Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ;


1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας
2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ
3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.
4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%
5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά 40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .
6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .
7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.
8. Μείωση άστεγων κατά 90%
9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%
10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%
13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί
14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα
15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.
16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.
17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.
18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.
19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.
20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.
21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.
23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.
24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.
25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.
27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.
28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.
29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.
30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.
31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.
32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ; Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας. Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών. Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.
Αν θέλεις να βοηθήσεις στους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.

από VENDETA

23 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου. Θα μπορούσες να μας παραθέσεις τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί από ανεξάρτητες αρχές και που σου έδωσαν τη δυνατότητα εξαγωγής τόσο ακριβών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη συμβολή των λαθρομεταναστών στην κατάντια της χώρας μας; Ενώ δεν υποστηρίζω την λαθρομετανάστευση και θεωρώ πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να εκπονήσει ένα σχέδιο ελέγχου των λαθρομεταναστών στη χώρα, θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να αντιλαμβάνομαι πως για τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε φταίμε εμείς οι ίδιοι και κανείς άλλος. Θεωρείς πως οι λαθρομετανάστες είναι οι φτωχοί της χώρας μας; Για κοίτα λίγο γύρω σου και δες τα αποτελέσματα των αποτυχημένων πολιτικών των εκάστοτε κυβερνήσεων εδώ και δεκαετίες. Είναι τουλάχιστον γραφικό να πιστεύεις πως οι λαθρομετανάστες ευθύνονται για το χάλι της παιδείας μας η για το ότι η παρουσία τους διογκώνει τα κόστη των προϊόντων και των υπηρεσιών. Αλήθεια, αναρωτήθηκες ποιος βάζει τον Αλβανό, όπως υποστηρίζεις, να γίνει εμπρηστής; Είπαμε, ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και έχουμε ανάγκη τους αποδιοπομπαίους τράγους, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα τα Νέα:

    <>

    Αν πάρουμε υπό μας το γεγονός ότι πολλά εγκλήματα δεν εξιχνιάζονται τότε θα καταλάβεις ότι τα ποσοστά τους είναι ακόμα πιο υψηλά.
    Επιπλέον όσο αφορά την παιδεία θα δεις ότι τα δημόσια σχολεία αδειάζουν από Έλληνες επειδή εξαιτίας των αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν Ελληνικά μένουν πίσω. Τα σχολεία γίνονται δύο ταχυτήτων...
    Γιατί έχουμε γεμίσει εταιρίες security; Είναι ή όχι αυτές ένα επιπλέον έξοδο για τις επιχειρήσεις ώστε να προστατευτούν;
    Όσον αφορά τους εμπρησμούς δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τη δράση του Αλβανού πράκτορα του uck Ντανίλο στη χώρα μας.
    Και βεβαία δεν φταίνε οι ξένοι για το σημερινό χάλι της χώρας μας. Αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν. Σίγουρα όμως φταίνε τα κόμματα εξουσίας που σε 35 χρόνια διακυβέρνησης χρέωσαν την χώρα όσο δεν πάει και αφελλήνισαν την παιδεία. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι φταίμε εμείς οι ίδιοι για το σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα.
    Εάν εσύ πιστεύεις ότι οι μετανάστες βοηθάνε στο να αναβαθμιστεί η παιδεία, να μειωθεί η φτώχεια, να πέσει η εγκληματικότητα και στο να έχουν μεγαλύτερα κέρδη οι επιχειρήσεις(δες και το παραεμπόριο...), θα θέλαμε να μας δείξεις τα στοιχεία για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είναι το δημοσίευμα με τα στοιχεία από τα ΝΕΑ.
    ΥΨΗΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, η συμμετοχή των αλλοδαπών σε συγκεκριμένα βαριά αδικήματα, ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες και βιασμούς.

    Στις ληστείες η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στις κλοπέςδιαρρήξεις το 50,87%, στις ανθρωποκτονίες το 37,57%, στους βιασμούς το 48,36%. Στα εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής υπερβαίνει το αντίστοιχο των Ελλήνων, αφού διαμορφώνεται σε 55,13%. Αποκλειστική δράση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρουσιάζουν στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%)

    και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ’ ευχαριστώ για την παράθεση των στατιστικών, με κάλυψες. Ίσως να υπάρχει κάποια συσχέτιση με το γεγονός ότι όταν κάποιος δεν έχει να ζήσει (εξαιτίας της παντελούς έλλειψης ελέγχου στην εισροή μεταναστών στη χώρα), είναι πιο πιθανό να προβεί σε εγκληματικές πράξεις. Φυσικά, κανείς δεν τις δικαιολογεί. Μόλις τους απελάσουμε όμως, τι θα κάνουμε με το υπόλοιπο 50%?

    Ουδέποτε υποστήριξα πως οι μετανάστες οδηγούν στη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος ή στην αύξηση της επιχειρηματικότητας, τα προβλήματα είναι πολύ πιο βαθειά ριζωμένα στη διαφθορά που χαρακτηρίζει τη χώρα μας σε κάθε επίπεδο. Πίστεψέ με, η κλοπή του λαθρομετανάστη είναι απειροελάχιστη μπροστά στην κλοπή του κάθε πολιτικού που έχει αφαιμάξει το κράτος και το έχει οδηγήσει εδώ που είναι, η μόνη διαφορά είναι πως ο λαθρομετανάστης τιμωρείται ενώ ο ‘Έλληνας ευσεβής πολίτης (που τρώει τα εκατομμύρια της Siemens ή ζητάει γρηγορόσημο στην Εφορία) παραμένει επιδεικτικά ατιμώρητος. Όσο για τα ποσοστά, εφόσον τα εγκλήματα δεν εξιχνιάζονται, πως είσαι σίγουρος για το ποιος τα έχει διαπράξει;

    Δε με κάλυψες στα ακόλουθα:

    1. Ένα δυσανάλογο ποσοστό των ανέργων του σήμερα είναι νέοι πτυχιούχοι που παρά τα προσόντα τους, δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θεωρείς πως οι λαθρομετανάστες έχουν το αντίστοιχο προφίλ, και τους κλέβουν, ας πούμε, τη δουλειά γραφείου ή τη στελεχιακή απασχόληση; To πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

    2. Ποιος άραγε είναι εκείνος που προσλαμβάνει τον λαθρομετανάστη χωρίς ασφάλιση και με μισθό πείνας; Δεν είναι ο Έλληνας εργοδότης, o οποίος έχει γίνει τόσο ξιπασμένος που προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι; Και που ήσουν όταν όλες οι οικοδομές και τα χωράφια δούλευαν με Αλβανούς, γιατί οι Έλληνες δεν καταδέχονταν να δουλέψουν σε τέτοιες δουλειές;

    3. Moυ κάνει φοβερή εντύπωση αυτό που λες για τους εμπρησμούς, γιατί δεν είναι κανέναν Αλβανό να χτίζει βίλα στα καμένα την επόμενη μέρα.

    4. «Περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή». Γιατί , θεωρείς πως δεν υπάρχει επάρκεια που να οδηγεί σε ανταγωνισμό;

    5. Πόση άραγε ενέργεια καταναλώνουν 12 Αφγανοί στοιβαγμένοι σε ένα δωμάτιο; Περισσότερη από π.χ. αυτή που καταναλώνουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στα μπαλκόνια και τις πλατείες, τα πλυντήρια πιάτων και τα κλιματιστικά;

    6. To κύρος της χώρας μας δεν το υποβαθμίζουν οι λαθρομετανάστες. Τα καταφέρνουμε μια χαρά μόνοι μας, δίνοντας π.χ. λανθασμένα οικονομικά στοιχεία στην Κομισιόν ή φιγουράροντας θριαμβευτικά σε λίστες χωρών με τη μεγαλύτερη διαφθορά στον κόσμο.

    7. Ο μέσος ξένος δεν έρχεται στην Ελλάδα επειδή φοβάται πως θα τον κλέψουν, το ξέρει εκ των προτέρων. Μόνο που δεν είναι οι λαθρομετανάστες που θα τους πιάσουν τα οπίσθια, είναι οι ταβέρνες στην Πλάκα που χρεώνουν 12 ευρώ τη χωριάτικη και οι καφετέριες που σερβίρουν τον καφέ 3,5 Ευρώ, όταν στα Ηλύσια Πεδία πίνεις καφέ με 1. Και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Ποιοι είναι οι καλοί και κακοί τουρίστες;

    8. Αν θεωρείς πως όταν «ξεφορτωθούμε» τους μετανάστες θα λυθούν και τα κοινωνικά μας προβλήματα, κάνεις λάθος. Τα κοινωνικά μας προβλήματα θα λυθούν όταν σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και το βόλεμά μας και μάθουμε να τιμωρούμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά, χωρίς κα κινούμαστε με τον συνήθη πελατειακό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι τέλεια και ότι οι ξένοι φταίνε για όλα. Αυτό που λέμε είναι ότι η λαθρομετανάστευση κάνει ακόμα χειρότερη την ήδη κακή κατάσταση των Ελληνικής κοινωνίας. Μην ξεχνάς και το θέμα της Εθνικής ασφάλειας. Σε μερικά χρόνια μεγάλο μέρος του Ελληνικού χώρου θα έχει εποικιστεί.
    Το γεγονός ότι η χώρα μας προσελκύει ορδές αμόρφωτων και πεινασμένων(και κυρίως θρησκευτικά φανατισμένων), μπορεί ίσως να σε κάνει να καταλάβεις γιατί τα ποσοστά εγκληματικότητας των μεταναστών μεγαλώνουν με βάση και τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις...
    1) Δες τα ποσοστά φτώχειας των Ελλήνων. Δεν είμαστε όλοι πολιτικοί που τα παίρνουν από την Ζίμενς... Ούτε όλοι οι Έλληνες είναι πτυχιούχοι που περιμένουν να διοριστούν στο δημόσιο ή αφεντικά που εκμεταλεύονται τους ξένους. Το γεγονός είναι ότι αν αντιμετωπιστεί η λαθρομετανάστευση και τα μεροκάματα θα ανέβουν και περισσότερες θέσεις εργασίας θα υπάρχουν. Άλλο μια σωστή μεταναστευτική πολιτική όπου θα μπορούν να έρθουν εδώ όσοι αντέχουμε και με βάση τα προσόντα τους, και άλλο να είμαστε μπάτε σκύλοι...
    2) Γιατί έχεις δει να μην εκμεταλεύονται τους Έλληνες εργάτες; Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες, εργοδότες. Το κράτος οφείλει να προστατεύσει τους εργάτες. Πριν έρθουν οι Αλβανοί και οι ξένοι δεν καλλιεργούσαμε χωράφια και δεν χτίζαμε σπιτια;
    3) Όταν οργανωμένες ομάδες ξένων κατευθυνόμενες από τον Ντανίλο του uck βάζουν φωτιά στη χώρα σου και την αποσταθεροποιούν, τότε υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας... Όσο για τα καμμένα το κράτος πρέπει να επέμβει και να τα προστατεύσει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...
    4)Νόμοι προσφοράς και ζήτησας σχετικά με την ακρίβεια...
    5)Δες πόσα αυτοκίνητα στο δρόμο ανοίκουν σε μετανάστες ή κλέβουν ηλεκτρικό από κολώνες της ΔΕΗ. Αυτό επιβαρύνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα.
    6) Όταν τουρίστες έρχονται στην Αθήνα και βλέπουν μια μικρή Καμπούλ, τότε σίγουρα οι εικόνες που θα μεταφέρουν στην χώρα τους δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.
    7) Συμφωνώ μαζί σου για την κακή παροχή υπηρεσιών. Καλοί τουρίστες είναι οι ποιοτικοί τουρίστες, δηλαδή αυτοί που θα φέρουν περισσότερα έσοδα στη χώρα. Αυτοί δεν ζητάνε φτηνή παροχή υπηρεσιών, αλλά ποιότητα και ασφάλεια.
    8) Συμφωνώ μαζί σου και αυτό σου είπα πριν. Δεν θα λυθούν τα προβλήματα μας. Σίγουρα όμως θα καλυτερεύσει η κατάσταση. Πήγαινε σήμερα μια βόλτα στην Ομόνοια ή τον Άγιο Παντελεήμονα και θα καταλάβεις γιατί θα καλύτερεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως τα στατιστικά μιλάνε για "Μετανάστες" και οχι για "Λαθρομετανάστες" γιατι δεν πιστεύω να πληρώνεται κανένας λαθρομετανάστης απο το δημόσιο! Είναι πολύ αφελές εκ μέρους σου να πιστεύεις οτι για όλα τα δινά της χώρας ευθύνονται οι αλλοδαποί! Υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί που προσπαθούν τίμια να βγάλουν το ψωμί τους και αρκετούς απο τους οποίους εκμεταλλεύονται, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιως γιατί έχουν ερθει εδώ για να δουλέψουν και αναγκάζονται να υποστούν καποια πράγματα, και υπάρχουν και άλλοι που κλέβουν σκοτώνουν κτλ. Όπως υπάρχουν και Έλληνες οι οποίοι ειναι τίμιοι και άλλοι που δεν είναι όπως υπάρχουν και Τούρκοι Αμερικανοί Άραβες και πάει λέγοντας. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει Έλληνα υπάλληλο να τον εκμεταλλεύονται (για να απαντήσω στην ερώτηση που έκανες στην Κασσάνδρα) να φέρονται άσχημα ναί αλλά οχι να εκμεταλλεύονται, και οχι για κανέναν άλλο λόγο αλλα πολύ απλά γιατί ο Έλληνας σε αντίθεση με τον αλλοδαπό δεν τα σηκώνει αυτά, θα τα υποστει μια θα τα υποστεί δυο την τρίτη έχει φύγει! Κάτι που δεν θα κάνει ο αλλοδαπός γιατί όπως σου είπα εδώ έχει έρθει για να δουλέψει και θα κλεισει τα αυτια και τα μάτια του προκειμένου να μην χάσει την δουλεια του.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η Ελλάδα θα έπρεπε να εχει σφραγισει τα σύνορα και να μην αφήνει ξένους να μπαινοβγαίνουν ετσι? Στον 21ο αιώνα! Να επικρατεί δικτατορία! Όπως έκανε ο Χότζα στην Αλβανία! Μήπως να φέρουμε πίσω την Χούντα?

    Τώρα τα λεγόμενα σου δεν ξέρω κατα πόσο συμπίπτουν με το username σου! Πιστέυω οτι πρέπει να το αλλάξεις αμα έχεις αυτό το τρόπο σκέψης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δες τα έξοδα ειδικά στον τομέα της υγείας καθώς παρέχεται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους λαθρομετανάστες και θα καταλάβεις πόσα χαλάει το δημόσιο. Βέβαια οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε κανένα νοσοκομείο της χώρας, καθώς καλούνται να πληρώσουν τα έξοδα τους.
    Ενοείται ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.. Αυτό που γίνεται όμως εδώ είναι να μαζεύονται κυρίως επικίνδυνοι και φαίνονται από τα ποσοστά συμμετοχής τους στα βαριά εγκλήματα. Άλλο κάποιος να κλέψει επειδή πεινάει και άλλο να σκοτώσει και να βιάσει.
    Εγώ έχω δει πολλούς Έλληνες να δουλεύουν ανασφάλιστοι ή να μην τους πληρώνουν αυτά που δικαιούνται... Αν αυτό δεν είναι εκμετάλευση τότε είναι;
    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ; Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ...
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΤΖΕΣ ΠΕΣ ΤΑ ΑΛΛΟΥ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΤΟ USERNAME ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Αν εσύ προτιμάς το κράτος μας να μην έχει μεταναστευτική πολιτική, να είμαστε μπάτε σκύλοι και επιπλέον γουστάρεις τα ωραία "ανεκτικά" έθιμα που έχουν σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, τότε άλλαξε το username σου από ΝΑΚΟΣ σε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΑΧΜΕΤ ή ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ιταλία εφαρμόζει αυτή την πολιτική για τους "Λαθρομετανάστες" στο ξαναλέω οχι για τους νομιμους μετανάστες! Τί πρέπει να κάνουμε λοιπόν να αφήσουμε τους ανθρώπους να πεθάνουν επειδή ειναι παράνομοι εδω και ανασφάλιστοι? Απο την στιγμή που έχουν έρθει εδω οφείλουμε νε τους βοη8ήσουμε! Το θέμα ειναι να έκανε κάτι το κράτος ωστε να τους αποτρέψει να έρθουν αλλα απο την στιγμή που ήρθαν πρέπει να τους βοηθήσουμε! Όπως σου είπα και προηγουμενως δεν είναι όλοι ίδιοι δεν είναι όλοι κακοί, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δεν το αξίζουν, κακοποιοί, αλλά δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!

    Φίλε μου ειλικρινά φιλικά στο λέω, ψαξτο λίγο πιο βαθιά για το αν είσαι ρατσιστής η οχι! (Αν θες να λέγεσαι αντιρατσιστής φυσικα)Και πρόσεξε γιατί συνήθως ρατσιστής και εθνικιστής πολλές φορές σημάινουν το ίδιο πράγμα! Άλλο εθνικιστής "αγαπαω πολύ την πατρίδα μου" και αλλο εθνικιστής "αγαπάω πολύ μόνο την πατρίδα μου" το δεύτερο δεν διαφέρει πολυ απο την έννοια του ρατσισμού. Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ιταλία εφαρμόζει σοβαρή μεταναστευτική πολιτική και κοιτάει το συμφέρον των πολιτών της. Εκεί υπάρχει ποσόστωση μεταναστών με όριο το 3% επί του ενεργού πληθυσμού. Επιτρέπεται η μετανάστευση εκεί μετά από έγκριση του ιταλικού κράτους και η λαθρομετανάστευση όπως καιη παράνομη είσοδος στη χώρα είναι ποινικά αδικήματα.
    Στην Ελλάδα αντίθετα έχουμε την πολιτική των μαζικών νομιμοποιήσεων. Όποιος θέλει μπαίνει και μετά από λίγο θα νομιμοποιηθεί. Οπότε με την πολιτική που ακολουθεί το ελληνικό κράτος είτε νόμιμος είτε παράνομος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ενώ το κύμα όλο και θα μεγαλώνει καθώς δεν παίρνουμε αποτρεπτικά μέτρα.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους βοηθήσουμε την ώρα που δεν έχουμε τους πόρους. Εξάλλου η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ένα τόσο μεγάλο κύμα. Και δεν καταλαβαίνω τι είδους βοήθεια είναι αυτή, όταν μπαίνει στη χώρα όποιος θέλει και καταλήγει στη παρανομία για να ζήσει επειδή δεν έχει προοπτικές... Η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα για να βοηθήσει όλους αυτούς. Εξάλου τους Έλληνες ποιός θα τους βοηθήσει; Για πήγαινε λίγο στον Άγιο Παντελεήνα...
    Αν θες να πάρεις μια ολοκληρωμένη συνέπεια για το φαινόμενο στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις συνέπειες σε παραπέμπω σε άρθρα του καθηγητή Κωνσταντίνου Ρωμανού.
    Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μεγάλη πτώση σε όλους τους τομείς (εθνικά θέματα, οικονομία, εποικισμός και αλλίωση εθνικού ιστού εξαιτίας κυμάτων (λαθρο)μεταναστών). Το να λες τη γνώμη σου και να θες να αφυπνήσεις τους συμπολίτες σου, δεν νομίζω ότι είναι ρατσισμός.
    Αντίθετα το να χρησιμοποιείς τους μετανάστες για πολιτικό όφελος ενάντια στους συμπολίτες σου, το να μην ακούς τους Βορειοηπειρώτες που διώκονται, το να αποσιωπάς τον αποικισμό στα κατεχόμενα της Κύπρου ή το να μην λες για τον φασισμό που επικρατεί στα Σκόπια είναι ρατσισμός. Και μάλιστα ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Δεν είναι καιρός επιτέλους να μιλήσουμε και να εναντιωθούμε σε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατηγορήθκα για αυτό το άρθρο μου στο epanellinismos.com στην παλιά ιστοσελίδα η οποία θα μεταφερεί συντόμως και στην νέα.
    Αλλά είχα κατηγορηθεί για αυτό το άρθρο μου από τους αριστρούς κάφρους, και ειδικά από κάποιον νεοταξικό δημοσιογράφο του ( tvxs.gr ) γνωστού για τις ανθελληνικές και υπερμεταναστευτικές θέσεις του.

    Μενέλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απάντηση στα σχόλια της "Κασσανδρα"

    Θα είμαι σύντομος στην απαντήσεις μου !

    1.Ένα δυσανάλογο ποσοστό των ανέργων του σήμερα είναι νέοι πτυχιούχοι που παρά τα προσόντα τους, δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θεωρείς πως οι λαθρομετανάστες έχουν το αντίστοιχο προφίλ, και τους κλέβουν, ας πούμε, τη δουλειά γραφείου ή τη στελεχιακή απασχόληση; To πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.

    Το πρόβλημα είναι στο εκπαιδευτικό σύστημα., διότι οι θεωρητικές γνώσεις των πανεπιστημίων δεν έχουν καμία σχέση με τις απαιτήσεις τη αγοράς.
    Η Έλλειψη πρακτικής γνώσεις είναι αυτό που οδηγεί τους περισσότερους νέους στην ανεργία.
    Σαφώς και ο λαθρομετανάστης είναι ανταγωνιστής του Έλληνα πτυχιούχου: διότι είναι βέβαιο πώς ένα πτυχιούχος θα μπορούσε να προσφέρει μια εργασία που απαιτεί κατώτερες γνώσεις πολύ καλύτερα από τον λαθρομετανάστη.


    2.Ποιος άραγε είναι εκείνος που προσλαμβάνει τον λαθρομετανάστη χωρίς ασφάλιση και με μισθό πείνας; Δεν είναι ο Έλληνας εργοδότης, o οποίος έχει γίνει τόσο ξιπασμένος που προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι; Και που ήσουν όταν όλες οι οικοδομές και τα χωράφια δούλευαν με Αλβανούς, γιατί οι Έλληνες δεν καταδέχονταν να δουλέψουν σε τέτοιες δουλειές;

    Κάνεις μέγα λάθος διότι: Ο λαθρομετανάστης που εργαζόταν στον Έλληνα εργοδότη έπαιρνε 5 φορές παραπάνω εισόδημα απ ότι στην χώρα του, και εισόδημα του σε πολύ λίγο χρόνο ήταν ίδιο με τον Έλληνα.
    Αυτοί που εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες είναι οι αριστεροί που υπερασπίζονται και τους κουβαλούν εδώ, και οι πολυεθνικές εταιρείες: Πήγατε ποτέ να δείτε τις αποθήκες της Καρφούρ, Πράκτικερ ; Όχι τα πολυκαταστήματα, αλλά αποθήκες εκεί που τους απασχολούν παράνομα ;
    Πήγατε ποτέ στην ΝΕΟΣΕΤ ; η εταιρεία του ΚΚΕ να δείτε πόσοι λαθρομετανάστες απασχολούνται εκεί και ρωτήσατε να μάθετε πόσα παίρνουν ;

    Μενέλαος
    www.epanellinismos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέχεια απάντησης στα σχόλιο της "Κασσανδρα"

    3.Moυ κάνει φοβερή εντύπωση αυτό που λες για τους εμπρησμούς, γιατί δεν είναι κανέναν Αλβανό να χτίζει βίλα στα καμένα την επόμενη μέρα.

    Γιατί να χτίζει βίλα στα καμένα ; Χτίζει την βίλα στην χώρα του, διότι άλλο ένα λάθος κάνεις !
    Ο Αλαβανός είναι για την Πατρίδα του πατριώτης εμείς οι Έλληνες το θέμα είναι τι είμαστε ;
    Είδα ποτέ το σπίτι του Αλαβάνου που είναι ; Μέσα στο δάσος ; Λέω ψέματα ; Πώς το έχτισε εκεί ;
    Και αν έχετε κάτι να πείτε εσείς της αριστεράς να σταματήσετε τις αερολογίες πείτε επώνυμα !
    Όχι οι ιμπεριαλιστές αλλά ο τάδε, ο τάδε, ο ταδε, πείτε ονόματα και όχι αέρα κοπανιστό,


    4.«Περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή». Γιατί , θεωρείς πως δεν υπάρχει επάρκεια που να οδηγεί σε ανταγωνισμό;

    Το ΑΕΠ της χώρας είναι συγκεκριμένο με την έλευση των λαθρομεταναστών διαιρείται η ίδια παραγωγή στους περισσότερους κατοίκους, με αποτέλεσμα να φτωχαίνει η χώρα
    Παράδειγμα: Αν στο σπίτι σου κατοικούν 5 άτομα και το εισόδημα 1000 ευρώ το μήνα μοιράζεστε 5 άτομα έχετε μια ( Α ) ποιότητα ζωής, όταν λοιπόν έρθουν στο σπίτι σου άλλοι 3 να μείνουν δεν θα είναι η ίδια η ποιότητα ζωής. Πλέον τα 1000 ευρώ θα πρέπει να μοιράζεστε 8 άτομα και όχι 5.
    Όπως καταλαβαίνεις η Ελλάδα δεν είχε καμία αναλογική αύξηση βιομηχανίας και παραγωγής ανάλογη της εισροής των λαθρομεταναστών .

    5.Πόση άραγε ενέργεια καταναλώνουν 12 Αφγανοί στοιβαγμένοι σε ένα δωμάτιο; Περισσότερη από π.χ. αυτή που καταναλώνουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στα μπαλκόνια και τις πλατείες, τα πλυντήρια πιάτων και τα κλιματιστικά;

    Έχει σημασία πόσο καταναλώνουν οι 12 Αφγανοί ή έχει σημασία ότι ξαφνικά αυξήθηκε η κατανάλωση κατά 20 % χωρίς να έχει η ΔΕΗ την αντίστοιχη υποδομή.
    Και γιατί λές για το ρεύμα ενώ στο άρθρο μου θέτω πληθώρα θεμάτων. Παράδειγμα εγκληματικότητα: Τι πλούτος εκρέει κάθε χρόνο από την Ελλάδα από
    τα κλεμμένα που τα στέλνουν έξω.
    Όταν βάση της στατιστικής έχουμε 200 κλοπές κατοικιών κάθε μέρα.
    Αν υποθέσουμε ένα μέσο όρο 1000 ευρώ κλοπή από κάθε κατοικία έχουμε 200.000 ευρώ κάθε μέρα Χ 365 μέρες = 73.000.000 ευρώ κάθε χρόνο ζημιά, μόνο από κλοπές κατοικιών που στην πλειοψηφία είναι αλλοδαποί.
    Ξέρεις πόσες κλοπές είχαμε το 1988 πριν την εισβολή των αλλοδαπών ; 1 την εβδομάδα !


    6.To κύρος της χώρας μας δεν το υποβαθμίζουν οι λαθρομετανάστες. Τα καταφέρνουμε μια χαρά μόνοι μας, δίνοντας π.χ. λανθασμένα οικονομικά στοιχεία στην Κομισιόν ή φιγουράροντας θριαμβευτικά σε λίστες χωρών με τη μεγαλύτερη διαφθορά στον κόσμο.


    Εμείς πάλι κατηγορείς την Ελλάδα και τους Ελληνες ;
    Όταν από το 1990 κάθε χρόνο οι λαθραίοι μετανάστες με την ανοχή και την υποστήριξη και μάχη και αγώνα των αριστερών κομμάτων + του ΠΑΣΟΚ + της ΝΔ που κλείνουν μάτι αδιαφορίας άφησαν να διογκωθεί το πρόβλημα και σήμερα να έχουμε τόσους πολλούς λαθρομετανάστες.
    Το αποτέλεσμα ; Κάθε χρόνο από την χώρα μας φεύγουν 15.000.000.000 δισεκατομμύρια ευρώ από τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους.
    Τα 15 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για την Ελλάδα είναι πάρα πολλά χρήματα αυτό είναι ένα από τα προβλήματα .
    Τα άλλα είναι γνωστά με τις σπατάλες των Εβραίων που κυβερνούν την Ελλάδα εξ ονόματι των Ελλήνων.

    Μενέλαος
    www.epanellinismos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνέχει απάντησης στα σχόλια της "Κασσανδρα"

    7.Ο μέσος ξένος δεν έρχεται στην Ελλάδα επειδή φοβάται πως θα τον κλέψουν, το ξέρει εκ των προτέρων. Μόνο που δεν είναι οι λαθρομετανάστες που θα τους πιάσουν τα οπίσθια, είναι οι ταβέρνες στην Πλάκα που χρεώνουν 12 ευρώ τη χωριάτικη και οι καφετέριες που σερβίρουν τον καφέ 3,5 Ευρώ, όταν στα Ηλύσια Πεδία πίνεις καφέ με 1. Και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Ποιοι είναι οι καλοί και κακοί τουρίστες;

    Δεν είναι ούτε οι ταβέρνες ούτε οι καφετέριες πάλι το ίδιο λάθος κάνεις .
    Διότι και η ταβέρνα και η καφετέρια πληρώνει απίστευτα χρήματα στους δήμους και στις υπηρεσίες για να έχει το τραπεζάκι του έξω


    8.Αν θεωρείς πως όταν «ξεφορτωθούμε» τους μετανάστες θα λυθούν και τα κοινωνικά μας προβλήματα, κάνεις λάθος. Τα κοινωνικά μας προβλήματα θα λυθούν όταν σταματήσουμε να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και το βόλεμά μας και μάθουμε να τιμωρούμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά, χωρίς κα κινούμαστε με τον συνήθη πελατειακό τρόπο.

    Επιτέλους ένα σωστό όμως μόνο με λίγη διόρθωση: Όπως σωστά λες κοιτάμε την πάρτη μας και για αυτό ψηφίζουμε αυτούς που υπόσχονται ότι θα μας βολέψουν, αυτούς που υπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων αντί των Ελλήνων.
    Αυτούς που νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.
    Και το τελευταίο αναρωτιέμαι πώς καταφέρνεις είναι δυνατόν να συμφωνείς με τα όσα κάνουν οι πολιτικοί και από την άλλη να δείχνεις ότι διαφωνείς.
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι σε τι διαφωνείς με τους πολιτικούς ;


    Μενέλαος
    www.epanellinismos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει το λόγο αυτής της ανάρτησης-δεν είπα πουθενά ότι συμφωνώ με τη λαθρομετανάστευση, αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι η δαιμονοποίηση των μεταναστών και η αντίληψη πως αυτοί φταίνε για όλα τα δεινά που μαστίζουν τη χώρα μας. Είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς αυτό; Συμφωνώ, η λαθρομετανάστευση δε λύνει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά επίσης δεν είναι η γενεσιουργός αιτία του. Αυτό το οποίο λέω, και απορώ γιατί δε γίνεται αντιληπτό, καθώς πιστεύω ότι εκφράζομαι με αρκετή σαφήνεια, είναι το ότι κατηγορώ για τα χάλια της οικονομίας μας, της παιδείας, της υγείας, των δημόσιων υπηρεσιών κ.α. κ.α. το κεφάλι μας και μόνο και το μακρύ μας χέρι. Το motto του Έλληνα είναι «ας τη βολέψω εγώ, και από κει και πέρα…». Η χώρα έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίληψη του κοινού καλού, παρά μόνο του προσωπικού. Η χώρα έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση γιατί χρόνια τώρα, την κλέβουν και την απομυζούν αυτοί που κυβερνάνε και αυτοί με τους οποίους αυτοί συνεργάζονται. Την απομυζούν αυτοί που χτίζουν τους δρόμους και κατασκευάζουν τα Ολυμπιακά χωριά. Την απομυζούν αυτοί που διαχειρίζονται τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και στο δια ταύτα δε φτάνει δεκάρα τσακιστή. Την απομυζούν οι εφοριακοί που ζητάνε μίζα και οι γιατροί που βγάζουν σε μία μέρα όσα δε βγάζω σε δύο μήνες και δεν κόβουν αποδείξεις. Την απομυζούν οι γιατροί που ζητάνε φακελάκι και οι «δάσκαλοι» που λένε στα παιδιά ευθαρσώς να πάτε στα φροντιστήρια αν θέλετε να μάθετε. Την απομυζούν οι αργόσχολοι δημόσιοι υπάλληλοι που κατεβάζουν ταινίες και τραγούδια (όταν θυμηθούν να πατήσουν στις υπηρεσίες τους). Κατάλαβες ποιο είναι το θέμα και που δε συμφωνώ; Και μη γυρνάτε, σαν τις τσούχτρες, έτοιμοι να χαρακτηρίσετε κάθε άνθρωπο που έχει αντίθετη γνώμη από εσάς ως ανθέλληνα. Είμαστε τα αποτελέσματα των πράξεών μας. Το να αναμοχλεύουμε το «ένδοξο» παρελθόν δε φτάνει. Ο σημερινός Έλληνας και λυπάμαι που το λέω, στερείται παιδείας και αντίληψης. Πάντα όμως, είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις τα δικά σου λάθη και να παραδεχθείς το δικό σου φταίξιμο. Στην προκειμένη, ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι μία βολική λύση που από αρχαιοτάτων χρόνων φορτώνεται στην πλάτη του – πολύ βολικά-όλα τα δεινά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατί καλείσαι αντιρατσιστής, αφού είσαι ρατσιστής και μάλιστα φανατισμένος... οι γνώμες είναι γνώμες, αλλά όταν δεν βλέπεις και την άλλη πλευρά βλέπεις κοντόφθαλμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.Ένα δυσανάλογο ποσοστό των ανέργων του σήμερα είναι νέοι πτυχιούχοι που παρά τα προσόντα τους, δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θεωρείς πως οι λαθρομετανάστες έχουν το αντίστοιχο προφίλ, και τους κλέβουν, ας πούμε, τη δουλειά γραφείου ή τη στελεχιακή απασχόληση; To πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ.
    -------------

    Δεν ξέρω γιατί όλοι ξαφνικά νομίζουν οτι οι Έλληνες είναι 100% πτυχιούχοι και δεν έχουν αναγκη άλλων εργασιών.

    Για μια θέση σκουπιδιάρη μαζεύονται 14.000 αιτήσεις από Έλληνες.

    Το συγκεκριμένο επιχείρημα έχει πείσει κάποιους αλλά βασίζεται στην εξής πλάνη:

    Οι Έλληνες μέχρι το 1993 που ξέσπασε το πρώτο μεγάλο κύμα των λαθρομεταναστών είχαν την δυνατότητα να απέχουν από την ΜΑΥΡΗ εργασία, και οι εργοδότες αναγάστικά ασφάλιζαν μέχρι και αυτούς στα χωράφια.

    Μετά τους λαθρομετανάστες όλοι έπαιρναν τον φτηνό και ΚΥΡΙΩΣ ανασφάλιστο λαθρομετανάστη, με αποτέλεσμα να γεμίσουν αυτές οι δουλειές με λαθρομετανάστες.

    Αντι η ¨αριστερά¨ να καταδικάσει την μαύρη εργασία, κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ και επιχειρηματολογεί ΕΝΑΝΤΙΑ στους Έλληνες που δεν πάνε σε ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    Τώρα πλέον οι΄Έλληνες αναγκασμένοι ψάχνουν και τέτοιες δουλειές αλλά δεν βρίσκουν. Αφενός γιατί ο εργοδότης ξέρει οτι ο λαθρομετανάστης δεν μπορεί να τον καταγγήλει, αφετέρου ο χώρος αυτών των δουλειών είναι τόσο γεμάτος από λαθρομετανάστες ΄που είναι αδύνατον για Έλληνα να δουλέψει σε ένα χωράφι ή μία οικοδομή ανάμεσα τους, λόγω της δικής τους ομαδοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Andronike den yparxei xeiroteros ratsistis apo afton pou prospathei na afanisei tin idia tou tin patrida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pesta rre menelae!! milame kai mas thewroun ratsistes gia na to paiksoun megalopsuxh tromara mou!! afou den exoume ena piato fai parapanw na tous dwsoume, o ratsismos tha einai na tous afhsoume edw, na zoun upo athlies sunthikes mesa se xartokouta kai nhstikoi, kai oti na pane pisw sto kourdistan. diavasa sxetikko arthro sto opoio theloun oi pakistanoi kai oi iranoi na girisoun pisw stis xwres tous kai den tous afhnoun paidia.. logw grafeiokrateias kai kala!!! kati kruvetai pisw apo auto, kati mou vrwmaei sthn upothesh polu, kai safws den thelw na plhrwsoun oute autoi alla oute kai emeis(ellhnes).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρατσισμος είναι να τους αφήνουμε να ζούνε κατω απο τις αθλιες συνθηκες που ζουνε τώρα δυστυχως στη χώρα μας και απο τοτε που ήρθαν. Μέσα σε χαρτοκουτες και βρωμιά, πεινασμένοι μην εχοντας ενα παραπάνω πιάτο φαΪ να τους δώσουμε και εμείς. Διάβασα ενα αρθρο τις προάλλες που έλεγε πως εχουν κανει τα χαρτιά τους 3.000 Ιρανοί και Πακιστανοί, διότι θελουν να φήγουν απο τη χώρα μας, μιας και δεν ήταν ο επίγειος παράδεισος που τους είχαν τάξει αυτοί που τους έστειλαν, και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ!!! Παιδια συγγνωμη αλλα εμενα κατι μου βρωμάει στην υπόθεση αυτή... Δεν έχουμε να κάνουμε σίγουρα με "αγγελούδια πολιτικούς" , ας γίνουμε λίγο πιο καχήποπτοι για το που παει όλο αυτο το νομοσχέδιο λοιπόν.... Σύγουρα δεν το κάνει απο την καλή του την καρδιά ο αβάπτηστος (Γιωργάκης Παπανδρέου) που για όσους δεν γνωρίζουν το πραγματικό όνομα αθτού ειναι "τζέφερι" Αμερικανιά σκέτη είναι ο τύπος, πάει να μας πουλήσει. Ξυπνήστε σας παρακαλω, στεναχωριεμαι για τη χωρα μου που ξεπουλιεται για καποια αμερικανικα συμφεροντα (Μπίλντερμπεργκ) και εμείς ρίχνουμε τον ύπνο του δικαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο,ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει πλέον είναι αυτός ενάντια στους ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ενάντια σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά σε αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν ένα καλύτερο εθνικό μελλον για αυτή.

    -Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΞΩ ΤΩΡΑ 0Λ0Ι 0Ι ΞΕΝ0Ι ΑΠ0 ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    "Ν0ΜΙΜ0Ι" & ΛΑΘΡΑΙ0Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη των απόψεων από τις 18/12/2009 που έγινε το πρώτο σχόλιο μέχρι σήμερα. Έπρεπε να φάτε τόσο χοντρό στραπάτσο μερικοί αφελείς υποστηρικτές των "ταλαίπωρων μεταναστών", για να καταλάβετε ότι κάποιου που φωνάζαμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ότι η αθρόα και ανεξέλεγκτη εισροή αλλοδαπών στη χώρα, την οδηγεί στον όλεθρο, δεν είχαμε τελικά και τόσο άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σε λιγο καιρο θα μιλαμε στο αραβικα , κινεζικα , αλβανικα, για να ευχασριστησουμε ολους τους φιλοξενουμενους μας!! απορω ομως με ενα ..πως γινεται οι Γαλλοι να μην δεχονται ευκολα να μιλανε αγγλικα ωστε να εξυπηρετησουν καποιον κι εμεις πρεπει παντα να ειμαστε υποδουλωμενοι στο καθετι ξενο που ερχεται!! εχουμε χασει την ταυτοτητα μας,την κουλτουρα μας, την αγαπη μας για προοδο σε αυτη τη χωρα...πλεον δεν μας εχουν αφησει περηφανεια, αξιοπρεπεια, ζηλο , χαθηκαν μεσα σε λιγα χρονια ολα αυτα που με κοπο εχτισαν οι προγονοι μας ...που πηγε ο χρονος για φιλοσοφια ,ο χρονος να γινουμε πολιτικα οντα...βλεπετε εχουμε καταντησει idiots...ουπς ιδιωτης εννοουσα, ω ναι γιατι οι φιλοι μας οι αγγλοι και αυτοι πηραν ενα παραγωγο απο εμας...πολυ φιλοσοφια ομως ε; απλα ξυπνηστε σταματηστε τις διαφορες και πολεμηστε ενωμενοι εναντια σε αυτους που θελουν την καταργηση της ταυτοτητας καθε πολιτισμου,χωρας...βλεπε παλαιστινη ,γιουγκοσλαβια,κυπρου , ινδιας (διαφορες θρησκειων επι Γκαντι)..ετσι θα γινει και εδω...θα σκοτωθουμε για την θρησκεια ..αυτο θελουν πετυχουν , να σκοτωθουμε μεταξυ μας και αυτοι να γελανε και να διεκδικουν ολοενα το καθε κρατος...μην ξεγελιεστε το παιχνιδι ειναι χρονια προκαθορισμενο...ο απλος λαος την πληρωνει παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή