Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ...


Λάβαμε με email ένα περιστατικό το οποίο είναι συνέβη σε λύκειο της χώρας μας και αξίζει την προσοχή μας για να δούμε τον τρόπο σκέψης ορισμένων θολοκουλτουριάρων καθηγητών και την επίδραση του στα παιδιά μας....

Μια Ελληνίδα μαθήτρια λοιπόν έγραψε πάνω στο θρανίο της την λέξη ΕΛΛΑΣ. Τότε στο διάλλειμα μια Αλβανίδα συμμαθήτρια της πήγε επειδικτικά και έσβησε την λέξη ΕΛΛΑΣ. Η Ελληνίδα μαθήτρια όταν επέστρεψε και είδε τι είχε συμβεί πήγε στο διευθυντή του λυκείου και παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά της Αλβανίδας συμμαθήτριας της...

Τότε ο λαμπρός προοδευτικός διευθυντής θέλοντας να προστατεύσει τη δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση των μαθητών επιτέθηκε λεκτικά στην Ελληνίδα μαθήτρια και της είπε ότι είναι ρατσιστικό να γράφει τη λέξη ΕΛΛΑΣ και υπερασπίστηκε τη πράξη της Αλβανίδας... Επιπλέον την απείλησε ότι θα την αποβάλει από το σχολείο αν συνεχίζει να κάνει παρόμοιες ενέργεις, καθώς το να γράφεις την λέξη ΕΛΛΑΣ αποτελεί ρατσιστική προπαγάνδα . Ακόμη ο σπουδαίος δημοκράτης διευθυντής της είπε ότι είναι ρατσιστικό να αποκαλεί την συμμαθήτρια της Αλβανίδα, και η Ελληνίδα του απάντησε ότι θα την αποκαλεί κοπέλα που ήρθε από την Αλβανία!!!

Έτσι η Ελληνίδα μαθήτρια απογοητευμένη επέστρεψε στην τάξη της, όπου βρήκε την Αλβανίδα να την κοροιδεύει και να την προκαλεί. Μην ανέχοντας λοιπόν τη συμπεριφορά της, της είπε ευγενικά να σταματήσει. Η Αλβανίδα όμως συνέχισε να προκαλεί. Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο μαθήτριες να πιαστούν στα χέρια...


ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΙΤΑΛΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ;


ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ; ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ;;;


ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
"Την υπερηφάνειαν ότι είμεθα Έλληνες" , ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ...


Το περιστατικό είναι πραγματικό και έγινε πρόσφατα. Δεν δημοσιεύουμε το λύκειο και την περιοχή όπου συνέβη, ώστε να προστατευτεί η μαθήτρια από την επίθεση των καθηγητών της.

20 σχόλια:

  1. Δώσε στη δημοσιότητα το σχολείο και την περιοχή...τουλάχιστον να μη στείλουμε τα δικά μας παιδιά εκεί. Κάποιοι θέλουν να μην ντρέπονται τα παιδιά τους να πουν ότι είναι Έλληνες.
    Στείλτο μου σε mail αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το περιστατικό είναι πραγματικό πρέπει να επιληφθεί ο σύλλογος γονέων μαζί με το δεκαπενταμελές των μαθητών και να γίνει καταγγελία στην επιθεώρηση... Και μετά στείλτε και σε μας το όνομα αυτού του ψευτοπαλικαρά να τον στολίσουμε κατάληλα...
    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περιστατικό είναι πραγματικό και εξακριβωμένο ότι συνέβη. Έγινε σε λύκειο της επαρχίας. Δυστηχώς δεν έχω την άδεια να δημοσιεύσω το λύκειο, την περιοχή και το όνομα του διευθυντή. Το κακό είναι ότι σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν κάνουν κάτι για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τις φασιστικές πρακτικές των αριστεροθολοκουλτουρίαρων καθηγητών.
    Θα πρότεινα να συγκεντρώσουμε και να δημοσιεύσουμε παρόμοια περιστατικά με παρόμοιες φασιστικές συμπεριφορές "προοδευτικών" καθηγητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι εκπαιδευτικός και κάνω έκκληση σε όποιον υπεύθυνο άνθρωπο υπάρχει σε αυτό τον χώρο να βρει τρόπο να δημοσιοποιήσει το σχολείο που έλαβε χώρα το περιστατικό. Έστω με υποβολή άρθρου σε εφημερίδα. Το θέμα αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα θα έχει θλιβερές παρενέργειες και καθιστώ υπεύθυνους και εσάς για την σιωπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς σεβόμαστε την επιθυμία της μαθήτριας να μην δημοσιευτεί το λύκειο ώστε να μην στοχοποιηθεί από τους "προοδευτικούς" καθηγητές της.
    Αν μας είχε δώσει την άδεια θα το δημοσιεύαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιον νομιζεις οτι προστατευεις με τη μη δημοσιευση του σχολειου; Ελεος ...ΑΝΟΙΞΤΕ τα ματια και τα μυαλα σας και καντε οτι σας λεει η συνειδηση και η καρδια σας...
    Οχι στο ξεπουλημα της Ελλαδας.

    http://kyrmik.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poia onomata re afou o typos ta bgazei apo to myalo tou. an exei arxidia tha eixe dosei kai onomata kai ta panta. dystyxos einai kota. dose to sxoleio afou fobasai na doseis ta onomata. ante trexa sthn touyaleta kai olo kai kanena allo paramythi tha sou erhtei na grapseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμείς απλά σεβόμαστε την επιθυμία της μαθητρίας. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει δέχεται το περιστατικό, όποιος έχει αμφιβολίες, ας μην το παίρνει υπόψη του.
    Τώρα αν σε μια εποχή που στο υπουργείο παιδείας αναλαμβάνουν πόστα, άτομα που δηλώνουν ότι δεν είμαστε Έλληνες αλλά μπάσταρδοι, τότε μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει και σε επίπεδο σχολείων...

    Πάντως αν δημοσιεύαμε το σχολείο παρά τη θέληση της κοπέλας θα ήταν ηθικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημοσίευσε τ όνομα του πολυπολιτισμικού διεθνιστή,
    για να τον στείλουμε στην Αλβανία, να τολμήσει να πει σε Αλβανό, ότι είναι ρατσιστικό, να αποκαλείται Αλβανός στην ίδια του την χώρα.
    Οι αλβανοί δεν είναι διεθνιστές αλλά μόνο αλβανοί.
    Ολοι τους. Το 100% και ας είναι χώρα με ιστορία λίγων χρόνων.
    AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανονικα η τοπικη κοινωνια επρεπε να καθαρισει.Αυτον τον καραγκιοζη επρεπε να τον ειχε ηδη ξαποστειλει.Αλλα ο νεοελληνας ειναι ραγιας.Δυστυχως αλλα ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεγονος οτι ο διευθυντης ο δικος μας παραειναι πατριωτης.Μη σωσω να ξαναπω οτι το παρακανε!Τετοια βλεπει ο ανθρωπος και τρομαζει για την πατριδα του που βγαζει τετοιους ΛΑΜΠΡΟΥΣ πατριωτες σαν αυτον τον ελληνα-κατ'ονομα-μονο.Απο τετοιους δε χρειαζομαστε αλλους,εχουμε ολα τα βαλκανια που μας εχουν καβαλησει με την αδεια των ισχυρων.Τωρα καταλαβα ποσο τυχερη ειμαι!

    Εκκληση παιδια!Μην τους αφηνετε να εκμεταλλευονται ετσι τη δηθεν δημοκρατια που εχουμε και επιτρεπει την ελευθερη εκφραση!Εκφραστειτε κι εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κριμα που την φολα την δαγκωνουνε μονο καποια πεινασμενα σκυλια!
    Κοψιμο το κεφαλι τον παλιομασωνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολα καλα και αγια αλλα "φασιστικες" οι πρακτικες των εβραιομπολσεβικων?
    ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ υπαρχουν χειροτερες πρακτικες απο τις εβραιομπολσεβικικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε ρε ολο μαλακιεσ λετε.Ταχα να προστατεψετε το σχολειο την μαθητρια κε τα αρχιδια μασ τα δυο.Σε κουβεντα να βρισκομαστε.Επρεπε κατευτειαν να επιλυθει ο εισαγγελεασ κε να τον γαμουσε τα μπρεκια τον καθηγητη.Στα οπλα ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιός εισαγγελέας; Σαν την ξεφτιλισμένη την Μπουρμπούλια που τελικά της μείωσαν την ποινή και σύντομα θα αποφυλακιστεί σαν να μην έγινε τίποτα; Σαν δεν ντρέπονται, η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει διαφθαρεί και αυτή, μην απατάστε και μην τρέφεται ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι, η ιστορία θα μπορούσε να είναι φτιαχτή. Δηλαδή, ψεύτικη.

    Η άλλη μεγάλη πιθανότητα, είναι πως το περιστατικό έγινε αλλιώς, μα έτσι το κατάλαβε η μαθήτρια, και έτσι το είπε παρακάτω. Π.χ., μπορεί να μην έγραφε μόνο "Ελλάς". Φερ' ειπείν, μπορεί να έγραφε "κάτω η Αλβανία, ζήτω η Ελλάς".

    Το ότι η μαθήτρια αυτή είπε στους φίλους της ότι συνέβη κάτι άλλο από αυτό που συνέβη, δεν σημαίνει ντε και καλά πως αυτό έγινε από κακία ή από συνειδητή προσπάθεια να διαστρεβλώσει. Μπορεί θαυμάσια έτσι να είναι αυτό που η ίδια κατάλαβε και βίωσε. Ή, έτσι να είναι αυτό που θέλει να καταλάβει. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ορισμένοι θερμοκέφαλοι (το λέω ευγενικά) παρεξηγούν συνηθισμένα περιστατικά.
    -.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς, τόσο σοβαρή ανθελληνικότητα μπορεί να περνά μόνο με μια απλή ηλεκτρονική δημοσίευση. Φαίνεται ότι, το έγκλημά του προς την μεγάλη μας Πατρίδα, "βαπτίστηκε" παράπτωμα και, έτσι, ξεμπερδέψε, αυτός ο άπατρις, από εμάς! Μα, δεν φταίει μόνο ο εν θέματι κύριος, αλλά και εκείνοι που τού έδωσαν πτυχίο ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ, χωρίς, αν μη τι άλλο, να εξετάσουν το πατριωτικό του ήθος. Τί να προσθέσω, λοιπόν, για την ΕΛΛΑΔΑ μας που βασσανίζεται από τους παντοιοτρόπως άνομους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή