Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ''ΑΔΕΡΦΙΑ'' ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ! ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΜΕ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΒ... ΖΟΥΜΕΡΑ ΜΟΥ... ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΕ`Ι ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕ`Ι ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΩΝ ΕΥΛΑΒΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
O METANASTHS THS GEITONIAS SOY

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου