Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

"Τρύπια" τα σύνορα με την Αλβανία!!!

248 λαθρομετανάστες επαναπροωθήθηκαν το τριήμερο που μας πέρασε

Είναι πλέον σε όλους γνωστό,πως αα κυκλώματα μεταφοράς λαθρομεταναστών και ναρκωτικών από την Αλβανία στην περιοχή μας «οργιάζουν» κυριολεκτικά.Τα σύνορά μας με την γειτονική χώρα είναι «τρύπια»,παρά τις προσπάθειες της τοπικής Αστυνομίας, που σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες στην καταπολέμηση του εισαγόμενου εγκλήματος, αλλά και στον περιορισμό, καθώς και στον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου,το τριήμερο, εξαρθρώθηκαν τρία κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Αλβανία και επαναπροωθήθηκαν 248 συνολικά άτομα.
-Στις 04.00΄ τα ξημερώματα χθες,στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τρεις (3) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό το Βόλο έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 04.50΄ σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό την Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
-Στις 13.00΄ χθες,στην περιοχή Δόμπολης Ιωαννίνων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις (3) λαθρομετανάστες υπήκοους Αλβανίας.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τo όχημα κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

http://epirusgate.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Αν κάποιον που πιάνεις απλά τον επαναπροωθείς με την άνεσή του γιατί να μην ξαναέρθει; Μόνο πολύ αυστηρές συνέπειες - ποινές θα είχαν αποτρεπτική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή