Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΒΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Η Χριστοφιλοπούλου απαντούσε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κου Αϊβαλιώτη για τους Πομάκους, και αντί να μιλάει γι αυτούς τους, μιλούσε για τα μειονοτικά σχολεία!!!! της Ελλάδος και ότι πρέπει σε αυτά πρέπει να διδάσκεται η Τουρκική γλώσσα. Δηλαδή η έλεγε άλλα ντάλον το χαρτί της, η εννοούσε ότι οι Πομάκοι είναι Τούρκοι. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...

Τότε ο Κος Κουρουμπλής (ΠΑΣΟΚ) άρχισε να φωνάζει στην κυρία Χριστοφιλοπούλου λέγοντας της " μα οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι " κάνοντας την υπουργό να κοιτάζει το χαρτί της αμήχανα και να αλλάζει 100 χρώματα.

Το ποιο αστείο σημείο είναι όταν η Χριστοφιλοπούλου λέει "αν θέλετε να προτείνετε τη παραβίαση της συνθήκης της Λοζάνης να κάνετε ερώτηση στον υπουργό εξωτερικών και να έρθει να σας απαντήσει".(σ.σ. Η συνθήκη της Λοζάνης μιλά κυρά Εβραία για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ, Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!) Και αφού το λέει παίρνει μια φάτσα σαν να έλεγε "πωωωω τι είπα η θεά τώρα῾" και κοπανάει το χέρι της στο έδρανο σαν να είχε ένα κουνούπι.

Το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου