Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Το Βόρειο Σέλας "έρχεται" στην Ελλάδα το 2012!

 Σε δύο χρόνια από σήμερα, το Βόρειο Σέλας έρχεται στην Eλλάδα. Tο φαινόμενο εκτιμάται ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα διαρκέσει αρκετές ώρες, ενώ θα γνωρίζουμε την ακριβή ημέρα που θα συμβεί!
  Αυτό ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων στο Διεθνές Συνέδριο που γίνεται στην Kέρκυρα, με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων από την Aμερική, την Eυρώπη και την Kίνα. Αντικείμενο του συνεδρίου είναι η επίδραση του ήλιου στη Γη, ειδικά μετά την αύξηση της δραστηριότητάς του.
Το φαινόμενο ορατό κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

  Oι ισχυρές ηλιακές και μαγνητικές καταιγίδες που αναμένονται την περίοδο εκείνη, θα μετακινήσουν το Βόρειο Σέλας προς τον νότο και το φαινόμενο θα είναι ορατό για αρκετές ώρες στον ελληνικό ουρανό, κυρίως στην βόρεια Eλλάδα.

  Οι επιστήμονες αναμένουν ότι λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας μας, αλλά και των ιδιοτήτων του μαγνητικού πεδίου, το Βόρειο Σέλας θα "λούσει" με χρώματα τον ουρανό και θα στείλει εντυπωσιακές εικόνες σε όλο τον πλανήτη, όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία!

Δείτε τώρα live το Σέλας της Αρκτικής!
  Μέχρι να συμβεί αυτό, μπορείτε να απολαύσετε live στην οθόνη του υπολογιστή σας το μοναδικό φαινόμενο στην Αρκτική, κάνοντας απλώς κλικ!
pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου