Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΦ. ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ 36 ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ!

Τελικά αυτή η κυβέρνηση ζει και κινείται σε ένα τοπίο αθεράπευτης παρακμής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Αποκαλύψεις υπάρχει και άλλος υφυπουργός αγκάθι για την κυβέρνηση, για τον οποίο προκύπτει μείζον ηθικό, αλλά και πολιτικό ζήτημα.

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη ( που προ ημερών είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όπως είχαμε γράψει, με το φόρεμα και την εμφάνισή της αξίας 10.000 Ευρώ ) που φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.
Τζάκρης Νεοκλής (ξάδερφος), Τζάκρη Βασιλική (ξαδέρφη), Καραμούζα Πολυξένη (ξαδέρφη), Ναίτ Ηλιάδου Τζουλί Άνν (συγγενής), Στόγιος Γεώργιος (Ξάδερφος), Τομπάζη Μαρία (συγγενής), Τζιαφτάνη Χριστίνα (ξαδέρφη), Βλαδίτση Χρυσάνθη (ξαδέρφη), Δούλη Ευαγγελία (ξαδέρφη) κλπ….

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

Ένα τοπίο αθεράπευτης παρακμής… Ως πότε επιτέλους το Μαξίμου θα παριστάνει ότι κοιμάται ήσυχο;
Πως να κυβερνηθεί ο τόπος , πώς ν` αντιμετωπιστεί η κρίση υπό τέτοιους όρους;

Δύσκολα πλέον μπορεί να φανταστεί κανείς από την κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου κάποια διαδικασία ουσιαστικής κάθαρσης ενός δημόσιου βίου , στον οποίο τα φαινόμενα σήψης και δύσοσμης πώρωσης κυριαρχούν απ` άκρου σ` άκρο , αλλά και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου