Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Μετά την Ελβετία, καζάνι που βράζει και η Αγγλία. Απίστευτη δίωξη κατά ζεύγους άγγλων για “προσβολή” του Μωάμεθ ανοίγει τους ασκούς του αιόλου.


Μπορεί στην Ελβετία να μην είχαμε ταραχές λόγω της απαγόρευσης των μιναρέδων αλλά στην Αγγλία τα πράγματα φαίνεται πως οξύνονται επικίνδυνα μετά την απίστευτη δίωξη εναντίον ενός ζευγαριού ξενοδόχων μετά από μήνυση μουσουλμάνας. Το ζευγάρι κατηγορείται επειδή αποκάλεσε τον Μωάμεθ …πολέμαρχο! Το περιστατικό συνέβει στο Λίβερπουλ και ήδη προκαλεί αναταράξεις ενώ οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς το ζευγάρι καταλήγουν σε συγκρούσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρώτο βιογράφο του Μωάμεθ, ο προφήτης είχε πάρει μέρος σε 27 εκστρατείες ενώ οι μεταγενέστεροι μιλούν για 26 διότι η εκστρατεία στην Μέκκα σταμάτησε να θεωρείται “πολεμική”.

Προφανώς η δικαιοσύνη πολλών Ευρωπαϊκών χωρών αγνοεί την ιστορική πραγματικότητα και λαμβάνει ως αποδεικτικό στοιχείο τον θρησκευτικό φανατισμό και τον ιμπεριαλιστικό τσαμπουκά κάθε μισανθρώπου που θεωρεί ότι έχει την “Θεία” άδεια να κυριεύσει τον υπόλοιπο κόσμο που δεν ενστερνίζεται την θεόπνευστη εντολή του. Οι Ben και Sharon Vogelenzang δικάζονται με τις κατηγορίες υποκίνησης θρησκευτικού μίσους μέσω δημόσιας προσβολής και είναι η πρώτη φορά που εκδικάζεται τέτοια υπόθεση στην Αγγλία.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το κοράνι για να δείτε πόσο άδικος ήταν ο χαρακτηρισμός που έδωσαν οι Βρετανοί στον προφήτη...

(τους το στείλαμε και μεταφρασμένο μήπως και το χρησιμοποιήσουν με όλο το εδάφιο):
«Πάνε κάποιοι μουσουλμάνοι που είχαν πιάσει αιχμάλωτες, να κάνουν σεξ μαζί τους. Είχαν κατά νου να εφαρμόσουν τη γνωστή “διακοπτόμενη συνουσία” για να μην μείνουν έγκυες, γιατί ο ισλαμικός νόμος απαγόρευε να πουλιούνται οι έγκυοι σκλάβες, οπότε θα έχαναν τα λεφτά από την πώλησή τους. Λένε τότε μεταξύ τους, “μια και είναι ο προφήτης εδώ, δεν πάμε να τον ρωτήσουμε;” Τον ρωτούν λοιπόν, “θέλουμε να κάνουμε σεξ με τις αιχμάλωτες, να τραβηχτούμε ή να μην τραβηχτούμε;” Και τι τους απαντάει; Μήπως να αφήσουν τις αιχμάλωτες στην ησυχία τους; Όχι, ο “προφήτης” μόνο τους λέει ‘δεν έχει σημασία αν τραβηχτείτε, γιατι όσοι είναι να γεννηθούν θα γεννηθούν” (SAHIH MUSLIM, τομ 2, #3371).

Πόλεμος, βιασμός, βασανισμός, δουλεμπόριο; Όχι βέβαια! Άκου πολέμαρχος!

Από κοντά και οι Γερμανοτσολιάδες “Αντιφά” (ναι, έχουν παραρτήματα και στην Αγγλία, εκεί όμως είναι μουτζαχεντίν στην πλειοψηφία) που είχαν τη φαεινή ιδέα να κάνουν αντιδιαδήλωση στο Νότινγχαμ, στην πορεία διαμαρτυρίας που είχε οργανωθεί για το θέμα. Το γελοίο; Είχαν βαφτίσει την αντιδιαδήλωση ¨αντιρατσιστική”. Σας θυμίζει κάτι; Δείτε το βίντεο και την απάντηση που δίνουν οι ίδιοι οι οργανωτές για τα περί ρατσισμού.


http://www.youtube.com/watch?v=mBy-jtCf30E&feature=player_embedded



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου