγνωστη εντολή να διαλυθεί αυτή η πατρίδα να καταργηθεί ο γηγενής πληθυσμός της να πεθάνει κάθε τι ελληνικό και εν τέλει να δικαιολογηθεί η ρήση ότι οι δάφνες κάνουν πια μόνο για να βράσεις φακή .
  Αλήθεια νομίζω ότι βρίσκομαι 15 χρόνια πριν τότε που όταν άρθρωνες τις αντιρρήσεις σου για την εισβολή στην χώρα των αλβανών , όλοι οι αδαείς σου κολλούσαν την χαρακτηριστική ετικέτα του ρατσιστή .
  Έτσι εύκολα ακόμη και δικοί σου άνθρωποι .
  Άνθρωποι που ήξεραν πόσο πολύ είχες βοηθήσει τους πεινασμένους και αρρώστους στη Αφρική . Και γιατί όλα αυτά .
  Έτσι , γιατί εσύ αντιδρούσες στα συμφέροντα των μεγάλων , που κατά λάθος οι μικροί θεωρούσαν ότι ταυτιζόταν και με τα δικά τους συμφέροντα .
  Έπρεπε λοιπόν να στιγματιστείς ,
  Κάτι τι ψάχναμε να βρουν , βρήκαν λοιπόν την λέξη ρατσιστής
  (Βεβαίως τελείως άσχετη λέξη ως προς τον χαρακτηρισμό κάποιου που πίστευε στην ύπαρξη της εθνικής διαφοράς μεταξύ ελλήνων και αλβανών , και ο όποιος ήταν οπαδός του εθνικού κράτους και όχι του κράτους - αχταρμά των Η.Π.Α.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. part 2 Γιατί έτσι ήταν η γραμμή της αριστεράς για να κερδίζει τις ψήφους των αγροτών που ήθελαν αλβανούς δουλοπάροικους στα χωράφια τους.
  Γιατί μαζί. με τους μεγαλοεργολάβους απέκτησαν και τα πρώην συντρόφια από δυο τρεις πολωνούς , αλβανούς και άλλους φουκαράδες και έτσι τα συντρόφια έγιναν εργολάβοι .
  Και οι νέο-εργολάβοι στην συνέχεια έγιναν νέο-πλουτοι νέο-εργολάβοι και πήραν σπίτια στην Γλυφάδα στην Κηφισιά . Κυριλέ νάνε κι όπου νάνε , πάντως μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα
  Ετοίμασαν λοιπόν την ρετσινιά και με αυτήν γυρνούσαν τις γειτονιές και την κρεμούσαν όλοι μαζί σε οποίον προσπαθούσε να τους εξηγήσει το τι καταφέρνουν σήμερα με την απερισκεψία τους και τι θα επακολουθήσει .
  Γιατί υπήρχαν και άνθρωποι που είχαν πρακτική εμπειρία αναλόγων καταστάσεων τις οποίες έτυχε και έζησαν στο εξωτερικό. (υποβάθμιση άξιας γης , κατάργηση περίθαλψης . τετράωρα εργασίας , σύνταξη στα 80 , μαφίες και .έγκλημα κ.α.)
  Τι αριστεροί , τι δεξιοί , τι αριστεροδεξιοι , όλοι την ίδια πατέντα χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν την αλήθεια και να φιμώσουν την λογική .
  Ρατσιστής λοιπόν τότε όταν έλεγες το αυτονόητο.
  Εγκληματίας τώρα όταν μιλάς πάλι για το αυτονόητο.
  Και φυσικά πέρα από frontex και ξερό ψωμί , η με άλλα λόγια frontex και ψιλό-βρήκαμε την ησυχία μας από μεριά αιγαίου (Αλήθεια τι δουλεία μπορεί να έχουν οι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ στις 19 Μόρτη να καλούν με την αφίσα τους –ΟΧΙ ΣΤΗ FRONTEX - ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ) (μάλλον ευγενική χορηγία του ιδρύματος Σορρος).
  Αλλά για τις λαθροεισοδους από μεριά αεροδρομίου δεν έχει ακουστεί ούτε μια κουβέντα . Και τι να ακουστεί , Αφού τότε θα ξεφτιλιστούν άπαντες .
  Ποιος άραγε φτιάχνει τα πλαστά χαρτιά για τα τόσα ευπρεπώς ενδεδυμένα πακιστανακια που έχουν κατακλύσει τον τελευταίο χρόνο την χώρα μας .
  Και στο αεροδρόμιο οι υπεύθυνοι δεν μπορούν τάχα να ξεχωρίσουν εάν είναι πλαστά η γνήσια τα ταξιδιωτικά τους έντυπα . Αλήθεια καλέ μπερδεύεστε .
  Ως νέοι έλληνες στρατιωτικοί που μπερδεύτηκαν με τις αρμοδιότητες τους οι άνθρωποι και αφήνουν τα σύνορα ανοιχτό .
  Η δεν είναι πλαστά και επάνω τους έχουν την πρόσκληση από την κυβέρνηση ΓΑΠ.
  Και όταν πέσει με το καλό και με την βοήθεια του Θεού ο ΓΑΠ αλήθεια τι θα τους κάνει .
  Θα τους πάρει άραγε σπίτι του η τέλος πάντων μαζί του όπου πάει , η θα τους φορτώσει και αυτούς μαζί με τους άλλους στο έλλειμμα .
  Μήπως τελικά η frontex πρέπει να αναλάβει και τα σύνορα μας και τα αεροδρόμια μας .
  Αφού ανέλαβε τον θαλάσσιο χώρο μας μετά την διάλυση του λιμενικού (θυμάστε την παρέλαση 25 Μαρτίου , μοντάζ που έβγαζε μάτι στα πλαστώ-παραποιημένα -εγγεγραμμένα στην βιντεοκάμερα , ελλοχεύοντες χρυσαυγητες και λοιπά παραμύθια ώστε να δουν εάν μπορούν να διαλύσουν τις ένοπλες δυνάμεις) ( που αν τύχαινε και ήσουν στην παρέλαση και μετά έβλεπες στην οθόνη τα στιγμιότυπα θα έλεγες μα αφού κι εγώ ήμουν εδώ , να με βλέπεις , εδώ ,μα τι στο καλό κουφός ήμουν και δεν τα άκουσα τότε όλα αυτά και τα ακούω τώρα , τι γίνεται αλήθεια εδώ)
  Τώρα κάτι σχετικά με τα πακιστανακια , πως έχω την εντύπωση ότι όλα έρχονται με βιβλιάριο καταθέσεων στην εθνική τράπεζα .
  Και εάν πράγματι κάποιος θέλει να ξεμπλέξει τον μίτο της Αριάδνης καλό θα ήταν να αρχίσει από εκεί. HEIL GAP

  ΑπάντησηΔιαγραφή