Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τους Δίδυμους Πύργους: Πυροσβέστες μιλάνε για εκρήξεις πριν την κατάρρευση

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)
Ένα πρόσφατο βίντεο που διστακτικά κυκλοφόρησε από το NIST (The National Institute of Standards and Technology - Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας) μετά από μια δίκη που ξεκίνησε το Διεθνές Κέντρο Μελετών για την 11η Σεπτεμβρίου (International Center for 9/11 Studies) δείχνει δύο πυροσβέστες στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, να συζητούν για το πώς δευτερεύουσες εκρήξεις σημειώθηκαν αμέσως πριν από την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, και παρέχει καταδικαστικά νέα αποδεικτικά στοιχεία για το ότι είχαν χρησιμοποιηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί για την κατάρρευση των κτιρίων.

 
Οι άνθρωποι εκείνοι, που έχουν ξεσκεπαστεί πολλές φορές για τους μύθους τους, έχουν επανειλημμένα υποστηρίξει ότι σε χαμηλή θερμοκρασία, η καύση των καυσίμων των αεριωθουμένων θα μπορούσε να εξασθενήσει τους χαλύβδινους στύλους στήριξης τόσο ώστε να προκαλέσουν την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, αγνοώντας την πληθώρα των μαρτυριών από αυτόπτες μάρτυρες για εμπρηστικούς μηχανισμούς που έχουν προκαλέσει την κατάρρευση των κτηρίων στο World Trade Center.
Το νέο βίντεο είναι όσο γίνεται πιο σαφές – καθώς οι πυροσβέστες, οι οποίοι ήταν μέσα στον προθάλαμο ενός από τους πύργους, με απερίφραστο τρόπο ισχυρίζονται ότι δευτερεύουσες εκρήξεις που σημειώθηκαν μετά το χτύπημα των αεροπλάνων ήταν υπεύθυνες για την πρόκληση κατάρρευσης των πύργων.
«Υπήρξε μια έκρηξη .... Η τρίτη έκρηξη και όλος ο προθάλαμος κατέρρευσε πάνω μας», δηλώνει ο πυροσβέστης. Ερωτηθείς αν «ήταν αυτή μια δευτερεύουσα έκρηξη», αποκρίνεται, "ναι ήταν .... Σίγουρα, δευτερεύουσα έκρηξη".
Ένας άλλος πυροσβέστης επιβεβαιώνει, στη συνέχεια, ότι υπήρχαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις που προκάλεσαν την κατάρρευση του προθάλαμου.
Ο μόνος τρόπος για να εξηγήσει αυτό που οι πυροσβέστες περιέγραψαν ως «λειωμένο χάλυβα, σαν να είσαι σε χυτήριο, σαν λάβα» όντας μάρτυρες μετά από την κατάρρευση των πύργων, ισχυροποιεί την άποψη ότι ισχυρές επιπλέον εμπρηστικές συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για να ρίξουν κάτω τα κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου