Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Δωρεάν ταξίδια στην Τουρκία από Δήμαρχο της Ξάνθης

  • Κι ενώ οι Δήμοι όλης της χώρας έχουν μέγιστο οικονομικό πρόβλημα, ο Δήμος Τοπείρου (Ν. Ξάνθης) παρέχει δωρεάν ταξίδια στην "μητέρα πατρίδα"
Πριν από μέρες γράφαμε για τα κατορθώματα του δημάρχου Τοπείρου Στ. Χατζηευαγγέλου. Για τα ευχαριστήρια του μειονοτικού Τύπου προς τον Δήμο ο οποίος στέλνει κατά εκατοντάδες τους δημότες του με λεωφορεία στην Κεσσάνη της Τουρκίας για να ψωνίζουν από τα παζάρια. Εκεί λοιπόν ρωτούσαμε: «Πού ακούστηκε να πληρώνει ένας ελληνικός δήμος με δικά του έξοδα τον τζίρο των παζαρτζήδων στην Τουρκία, πλήττοντας ταυτοχρόνως την ντόπια αγορά: Νόμοι, συνείδηση, ένστικτο αυτοσυντήρησης, τίποτε δεν απέμεινε όρθιο στη χώρα;»
Τελικά αποδείχτηκε ότι ακόμη υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι στη Θράκη, αφού το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης απηύθυνε ανοικτή επιστολή στον δήμαρχο, αναδημοσιεύοντας το σχόλιό μας και ζητώντας από τον Σ.Χ. να δώσει κάποιαν απάντηση.
Παρενέργεια ήταν μάλλον η παραίτηση του προέδρου Γιάννη Αλεξιάδη, για λόγους «προσωπικούς». Το ίδιο θέμα ανέδειξε και το γραφείο του πρ. βουλευτή Ξάνθης και υποψηφίου δημάρχου Γ. Παυλακάκη. Ποια ήταν η απάντηση του Χατζηευαγγέλου; Καμμία! Βούβα, να περάσουν όλα στο ντούκου!

ΥΓ. Στη φωτογραφία ο λεγάμενος (Χατζηευαγγέλου) μαζί με Μάντατζη και Χατζηοσμάν στο φετινό πανηγύρι – ανθελληνική φιέστα της Προύσας. Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, ε;
Α, και να υπενθυμίσουμε πως ο κύριος Χατζηευαγγέλου εκλέγεται συνεχώς ως Δήμαρχος Τοπείρου, με την σημαία του ΠΑΣΟΚ.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου