Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗΣ!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΚΑΒΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο όταν αποκαλυφθεί περιστατικό παιδεραστίας στη χώρα μας, θυμούνται οι διάφοροι... ευαίσθητοι να σκίζουν τα ιμάτιά τους και να προβαίνουν σε δηλώσεις καταδίκης της αποτρόπαιας πράξης! Όταν όμως οι υποθέσεις φτάνουν στη δικαιοσύνη, τότε αποκαλύπτεται ότι υπάρχει τεράστιο κενό Νόμου που αντιμετωπίζει τους παιδεραστές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει και τους... διαρρήκτες. Σε αυτό το σημείο βέβαια έρχονται και κολλάνε και οι διάφορες "Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων", που προφανώς και έχουν δημιουργηθεί για να προστατεύουν τους ανώμαλους και τα μεγαλολαμόγια... Διότι ισχυρίζονται πως δεν πρέπει να δίνονται τα ονόματα και οι φωτογραφίες των παιδεραστών στη δημοσιότητα... Έχουν δικαιώματα οι παιδεραστές! Οι αθώες ψυχές φυσικά των απροστάτευτων παιδιών και τα κορμάκια τους δεν απασχολούν τις "Αρχές"! Αυτό το αποκαλούν... ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επικίνδυνοι ανώμαλοι που ασελγούν στα παιδιά μας συνεχίζουν πανελεύθεροι τα εγκλήματά τους. Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε ένα επεισόδιο που διαδραματίστηκε στα Ιωάννινα, με πρωταγωνιστή ένα τέτοιο δίποδο. "Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο ληστής που χθες το βράδυ πυροβόλησε την ταμία του πρατηρίου καυσίμων σε σούπερ μάρκετ στα Γιάννενα και της απέσπασε 13.500 ευρώ. Πρόκειται για 63χρονο κάτοικο Ιωαννίνων, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για παιδεραστία. Η ταμίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φέροντας διαμπερές τραύμα στο στήθος. Η ίδια αλλά και πελάτες του πρατηρίου αναγνώρισαν το δράση δίνοντας τα στοιχεία στην αστυνομία, που μετά από ολονύκτια έρευνα τον συνέλαβε σήμερα το πρωί. Τη ληστεία άλλωστε είχαν καταγράψει και οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου"!
Μπορεί κάποιος απο τους παραμορφωμένους που δήθεν αποδίδουν δικαιοσύνη και νομοθετούν να μας απαντήσει με ποια "λογική" αφήνουν ελεύθερους αυτούς τους επικίνδυνους; Δεν έχουμε δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας απο τις "ορέξεις" του κάθε ανώμαλου που μένει δίπλα μας ή στη γειτονιά μας και μπορεί μάλιστα να έρχεται σε επαφή μαζί τους, παριστάνοντας τον.... καλό και μοιράζοντας... καραμέλες;;;
Δήμητρα Μυλωνά

1 σχόλιο:

  1. Όλη η Ελλάδα ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ και για αυτό τον λόγο είναι και η δικαιοσύνη διαβρωμένη!Ξεχάσατε μήπως ποιος ήτανε πρόεδρος του Αρείου πάγου επι κυβερνήσεως Σημίτη;Για ψάξτε για να σας λυθούνε όλες οι απορίες..Αν διαβάσετε και το εβραικό ταλμούδ θα δείτε οτι εκεί αναφέρει οτι ο κάθε ραβίνος έχει δικαίωμα να συνουσιαστεί με κάθε μωρό,αρκεί να έχει συμπληρώσει τα 3 ΤΡΙΑ ΕΤΗ!!!Ελπίζω να σας κατατόπισα πλήρως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή