Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ....


21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Ρέθυμνο για σωρεία κλοπών

Για κλοπή μεγάλου αριθμού κοσμημάτων και υψηλού χρηματικού ποσού κατηγορείται 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου.

Στη διάρκεια περιπολίας τους, αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη μαζί με άλλο ένα άτομο -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Κατά την προσπάθεια ελέγχου των ανωτέρω, αυτοί τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από αυτούς, ενώ ο δεύτερος διέφυγε και αναζητείται.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός κοσμημάτων και 580 ευρώ.

Πρόκειται για προϊόντα τριών κλοπών – διαρρήξεων οικιών, που είχαν διαπράξει νωρίτερα στην περιοχή, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε η συμμετοχή των προαναφερθέντων δραστών και σε έξι ακόμη κλοπές – διαρρήξεις στο Ρέθυμνο, από τις οποίες αφαίρεσαν χρυσαφικά είδη και κοσμήματα, συνολικής αξίας 52.000 ευρώ.

Επίσης, προέκυψαν τα στοιχεία και του δεύτερου αλλοδαπού δράστη, συνεργού του πρώτου, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται.


Συνεχίζεται η προανάκριση για εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ληστεία με τραυματισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ώρες αγωνίας έζησαν μέρα-μεσημέρι οι υπάλληλοι της εταιρείας «MARGELIS SECURITY» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία και, αφού χτύπησαν την αντιπρόεδρο της εταιρείας, ακινητοποίησαν την ίδια και έναν ακόμη υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού.

Άρπαξαν 53.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτα που είχαν σταθμεύσει έξω από την εταιρεία.

Η αντιπρόεδρος διεκομίσθην στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οργανωμένοι οι ληστές που «χτύπησαν» 46χρονο

Στην εξάρθρωση της σπείρας, που στις αρχές Δεκεμβρίου διέρρηξε και αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι ενός 46χρονου Θεσσαλονικιού, προχώρησαν οι Αρχές.

Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 37 έως 51 ετών. Σε έρευνα που διεξήχθη στην κατοικία του 51χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα έξι φυσιγγίων, ένα περίστροφο πλήρες φυσιγγίων, δύο κουκούλες, μία συσκευή ελέγχου γνησιότητας χαρτονομισμάτων, μία συσκευή αναγνώρισης πολύτιμων λίθων, διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, πλήθος κοσμημάτων και μέρος του κλαπέντος χρηματικού ποσού.

Ο 51χρονος συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αναζητούνται. Μάλιστα, εναντίον του ενός που διαφεύγει τη σύλληψη εκκρεμεί ένταλμα από τη χώρα του.

Την απήγαγαν, την λήστεψαν και την εγκατέλειψαν στην εθνική

Τον τρόμο στα χέρια τριών ληστών έζησε χθες το βράδυ μία 33χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν τη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο, την ανάγκασαν να επιβιβαστεί μέσα στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν στην εθνική οδό.

Εκεί, την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει τους κωδικούς των πιστωτικών της καρτών, έχοντας προηγουμένως αφαιρέσει τα κοσμήματα που φορούσε και το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί εγκατέλειψαν την 33χρονη στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, όπου διερχόμενοι οδηγοί την βοήθησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

www.zougla.gr..

Aυτά και άλλα τόσα..Που θα πάει αυτό το χάλι..Μετά σου λένε ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Ποτέ δεν ήταν..ΕΓΙΝΑΝ...και καθημερινά θα αυξάνονται..Αν αυτό σας ικανοποιεί συνεχίστε να είστε αδιάφοροι για αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην κοινώνια..


από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου