Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 40ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Ενας άντρας ηλικίας 26ετών Ιρακινής καταγωγής συνελήφθη για το βιασμό 40χρονης τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά. Ο άγνωστος επιτέθηκε στη γυναίκα και την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε. Η γυναίκα που είναι και μητέρα 2 παιδιών βρήκε το θάρρος και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη.
Επειδή όμως άλλο πράγμα η καταγγελία και άλλο η σύλληψη επ' αυτοφώρω η γυναίκα διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και έκανε πάλι το θύμα αλλα με την βοήθεια της αστυνομίας αυτή την φορά.
Με όση ψυχική δύναμη της είχε απομείνει κατόρθωσε να παγιδεύσει τον δράστη για να συλληφθεί επ' αυτοφώρω απο την αστυνομία.Τον πλησίασε και του είπε πως της "άρεσε" και θα ήθελε να συνεχίσουν να "βλέπονται" με τον ίδιο τρόπο.Ο 26 Ιρακινός συμφώνησε και την πήγε πάλι στο ίδιο σημείο για να ξανακάνει την ίδια πράξη.Εκεί όμως παρενέβει η αστυνομία που παρακολουθούσε διακριτικά μέχρι εκείνη την ώρα.Και έτσι ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω και ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε διπαπράξει τον βιασμό της 40 χρονης γυναίκας.
Ο Ιρακινός δράστης κρατείται και ανακρίνεται απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου