Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Βήχου οργανώνει «πορείες» στον Άγ. Παντελεήμονα

131010-vihouΑλλάζουν τακτικές, μετά την ήττα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, οι αριστεριστές. Με e-mail που έστελνε από εδώ και από εκεί η γνωστή «πανταχού παρούσα» και «αυτόπτης μάρτυρας» Μαρίνα Βήχου, οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα μια «καμουφλαρισμένη» πορεία-παρωδία «δημοκρατών» κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα (σχεδόν ουδείς από αυτούς που συμμετείχαν στην πορεία δεν μένει στην ευρύτερη περιοχή, εκτός αν θεωρηθούν κάτοικοι οι άπλυτοι τρόφιμοι της βίλας Αμαλία...). Στο e-mail που πήγε σε αριστεριστές αποδέκτες (σε κλειστή λίστα, όπως διευκρινιζόταν), τους ζητήθηκε να μην το προωθήσουν, ώστε να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις. Ακολούθησε πορεία-χάλι μαύρο, με μερικούς άπλυτους, προς τη Βουλή, συνοδεία της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, οι άπλυτοι των γκρουπούσκουλων της αριστεράς, έλεγαν στους περίεργους ότι ζητούν την «καταπολέμηση της εγκληματικότητας», αλλά πως; Να δοθεί πολιτικό άσυλο στους αποδεδειγμένα πολιτικούς πρόσφυγες. Μα ποιοι από τους λαθρομετανάστες που έχουν πλακώσει εδώ, είναι πολιτικοί πρόσφυγες; Αλλάζουν τακτική και καμουφλάρονται...
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, αρνείται συστηματικά να δει τους κατοίκους της Πλατείας Αττικής, ενώ από το πολιτικό γραφείο του υπουργού, το δούλεμα πέφτει σύννεφο. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι θα «περιποιηθούν» στην κάλπη τον Παπουτσή.
πηγή

3 σχόλια:

  1. Ας δειξουμε λιγη κατανοηση. Με τετοια φατσα μονο Πακιστανοι την πηδανε. Κα αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να παταξωμεν την κάθε μορφή επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των πολιτών




    Πρέπει να παταξωμεν την κάθε μορφή επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των πολιτών .
    Θα το επιτυχωμεν ,
    Α) Με την εισαγωγή εγκληματιών εκ της αλλοδαπής ώστε να ενσπείρωμεν τον φόβο και να περιορισωμεν τας νυκτερινας εξόδους άρα και τας ώρας συγχρωτισμού του Ελληνικού πληθυσμού (πασοκ) (ΝΔ)

    Β) Δια της εισαγωγής Αλβανοειδων θα επιτυχωμεν λέγω υμιν την εξασθενισην του εισοδήματος των Ελλήνων εφόσον οι εισαγόμενοι θα είναι οι προτιμούμενοι προς εργασιαν .(οι δε Έλληνες θα προτιμούμενοι προς φορολογιαν)
    Τοιουτοτρόπως οι περιπεσόντες εν ένδεια Ελληναι μη έχοντες ακόμη και τα προς το ζην θα αναγκάσουν όπως περιορίσουν τας εξόδους των και τας κοινωνικας των επαφας ώστε να επιτυχωμεν χαλαρωσην και ‘η δυνατόν θραύση του κάθε κοινωνικού ιστού (κυρ-αντωνης σαμαράς)

    Γ) Δια νέων νόμων περί προστασίας του καθεστώτος από την ισλαμοφοβιαν και εκ των ακραίως σκεπτόμενων Ελλήνων πατριωτών oίτινες θεωρούν σωστό την διατήρηση της πατριδος των, των ηθών και των εθίμων του ελληνισμού την δημοκτρατιαν και την εθνικην ανεξαρτησία των
    Διότι δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τοιουται ύβρεις προς την παγκοσμιαν διακυβερνησην εις την σημερινην μεταμοντέρνα εποχην (παπαδημουλης)

    Δ) Δια του καπνονομου ο οποίος υπολογιζομεν να τρομοκρατήσει τους πολιτας και ιδιαιτέρως τους δημοσίους υπαλλήλους και να βοηθήσει περεταίρω προς αναπτυξιν των χρηστών ηθών της καταγγελιας και του αλληλοκαρφωματος .
    Να εκφοβίσει τους γέροντας ώστε να μην πατήσουν πλέον τους πόδες των εις καφενειον με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο καφετζής να του βάλει λουκέτο και να απαλλαγούμε μια και καλην εκ τέτοιων χώρων λαϊκής συναθροίσεως , καθως και ευρειας συζητησεως και κρισεως ελευθέρων ιδεών .
    Αυτό το μετρον το θεωρούμε ως συμπληρωματικό των μειώσεων και απώλειας των συντάξεων ο οποίον και εν μέρη είχε σκοπό το να στερήσει εκ του γέροντος τον πολλά βαρύ του οσονούπω και τους καλούς του φίλους του καφενέ.

    Δια να δεδηλωσομεν δε την αρχή μας προς την ελευθεριαν του πολίτη και τον σεβασμον προς τα ίδια μας αντιδημοκρατικά κεκτημένα περί μη ισότητας των πολιτών αποφασιζομεν και διατασσόμεν την πληρην ελεύθεριαν ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙΝ και ιδιαιτέρως του πούρου εις τα καζίνα την βουλή και αλλά παρεμφερή ευαγή ιδρύματα (νεοταξικοι κρατικοί λειτουργοί )

    ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    HEIL GAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5740:2010-10-16-20-09-19&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    Μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε Έλληνες στην Πλατεία Αττικής
    Σάββατο, 16 Οκτώβριος 2010 20:06

    .:Συμβαίνει τώρα:.

    Επίθεση σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους, που βρίσκονταν στην πλατεία Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιησε ομάδα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η επίθεση έλαβε χώρα μετά τις εννιά περίπου το βράδυ. Όμως παριστάμενοι στην επίθεση, απώθησαν τους αλλοδαπούς και τους κυνήγησαν μέχρι σε ένα παράνομο τζαμί εκεί κοντά. Η ομάδα των επιτιθέμενων μπήκε μέσα στο τζαμί για να κρυφτεί. Οι κάτοικοι όμως τους πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν έξω από αυτό. Αυτή την στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το τζαμί και οι συγκεντρωμένοι έξω από το τζαμί, περιμένουν να δουν ποιές θα είναι οι κινήσεις της αστυνομίας. Υπάρχει ένταση, καθώς υπάρχουν φήμες ότι η αστυνομία δεν θα προβεί σε συλλήψεις, για να μην "δυναμιτίσει" το κλίμα στην περιοχή.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει τουλάχιστον ένας Έλληνας τραυματίας. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση σε όλους, είναι ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα παράνομο τζαμί σαν άσυλο, χωρίς να εισέρχεται στον χώρο, για να συλλάβει τους παρανόμους.
    Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλουν την παρουσία πολλών παρανόμων τζαμιών που δρουν ως "κέντρα" της δραστηριότητας των λαθρομεταναστών. Οι φωνές τους όμως ακούγονταν από πολύ λίγους. Φτάσαμε πλέον στο σημείο, τα τζαμιά να είναι "ορμητήρια" της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή