Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ...ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ BLOGS


ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ,ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΦΗΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ,ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΩΝ ΔΕΝΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ...

1)ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ URL ΤΟΥΣ ΣΕ .COM ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

2)BLOGS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GOOGLE (BLOGSPOT) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

3)ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ,ΕΑΝ GOOGLE ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Α.Δ.Υ.Ν.Α.ΤΟ.

4)ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΈΡΥΣΙ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ.

5)ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ...ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ.

6)ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ,ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ...ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΤΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ...H ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS....ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου