Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : Νέες προκλήσεις τσάμηδων στη Β.Ήπειρο. Για γέλια και για κλάμματα.

Δεν μας έφτανε το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών από την Αλβανία

Δεν μας έφταναν οι λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να έρχονται παράνομα στην Ελλάδα

Δεν μας έφτανε η "εξαφάνιση" της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς με αλλεπάλληλες λεηλασίες Ορθόδοξων ναών (έως τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε μία σύλληψη).

Δεν μας έφτανε η παραχώρηση οικοπέδων σε εξευτελιστικές τιμές, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα οικοπέδων προνομιακών δίπλα στη θάλασσα, σε μεταφερόμενους Αλβανούς από το Βορρά, όπου χτίζουν οικοδομές. Ο στόχος : Να αλλοιωθεί δημογραφικά η Ελληνική ζώνη

Πρόσφατα είχαμε την απόρριψη από την Αλβανία της διακρατικής συμφωνίας με την Ελλάδα για την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων.

Για να φτάσουμε στην μυστική σύσκεψη στη Χειμάρα του «Μετώπου για την Εθνική Ενωση», που εξέδωσε διακήρυξη υπέρ της ένωσης των Αλβανών της Βαλκανικής σε ένα μεγάλο αλβανικό κράτος

για να ακολουθήσει σχίσιμο της Ελληνικής σημαίας στο Ελληνικό στρατιωτικό κοιμητήριο στους Βουλιαράτες και έξω από τα γραφεία της Ελληνικής οργάνωσης ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγ.Σαράντα.

Η συντονισμένη προσπάθεια αφελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, εκφοβισμού του πληθυσμού της και προβολής των διεκδικήσεων των Τσάμηδων ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:

Μόνο τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες δεκάδες συνθήματα Τσάμηδων έχουν γεμίσει την περιοχή της Β.Ηπείρου.

Για την ακρίβεια πρόκειται για στενσιλ (πρότυπο) με το οποίο δημιουργούνε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το σύνθημα I love(καρδιά) CAMERIA.
Εντοπίσαμε μάλιστα και το αυτοκίνητο με πινακίδες Δελβίνου το οποίο έγραφε τα συνθήματα.

Προβληματίζει αρκετά ο "επαγγελματισμός".

Οι Τσάμηδες δεν μας είχαν συνηθίσει σε συνθήματα υψηλής αισθητικής πολύ δε περισσότερο γραμμένα στα αγγλικά (I love) και με εξαιρετικά εύστοχο τρόπο περασμένα (αντί να είναι ακραία επιθετικά όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά έξυπνο μάρκετινγκ και light έκδοση).

Να υποθέσουμε ότι το σκέφτηκαν μόνοι τους;;;

Επιτρέψτε μας να έχουμε τις επιφυλάξεις μας, ειδικά όταν παρατηρήσαμε κάποια στενσιλ στα χρώματα της αστερόεσσας! (μπλέ κόκκινο).

διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου