Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΛΑΘΡΟ-ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Ρουμάνο με 3 κιλά ηρωίνη μπλόκαρε το τελωνείο Ρόδου.


Σε αυτά τα δύο σακίδια πλάτης είχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ο Ρουμάνος υπήκοος που ταξίδευε χθες απόγευμα από Τουρκία προς Ρόδο.

Σε έλεγχο που του έγινε από το Τελωνείο Ρόδου ανακαλύφθηκαν 3.100 γραμμάρια ηρωίνης που είχαν τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Ο Ρουμάνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.



Βούλγαρος ομολόγησε 16 εμπρησμούς!

Το πρωί της Τετάρτης, ένας άνδρας βουλγαρικής υπηκοότητας συνελήφθη στη Μεσσηνία ως ύποπτος για υποθέσεις εμπρησμών. Ο άνδρας ανακρίνεται από τις αρχές και φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή του σε 16 υποθέσεις. Σήμερα ή αύριο, Πέμπτη, αναμένεται η προσαγωγή του στον εισαγγελέα Καλαμάτας.


Ομολόγησε 16 εμπρησμούς ο Βούλγαρος που κρατείται και ανακρίνεται στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανάκριση του Βούλγαρου συνεχίζεται και εξετάζονται τα αίτια τα οποία τον οδήγησαν στους εμπρησμούς.

Σοβαρές επίσης υπόνοιες εμπρησμού υπάρχουν για τις φωτιές στα νησιά Κεφαλονιά και Ζάκυνθος στα οποία έσπευσαν ήδη κλιμάκια της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού και διεξάγουν έρευνες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι φωτιές είναι υπό έλεγχο σε όλη τη χώρα ενώ ενεργότερη από όλες είναι η φωτιά στην περιοχή Βρύσες Κυπαρισσίας. Καταβάλλεται όμως προσπάθεια και όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του πυροσβεστικού σώματος εντός της ημέρας θα τεθεί κι αυτή υπό έλεγχο.

Με συντονισμένη προσπάθεια σώθηκε χθες βράδυ ο εθνικός δρυμός του Αίνου στην Κεφαλονιά και ήδη η φωτιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.


Αλβανός μαχαίρωσε ιδιοκτήτη μπαρ στον Αγ. Νικόλαο!

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Ένας νεαρός, υπήκοος Αλβανίας, μαχαίρωσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τον ιδιοκτήτη μπαρ της περιοχής.

Ο Αλβανός υπήκοος επιτέθηκε με μαχαίρι στον καταστηματάρχη και τον τραυμάτισε στη σπλήνα, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο τραυματίας καταστηματάρχης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, ενώ ο νεαρός αλλοδαπός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.


Πάτρα: Nέα επεισόδια με λαθρομετανάστες και φορτηγατζήδες 

Στην διασταύρωση της Εθνικής Πατρών- Κορίνθου με την Διγενή Ακρίτα.
Νέες εντάσεις σήμερα στην διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Κορίνθου με την Διγενή Ακρίτα στο ύψος των Μποζαϊτίκων. Στο σημείο βρίσκεται φανάρι, στο οποίο σταματούν οι νταλίκες που έχουν προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

Εκεί στήνουν καρτέρι οι λαθρομετανάστες (οι οποίοι έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται στην πόλη), προκειμένου να μπουν μέσα στις νταλίκες και να ταξιδέψουν λαθραία στην Ιταλία.

Σήμερα το πρωί όμως έγιναν αντιληπτοί από τους οδηγούς των νταλικών οι οποίοι κατέβηκαν από τα οχήματα και κάλεσαν σε βοήθεια και άλλους συναδέλφους τους.

Προκλήθηκε πανικός και ακολούθησε διαμάχη με τους μετανάστες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Ομάδα οδηγών παρέμεινε στο σημείο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Όπως λένε "ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι".

 

Βουλγάρες μάνα και κόρη έμποροι ναρκωτικών

Η αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και μέρες τις δύο Βουλγάρες, 40 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίες διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης στα Χανιά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο τη 40χρονη μητέρα, ενώ εκείνη οδηγούσε το μηχανάκι της. Η αστυνομικός που της έκανε σωματικό έλεγχο, βρήκε πάνω της 32 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της όπου είχε άλλες 60 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 220 γραμμαρίων, 12 συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 35 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ηρωίνης στην επιφάνεια της.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 40χρονη κατείχε και διακινούσε από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες, με την 22χρονη κόρη της η οποία επίσης συνελήφθη.
Tις τελευταίες ημέρες στα Χανιά οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει συνολικά εφτά άτομα για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών.
Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι το πώς και ποιοι, διοχετεύουν τα ναρκωτικά στην Κρήτη.
Από τους συλληφθέντες οι 4 είναι Χανιώτες, ο ένας είναι υπήκοος Αλβανίας.
 
ΑΠΟ http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου