Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ !!


Αδιανόητο αυτό που ζούμε εμείς και τα παιδά μας αυτές τις μέρες, σε όλη την Ελλάδα που εμφανίζεται σαν ξέφραγο αμπέλι στο έλεος κάθε κακοποιού που αρκεί να είναι λαθρομετανάστης για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης απο το επίσημο Ελληνικό κράτος.
ΟΛΑ τα
Υπουργεία σε συναγερμό, για να καλοπιάσουν τους λαθρομετανάστες μη τυχόν και μας φύγουν.
Ημερίδες, σπίτια στα νησιά, δικαίωμα ψήφου, συσίτια, ακόμα και ιντερνετική ενημέρωση (
"http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com") απο τον ίδιο τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, προκειμένου να μην τους λείψει ΤΙΠΟΤΑ.
Απ την άλλη μεριά οι Ελληνες που μαστίζονται απο την φτώχεια λόγω δικομματισμού, δέχονται τα ανελέητα χτυπήματα των φίλων της Κυβέρνησης.
Τους κλέβουν, τους ληστεύουν, τους σκοτώνουν, βιάζουν τα παιδιά τους, δέχονται τον φασιστικό "κατ`οίκον περιορισμό", ζούν υπο καθεστώς τρόμου, φοβούνται να εκφράσουν ακόμα και το φόβο τους, μην τους πούν φασίστες , ρατσιστές.ΓΙΑΤΙ;;
Γιατί οι κ.κ. "προοδευτικοί, αντιρατσιστές, πολυπολιτισμικοί" που μας κυβερνούν ελπίζουν ότι με τη συμπεριφορά τους αυτή εγκλωβίζουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες, που θα τους μετατρέψουν σε πειθήνια και άβουλα όργανά τους και θα τους ψηφίζουν εσαεί, διατηρώντας τους στην εξουσία, σε μια Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οπότε μάλλον θα πρέπει ή να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του, να αυτονομηθεί, να αυτοοργανωθεί, να αυτοδικεί σε κάθε εναν που επιβουλεύεται την ελευθερία του,τον τόπο του , την περιουσία του ή να "την κάνουμε" απο αυτόν τον ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τόπο. Αυτό ζητάτε κ.κ. πολιτικοί;
(Το blogg του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ:
http://chrisochoidis-metanastes.blogspot.com )
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ



από SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου