Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε ανήλικη από μεθυσμένο Αλβανό στα Φιλιατρά.


Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, έπεσε σήμερα το βράδυ λίγα λεπτά πριν τις 9, ανήλικη η οποία βάδιζε ανυποψίαστη στον δρόμο, με κατεύθυνση την πλατεία της πόλης.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όταν η ανήλικη (τα στοιχεία της οποίας είναι στην διάθεση του Φιλιατρά News) ευρισκόμενη πεζή κοντά στην σφαίρα έξω από το γυμνάσιο, δέχτηκε προκλητική συμπεριφορά από μεθυσμένο Αλβανό, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες της ανήλικης, την έπιασε από τα μαλλιά και το δεξί της χέρι και της ζητούσε να τον ακολουθήσει.
Η ανήλικη αντιστάθηκε, φώναξε βοήθεια και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή, περνούσε συμπολίτης μας με το δίκυκλο του και έσπευσε να την βοηθήσει.
Ο Αλβανός τότε, άφησε την ανήλικη και εκείνη τράπηκε σε φυγή εμφανώς τρομαγμένη. Μπήκε στον μορφωτικό Σύλλογο "Ο Πυρσός" όπου βρισκόταν η μητέρα της και κατήγγειλε το γεγονός.
Αμέσως δυο άντρες από τον Πυρσό, έσπευσαν στο σημείο που είχε υποδείξει η ανήλικη, εντοπίζοντας τον δράστη και μετά από διακριτική παρακολούθηση, κατέφθασε το θύμα συνοδεία του προέδρου του Πυρσού η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο του Αλβανού τον Δράστη.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο που είχε υποδειχθεί και συνέλαβε τον Δράστη και τον οδήγησε στο Αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα, ο Δράστης αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στο επεισόδιο αλλά για κακή του τύχη, στο τμήμα βρέθηκε και ο συμπολίτης μας που βοήθησε την ανήλικη να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή καταθέτοντας για το συμβάν. Οι γονείς της ανήλικης υπέβαλαν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση στον Αλβανό και τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: X-treme
για το Φιλιατρά News


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου