Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

NOKIA – Cosmote μοιράζουν εκατομύρια στα ΜΜ”Ε” προσπαθώντας να συγκαλύψουν την απίστευτη αθλιότητα εις βάρος της Κύπρου!

http://www.mobilecrunch.com/wp-content/uploads/2009/03/no-nokia-n73-gaming.jpgΕίναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, όπως και η ομερτά με το αζημίωτο των ΜΜ”Ε” που εξακολουθούν να συγκαλύπτουν την αθλιότητα της ΝΟΚΙΑ εις βάρος της Κυπριακής δημοκρατίας και του διεθνούς δικαίου.
Μπούκωσαν λοιπόν εφημερίδες και κανάλια με διαφημίσεις, για να αμβλύνουν τις αποκαλύψεις περί αφαίρεσης των χαρτών της Κύπρου από το σύστημα πλοήγησης της ΝΟΚΙΑ, μετά από απαίτηση της Τουρκικής κυβέρνησης!
Όσο αυτοί εξαγοράζουν την σιωπή, εμείς θα τους το υπενθυμίζουμε. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ;;
Σφυροκόπημα στην Νόκια. Ας πουλήσει στα κατεχόμενα!
Οι “κύριοι” της ΝΟΚΙΑ σε μία πρωτοφανή επίδειξη υιοθέτησης των ναζιστικών θέσεων της Τουρκίας περί Κύπρου, ΑΠΕΣΥΡΕ τους χάρτες της Κύπρου από το πρόγραμμα πλοήγησης της! Σε επιστολές διαμαρτυρίας Κυπρίων πολιτών (αλλά και ξένων), ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για οποιαδήποτε επεξήγηση. Διαβάστε το ντοκουμέντο της αθλιότητας εδώ: Η ΝΟΚΙΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα! ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!
Με την ανάδειξη του θέματος λοιπόν, για να προλάβει την κατακραυγή, μας έστειλε “επεξήγηση”, μέσω ποιού νομίζετε; ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CIVITAS! Ναι, της εταιρείας που μας είχε απειλήσει τα blogs με μηνύσεις, όπως και βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου για τις αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις Siemens – Civitas τις οποίες είχε αρνηθεί (θα επανέλθουμε αργότερα αναλυτικά στο θέμα)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ την απάντηση της NOKIA μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων CIVITAS:

Ανακοίνωση
Πρόσφατα, έγιναν γνωστές στη Nokia, αναφορές Κυπριακών Mέσων Ενημέρωσης σχετικά με την υπηρεσία πλοήγησης και τους χάρτες Ovi Maps, στους οποίους  δεν περιλαμβάνεται ο χάρτης της Κύπρου.
Η  Nokia βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τις Κυπριακές Αρχές, όσο και με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας, προκειμένου να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Προς το παρόν, τα Ovi Maps δεν συμπεριλαμβάνουν λεπτομερείς χάρτες της Κύπρου.
Αναμφισβήτητα η  Nokia σέβεται και αναγνωρίζει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όσον αφορά θέματα πολιτικής, η Nokia ακολουθεί τη μακροχρόνια πολιτική της, βάσει της οποίας  η εταιρεία δεσμεύεται στις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας.
Η Nokia επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη για τις λανθασμένες εξηγήσεις που έδωσε μεμονωμένος υπάλληλος, καθώς και για οποιαδήποτε ενόχληση που ενδεχομένως προκλήθηκε.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με :

Nokia:
Ingrid Peura Ingrid.peura@nokia.com or +358 50 3070026 begin_of_the_skype_highlighting              +358 50 3070026      end_of_the_skype_highlighting.
Εμείς ρωτάμε λοιπόν: Για ποιές εξηγήσεις ζητάτε συγγνώμη, αφού στο θρασύτατο έγγραφο σας εξομοιώνετε τις δυνάμεις κατοχής με την διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία;
Τι εννοείτε με τις αρχές τις ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας; Θα μπορούσατε δηλαδή σε περίπτωση διαφωνίας να αρνηθείτε και το …ολοκαύτωμα;
Ποιούς δουλεύετε κύριοι της ΝΟΚΙΑ και της CIVITAS; Νομίζετε ότι την εποχή του διαδικτύου η Ελλάδα έχει ακόμα κουνέλια; Δεν σας έγινε μάθημα η αποκάλυψη για την υπόθεση Siemens;
Κύριοι, εάν δεν ευθυγραμμισθείτε με την διεθνή νομιμότητα και ηθική, οι συνέπειες που θα απολάβετε θα είναι ακριβώς αυτές: Του παράνομου και του ανήθικου. Αναμένουμε λοιπόν την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την έμπρακτη δήλωση συγγνώμης.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου