Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ποιοί είναι οι πραγματικοί σφαγείς των Ποντίων και των Αρμενίων;

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στην πραγματικότητα οι Εβραίοι μέσα απο την αίρεση των Ντονμέδων κατάφεραν πολλαπλούς στόχους.

Υπονόμευσαν και κατέστρεψαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία καλλιεργώντας παράλληλα τον τουρκικό εθνικισμό στους Οθωμανούς, με αποτέλεσμα να φθάσουν στο σημερινό έθνος-κράτος αποποιούμενοι την ίδια τους την ταυτότητα και την Αυτοκρατορία.
Ταυτόχρονα κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της Παλαιστίνης μέσω της εγκατάστασης εβραϊκών πληθυσμών και την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Εβραίος ψευδοπροφήτης Σαμπατάϊ Σεβή
Στη συνέχεια με τις απίστευτα μεγάλες βοήθειες του Διεθνούς Σιωνισμού και των Εβραιομπολσεβίκων σε υλικό και διπλωματικό επίπεδο κατάφεραν να κατασφάξουν τους Χριστιανικούς πληθυσμούς στην περιοχή, διαλύοντας έτσι την κυριαρχία του ελληνισμού στην Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Διαβάζοντας και ερευνώντας τις πληροφορίες αυτές καταλαβαίνουμε οτι η ιστορία έτσι όπως μας την έχουν διδάξει στα σχολεία, έχει σαν στόχο την απάλειψη της εθνικής μας συνείδησης και την μετατροπή μας σε άβουλα όντα που προορίζονται για σκλάβοι στα χωράφια και τις επαύλεις των Εβραίων επικυρίαρχων.

Πουθενά στα σχολικά και πανεπιστημιακά μας βιβλία δεν υπάρχουν οι πληροφορίες που θα δείτε στο βίντεο και στο κείμενο που το συνοδεύει, για την Επανάσταση των Νεοτούρκων και τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ούτε οι Τούρκοι δεν τα γνωρίζουν. Για αυτό άλλωστε είναι υπερήφανοι που ονομάζονται Τούρκοι!

Πρέπει οι Ελληνες φιλόλογοι να βγάλουν απο το στόμα τους την "πιπίλα" του αντισημιτισμού και της "συνωμοσιολογίας" και να ερευνήσουν αυτά τα ιστορικά ντοκουμέντα που τους έχουν αποκρύψει επιμελώς.

Αυτά που διδάσκουν στα παιδιά μας είναι ιστορικά ψεύδη. Είναι η προπαγάνδα του εχθρού που στόχο έχει την συνεχή απόκρυψη της αλήθειας.

Το να είσαι "ραγιάς" είναι κακό πράγμα.

Το να γίνεσαι συνεργός στο έγκλημα κατά του ελληνισμού και της ανθρωπότητας είναι προδοσία όχι μόνο κατα του εθνους σου αλλά κατά της ανθρωπότητας.



Το κείμενο που ακολουθεί το βρήκαμε στο http://www.tetraktys.org

ΟΙ Πόντιοι, Θρακιώτες και Μικρασιάτες αλλά και οι Έλλαδίτες στρατιώτες οι οποίοι γνώρισαν το απίστευτο νεοτουρκικό και Κεμαλικό μίσος, ωφείλουν να ξέρουν ποιά ήταν η αλήθεια γιά την καταγωγή του δολοφόνου και σφαγέα Κεμάλ. Ο ηγέτης της Τουρκίας των νεοτούρκων έχει μέχρι τώρα σκοτεινή καταγωγή. Ουσιαστικά, η ίδια η επανάσταση των νεοτούρκων έχει σκοτεινή καταγωγή λόγω της συνωμοτικής υφής της. Με μεγάλη έρευνα βρήκαμε την άκρη στις καταγωγές αυτές και ευχόμαστε όλοι οι Πόντιοι και Μικρασιάτες να οπλισθούν με την παρακάτω γνώση και να ΜΗΝ εορτάσουν ξανά την γενοκτονία των λαών τους αποκαλώντας τον ΚΕΜΑΛ "τούρκο σωβινιστή". Όπως θα αποδείξουμε ο Κεμάλ, λόγω θρησκείας, μισούσε και περιφρονούσε τους Τούρκους. Του το επέβαλε η εβραϊκή αίρεση (ντονμές) στην οποία ανήκε........



Η καταγωγή του Κεμάλ, σκόπιμα, κρατιέται σκοτεινή. Γνωρίζουμε οτι οι γονείς του ήλθαν από Αλβανικά εδάφη πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστεύσουν οτι είχε αλβανική καταγωγή. Ο πατέρας του όμως κατάφερε όμως να βρη εργασία γραφείου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, πράγμα δύσκολο για Αλβανούς. Κάποια χρόνια, ίσως, έζησε στην Θεσσαλία πράγμα που οδήγησε άλλους να πιστεύσουν οτι είχε Θεσσαλική καταγωγή.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του ξανα-παντρεύτηκε κάποιον εύπορο κάτοικο Ρόδου τον οποίον ο Κεμάλ μισούσε. Σε όλα τα παραπάνω ένα δεν είναι ξεκάθαρο. Το θρήσκευμα των ανθρώπων αυτών. Δεν θα ασχοληθούμε με την πολυτάραχη νεανική και εφηβική ζωή του Μουσταφά Κεμάλ διότι είναι χιλιοειπωμένη. Μας ενδιαφέρουν περισσότερο η ιδεολογία του, η κοσμοθεωρία του και η κρυφή πρωταρχική αιτία των ανήκουστων εγκληματικών πράξεών του.

Διότι πάντα ήταν για μας ακατανόητο το να θέλουν οι οθωμανοί την βιολογική εξόντωση των ραγιάδων δούλων τους. Οι ραγιάδες, έστω κι άν είχαν περιουσίες, ήταν πάντα ραγιάδες και υπήρχαν δεκάδες τρόποι να αφαιρεθούν οι περιουσίες τους χωρίς την εξόντωσή τους. Ποτέ στην οθωμανική ιστορία δεν υπάρχει προηγούμενο ή κάν παρόμοια σκέψη τέτοιας εξόντωσης. Οι ραγιάδες ήταν πάντα πηγή πλούτου και τεχνικής και επιστημονικής γνώσεως για το καθεστώς. Οι απαντήσεις σε αυτούς τους προβληματισμούς λύθηκαν με τις παρατιθέμενες πληροφορίες.

διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου