Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Έφοδος της εφορίας της Αλβανίας επιλεκτικά σε ελληνικές επιχειρήσεις στους Αγίους Σαράντα. Τσουχτερό πρόστιμο σε στέλεχος της Ομόνοια.

http://www.deropoli.com/wp-content/uploads/2010/05/saranda-300x219.jpgΑναγνώστης της ιστοσελίδας μας από τους Αγίους Σαράντα διαμέσου ενός email μας πληροφορεί πως τις τελευταίες μέρες η περιβόητη εφορία του Μπερίσα , που καθώς φαίνεται έγινε πια κατασταλτικό όργανο και όχι απλά ένα όργανο τήρησης της νομιμότητας σε θέματα οικονομικά και φορολογικά, έκανε έφοδο και σε επιχειρήσεις των Αγίων Σαράντα.
Οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις των Αγίων Σαράντα ακολουθούν τους ελέγχους που έκανε η προαναφερόμενη υπηρεσία σε όλες σχεδόν τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο νομό Αργυροκάστρου όπου και επέβαλε προστίματα αρκετά τσουχτερά.
Το ίδιο συνέβηκε και στους Αγίους Σαράντα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας γράφει ο φίλος μας αναγνώστης, «θύμα» της εφόδου αυτής ήταν και ο Λεωνίδας Παπάς που δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομών στον οποίο επέβαλλαν μεγάλο πρόστιμα που υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια λεκ (παλιά).
Ο κ. Παπάς είναι επίσης πρόεδρος της Ομόνοιας παραρτήματος Αγίων Σαράντα και εκπρόσωπος τύπου της μειονοτικής οργάνωσης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου