Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Όλοι προσπαθούν να σε φανατίσουν για την «κομματικότητα» της ψήφου σου.
Αναρωτήθηκες γιατί δεν επιχειρούν να σε φανατίσουν με την αγάπη για την πατρίδα σου που εξαθλιώνεται, αποσυντίθεται και καντονοποιείται καθημερινά;;;

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψ. Δημοτικού Συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»
Το mail του Μπάρμπα – Νίκου που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό:
«ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΔΥΝΑΤΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…»

Εμπνευσμένο μέσα στη λιτή του έκφραση και άκρως περιεκτικό μέσα στην απλότητά του, το mail του πολύ καλού φίλου ΜΠΑΡΜΠΑ-ΝΙΚΟΥ που διαχειρίζεται ένα άκρως μαχητικό ιστολόγιο, για το οποίο ανεπιφύλακτα θα έλεγα ότι κοσμεί το διαδίκτυο και την ανιδιοτελή προσπάθεια όλων όσων την επιχειρούν.


Σαφής λοιπόν και ξεκάθαρη η προτροπή.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αυτός ο λαός καλείται να δώσει τη μάχη για την αξιοπρέπειά του.
Και αυτή τη μάχη οφείλει να τη δώσει αποτελεσματικά.
Καλείται να τη δώσει αρνούμενος να τον χρησιμοποιήσουν ως πρώτη ύλη στο αλεστήρι της απαξίωσης, οι εκλογομάγειροι του ελεεινού και τρισάθλιου δικομματισμού.

Έλληνα πολίτη… Πολίτη της Αθήνας...
Αν αποδεχθείς αυτό το ρόλο στο αλεστήρι του πολιτικού συστήματος, τότε την επόμενη μέρα δε θα είσαι ένας ελεύθερος πολίτης.
Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένα δεκαδικό ψηφίο μετά την υποδιαστολή, στα «συγκεντρωτικά» αποτελέσματα των εκλογολόγων.
Θα είσαι γι ακόμα μία φορά ο θλιβερός αυτόχειρας που θα έχει πυροβολήσει και πάλι την επόμενη δική του ημέρα, και μαζί της την ίδια του την προοπτική.

Θα είσαι γι ακόμα μια φορά ένας ταπεινωμένος πολίτης…
Αυτό θέλεις για τον εαυτό σου;;;
Με αυτή την ταπεινωτική παρακαταθήκη θα διαπαιδαγωγήσεις αύριο τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου;;;

Αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις κερνώντας περιφρόνηση μα πάνω απ όλα καταδίκη, όλους εκείνους που κατά καιρούς τους ανέθεσες να διαχειριστούν τη ζωή σου, κι εκείνοι απλώς σου την κατέστρεψαν.
Καλείσαι να χειραφετηθείς αρνούμενος να γκελάρεις από την πράσινη στη μπλε αθλιότητα και τούμπαλιν.
Η διαδρομή της αθλιότητας δεν είναι μονόδρομος, και το οφείλεις στην αξιοπρέπειά σου να την αρνηθείς οριστικά αυτή τη διαδρομή.


Κυρίως όμως αυτή την πολιτική μάχη καλείσαι να τη δώσεις υψώνοντας ψηλά τη σημαία της πολιτικής σου αντίστασης.

Καλείσαι να την δώσεις όχι απέχοντας, αλλά συμμετέχοντας στη δρομολόγηση των πολιτικών ανατροπών που έχουν ήδη ωριμάσει.

Καλείσαι να τη δώσεις όχι ως θλιβερός κομπάρσος αλλά ως αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Πολίτη της Αθήνας… Πολίτη της Ελλάδας…

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το περισσότερο ή λιγότερο πράσινο στις πλατείες της πόλης σου που γκετοποιήθηκαν και πλέον δε σου ανήκουν, αν και τις πλήρωσες με αίμα και ιδρώτα, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους φαφλατάδες πρασινολόγους που θα δώσουν τη μάχη της ρεμούλας μέσα από ψευδεπίγραφες δήθεν αναπλάσεις, και κάθε λογής πράσινα κουραφέξαλα.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι οι λεπτομέρειες του όποιου εξαγγελλόμενου τεχνικού έργου, που έτσι κι αλλιώς όλοι θα έκαναν, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τους χαρτογιακάδες του τεχνοκρατισμού που επιχειρούν να μοστράρουν ποντάροντας σε μια αμφιλεγόμενη και πολλά «υποσχόμενη» (για λογαριασμό των ημετέρων φυσικά) υποδομή.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι η πορεία εκτέλεσης του εξαγγελλόμενου «κοινωνικού έργου» που υπόσχονται οι καιροσκόποι της πολιτικής, γιατί αυτό το «έργο» δεν είναι για σένα που παραμένεις κλεισμένος στο σπίτι σου και στην απαξιωμένη γειτονιά σου με τις ορδές της μαφίας και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας να αλωνίζουν ασύδοτα και να αποσυνθέτουν τη ζωή σου.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι το αυριανό κοινωνικοπολιτικό σύστημα της χώρας, γι αυτό και οφείλεις να αρνηθείς τα αποπροσανατολιστικά ιδεολογήματα που προβάλουν με τρόπο ανεπίκαιρο, επιχειρώντας να συγκαλύψουν το πραγματικό διακύβευμα που είναι η ανάγκη της ασυμβίβαστης πάλης για την ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ντόπιων της τοποτηρητών.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί, δε θα είναι τα πολιτικά όνειρα των καριεριστών της κωλοτούμπας και της λαϊκής αποσυσπείρωσης, γι αυτό και οφείλεις να γυρίσεις την πλάτη στους πατριδοκάπηλους και τους καιροσκόπους της μειωμένης ευθύνης και του πολιτικού τσαρλατανισμού, που δηλητηριάζουν την αγνή και άδολη αγάπη σου για τούτον τον τόπο.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, αυτό που θα κριθεί είναι το ίδιο το μέλλον σου.
Το μέλλον του τόπου σου. Το αύριο των παιδιών σου.

Αυτό που θα κριθεί είναι το αν θα επιτρέψεις με την ανοχή σου και με την ψήφο σου, να ολοκληρωθεί το ολέθριο σχέδιο μέσα από το οποίο στοχοποίησαν τον τόπο μας και τη ζωή μας, ή αν αυτό το σχέδιο θα ανατραπεί άμεσα, και αν θα περιμένει τιμωρία παραδειγματική τους πρωταίτιους και τους εμπνευστές του.

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση αυτό που θα κριθεί σε τελευταία ανάλυση, θα είναι το περιεχόμενο των κυρίαρχων πολιτικών της επόμενης μέρας στον πρώτο δήμο της χώρας.
Θα κριθεί αν θα είναι πολιτικές συμβιβασμού και διαχείρισης, ή αν θα είναι οι απαραίτητες πολιτικές ανατροπής που θα εμπνεύσουν και θα συντονίσουν το δικό σου αγώνα.
Γι αυτό και γι αυτές τις πολιτικές κανείς δε μιλά.
Γιατί κανείς δεν τολμά να ξεβολεύεται από τον ταπεινωτικό συμβιβασμό του.

Ο αγώνας της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» είναι πράγματι άνισος μέσα σ αυτόν τον ορυμαγδό της κομματικής πελατοκρατίας, της συνειδησιακής χειραγώγησης, και των χειραγωγούμενων ΜΜΕ.
Είναι όμως όμορφος και κυρίως αληθινός – απόλυτα αυθεντικός – γιατί με την πολιτική του διακήρυξη τόλμησε να θέσει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων.

Γιατί τόλμησε να τροποποιήσει την πολιτική ατζέντα και να οριοθετήσει το περιεχόμενο των πολιτικών ανατροπής.

Τώρα ξέρεις…
Ή θα συμβιβαστείς διατηρώντας για τον εαυτό σου να επιλέξεις το χρώμα του συμβιβασμού που σου ταιριάζει καλύτερα, ξέροντυας πως αυτό θα σε οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή…
Ή θα ανατρέψεις τις εφιαλτικές πολιτικές που σου επέβαλαν, δίνοντας τη μάχη της προσωπικής σου αξιοπρέπειας με το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» στο χέρι.

Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις αυτή την άνιση μάχη φίμωσης της φωνής μας και χειραγώγησης της δικής σου συνείδησης, σε οδοστρωτήρα αποφασιστικότητας ικανό να τους ακυρώσει τα σχέδια.

Αυτή η ευκαιρία είναι δική σου . Αν τους τη χαρίσεις δε θα στο συγχωρήσουν ποτέ. Αντίθετα θα σε συντρίψουν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου