Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Βίασε την κόρη του και παρενοχλούσε τις φίλες της!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη 40χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης

http://img.protothema.gr/637516D9EA3CE798419BD7BAE14DCA80.jpgΜια σοβαρή υπόθεση ερευνά αυτή την περίοδο η Εισαγγελία Ηρακλείου που αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση τριών κοριτσιών, όπως καταγγέλλουν, από τον πατέρα της μιας.

Με βάση τα όσα φρικιαστικά αναφέρονται στις καταθέσεις των τριών κοριτσιών, ο 40χρονος άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την 18χρονη κόρη του σε ηλικία ένδεκα ετών. Φέρεται μάλιστα να …σκανδαλιζόταν ερωτικά και από την παρουσία των δύο φιλενάδων της κάθε φορά που την επισκέπτονταν στο σπίτι.

Οι κοπέλες υποστηρίζουν ότι δεν μιλούσαν τόσα χρόνια από φόβο καθώς ο 40χρονος τις απειλούσε και τις τρομοκρατούσε. Η υπόθεση έφθασε στην Αστυνομία όταν η 18χρονη φοβούμενη για τη ζωή της, όπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να αποκαλύψει στη μητέρα της όσα είχε υποστεί από τα παιδικά της χρόνια.


Ο πατέρας της είχε «εκραγεί» επειδή είχε συνάψει δεσμό με αλλοδαπό και απειλούσε ότι θα την «κάψει ζωντανή». Οι δύο φίλες καταθέτουν ότι τις εξανάγκαζε να βλέπουν πορνοταινίες και ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά με διάφορες χειρονομίες
και πράξεις.

Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ασέλγησε σε βάρος της κόρης του και των φιλενάδων της, ωστόσο δεν αρνείται ότι «θαύμαζε τα κορμιά τους» και ότι «μία φορά όντως έβλεπε ταινία πορνό μπροστά τους».

Π/Θ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου