Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη: Μια εβδομάδα ο Γερουλάνος μαζί με τον Αλογοσκούφη, τσάκιζαν τις σαμπάνιες και τις γαρίδες του “The New York Palace”!

Μια εβδομάδα σαν κροίσοι-σείχηδες του Κατάρ, πέρασαν στη Νέα Υόρκη ο Παύλος Γερουλάνος και ο Γιώργος Αλογοσκούφης, καλεσμένοι του Ιδρύματος Ωνάση.
Μιλάμε για τη γνωστή εκδήλωση δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος με πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Ναι, σωστά διαβάσατε.
Φέτος τον Παύλο, συνόδευε ο άνθρωπος των ομολόγων και της διαπλοκής, ο πολύς Αλογοσκούφης, πρώτο βιολί της Οικονομίας επι κυβερνήσεων Καραμανλή, του ελεγχόμενου από τα συμφέροντα.
Του Καραμανλή, του οποίου του παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνο- όπως επίσης και της Νατάσας, της ταλαντούχας γιατρίνας.
Παρόλα αυτά τόσο η Vodafone όσο και η Ericsson γλίτωσαν τα πρόστιμα.
Ο Γερουλάνος και ο Αλογοσκούφης κατέλυσαν στις σουίτες του “The New York Palace” και βούτηξαν στη χλιδή, τις σαμπάνιες, τα spa, τα γυμναστήρια και τις γαρίδες-αυτές τσάκισαν!
Στη διάρκεια της εκεί παραμονής του, ο Παύλος οραματίστηκε την Ελλάδα σαν Μέκκα του Κινηματογράφου κι αφού επέστρεψε εντυπωσίασε με την ιδέα του τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Ο δε Αλογοσκούφης, εκλεκτός θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, επιβράβευσε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη πατρίδα…
Πόσο μακάκας είσαι Έλληνα πολίτη που τους ανέχεσαι;
Πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στις κυριακάτικες εφημερίδες…
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου