Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ, κίνδυνος-θάνατος για τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Αττικής!

http://www.elora.gr/portal/images/stories/2010_10/panteleimon.jpgΣτον Άγιο Παντελεήμονα και στην Πλατεία Αττικής το «σύστημα» δίνει τα ρέστα του. Και μάλιστα, παραβιάζοντας σωρεία συνταγματικών διατάξεων, προσπαθεί να επιβάλει δια της βίας το «πολυπολιτισμικό» μοντέλο, σε συνεργασία με «κοράκια» που προσπαθούν να ρίξουν όσο περισσότερο μπορούν τις τιμές των ακινήτων και να διώξουν τους κατοίκους. Θα ακολουθήσει ένα βράδυ μια επιχείρηση «σκούπα», μακριά από τα όμματα του πολύ κόσμου, ο «προοδευτικός» Τύπος θα κάνει την πάπια (το «θέμα» τους δεν είναι η «σκούπα» αλλά ποιος την κάνει…) και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Και οι κάτοικοι θα έχουν χάσει τα σπίτια τους… Και κάποιοι θα τα μεταπωλήσουν σε διπλάσιες τιμές και η γειτονιά θα «αναβαθμιστεί», με την παρουσία ενός και δύο «αριστερών» και καθόλα «προοδευτικών» καλλιτεχνών και γκαλερί… Το έχουμε ξαναδεί το έργο, εξάλλου.

Ημέρες ΠΑΣΟΚ… Βρωμιά και δυσωδία, ανηθικότητα και ολοκληρωτισμός. Χαλεποί καιροί για τον τόπο, ο οποίος δοκιμάζεται από την επίθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Επίσης, η «συγχρονισμένη» δράση των αντιεξουσιαστών και της ΕΛΑΣ, λέει πολλά.
Δεν είναι η πρώτη φορά ομολογουμένως που παρατηρείται το φαινόμενο επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Τα θυμάστε… Εδώ, στην «ΕΩ», τα ζήσαμε στο «πετσί» μας. Όμως, πίσω δεν θα κάνουμε ούτε ρούπι, σας διαβεβαιώνουμε!
Καταγγελίες κατά ΕΛΑΣ στην «ΕΩ»
Και κάτι άλλο: οι καταγγελίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής κατά της ΕΛΑΣ, είναι φοβερές! Οι ένστολοι, χτύπησαν επανειλημμένα γυναίκες, απευθύνθηκαν στους κατοίκους με «πολιτική διάλεκτο», ξυλοκόπησαν δύο εκ των συλληφθέντων ενώ εκείνοι ήταν ακινητοποιημένοι (τους έδερναν επί δεκάλεπτο, θα αποτυπωθούν αυτά στις ιατροδικαστικές εκθέσεις, ελπίζουμε μόνο κάποιοι της «προόδου» να δείξουν την ίδια ευαισθησία, όπως στην περίπτωση της «ζαρντινιέρας»!).
Φυσικά, οι ένστολοι αυτοί, αφού ξυλοκόπησαν τους Έλληνες πολίτες, έκαναν μηνύσεις εις βάρος τους, φορτώνοντάς τους σωρεία πλημμελημάτων!
Στις φωνές των κατοίκων που κραύγαζαν ότι θα υποβάλλουν μηνύσεις κατά των στελεχών των ΜΑΤ, οι απαντήσεις από τους τελευταίους ήταν υβριστικές και χυδαιότατες. Οι μαρτυρίες και μάλιστα από γυναίκες, δεκάδες… Αστυνομικοί οι οποίοι υβρίζουν χυδαία πολίτες και δη γυναίκες! Τι άλλο θα δούμε; Ημέρες ΠΑΣΟΚ!
Παρανομίες
Όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Όποιος ένστολος δέχεται να μετατρέπεται από προστάτη του Έλληνα πολίτη, ως οφείλει να δρα βάσει του συντάγματος και των νόμων, σε πραιτοριανό, θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου, αργά ή γρήγορα.
Οι συνταγματικές εκτροπές έχουν γίνει αντιληπτές και οι φύλακες έχουν γνώση… Πάντως, πολύ λυπηρό είναι το φαινόμενο αστυνομικών που παθαίνουν αμόκ όταν βλέπουν πολίτες που ανεμίζουν τη γαλανόλευκη.
O tempora o mores ή ελληνιστί, ω καιροί ω ήθη… Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ μετατρέπουν την ΕΛΑΣ σε δυνάστη του απλού πολίτη και δύναμη κατοχής. Κρίμα…
Ενυπόγραφα πάντα!
Όλα αυτά ενυπόγραφα. Γιατί εμείς δεν φοβόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας τον Έλληνα πολίτη, που βλέπει τη γειτονιά και την πλατεία του να έχουν καταστεί απροσπέλαστες για τα παιδιά του.
Δίνουμε αγώνα για την πατρίδα, για την ελληνική γειτονιά, για το δικαίωμα του Έλληνα να μη νιώσει ξένος μέσα στο ίδιο του τον τόπο. Θα είμαστε εδώ, δίπλα στους κατοίκους. Όσο για τις «απειλές» από κάποιους του «συστήματος», σε άλλους αυτά… Εμείς δοκιμαστήκαμε και δοκιμαζόμαστε. Εξάλλου, για αυτό είμαστε εδώ.
Δουλειά του δημοσιογράφου είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω σε εμάς εδώ στην «ΕΩ», που έχουμε κατ’ επανάληψη οργανώσει μεταξύ του προσωπικού μας εράνους υπέρ αστυνομικών που τραυματίστηκαν σοβαρά επί του καθήκοντος, είναι λίγο «δύσκολα»…
Έρχεται «φούμο»
Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι των περιοχών του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, δεν κρύβουν την οργή τους μιλώντας στην «ΕΩ» για τη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας ότι θα «μαυρίσουν» στις επόμενες εκλογές τον νυν υπουργό Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος πολιτεύεται στην περιοχή της Α’ Αθηνών…
Νίκος Χιδίρογλου
www.elora.gr

ΠΥΘΙΑ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου