Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Οργή στην κοινωνία της Ναυπάκτου.Αφήσαν ελεύθερο,κλέφτη λαθρομετανάστη που χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε 12χρονο.Ελεύθερος με ποινή "πρόκληση" (ελεύθερος) για την εγκατάλειψη, είναι ο αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, τραυμάτισε σοβαρά ένα 12χρονο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Την ίδια στιγμή ο μικρός ποδηλάτης δίνει δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μέσα στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του Νοσοκομείου του Ρίου. Ο μικρός Ναυπάκτιος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κάνοντας ποδήλατο στην παραλία της Ψανής τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο του ο αλλοδαπός και τον εγκατέλειψε. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου η κατάσταση του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 25 ετών. Κατά την προσαγωγή τους διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, ενώ ο ένας βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης 18 Μαΐου μεταφέρθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα του Μεσολογγίου με τις βαριές κατηγορίες του τροχαίου με εγκατάλειψη του θύματος και της κλοπής. Στον οδηγό του αυτοκινήτου για το αδίκημα της εγκατάλειψης επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για το αδίκημα της κλοπής, θα οριστεί δικάσιμος. Για τον συνοδηγό που διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και συνεχίζει να κρατείται μέχρι να απελαθεί.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του ΚΩΛΟΥ.
Τώρα αν πάρει τον νόμο στα χέρια του ο ΠΑΤΕΡΑΣ θα φταίει αυτός???

Τώρα δεν έχει ΕΔΕ και να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ κύριε Καστανίδη???

Για αυτό τώρα έρχονται και σας μουτζώνουν έξω από την βουλή.
Σε λίγο όμως θα ανέβει και τα σκαλιά της βουλής,για να φτάσει μπροστά στα μούτρα σας ο κόσμος και εκεί δεν θα πέσουν μόνο μούντζες,αλλά και φάπες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου