Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΠΕΖ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


Τον μπελά της έχει βρει με τους Τούρκους η Τζένιφερ Λόπεζ.
Η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε εμφάνιση που επρόκειτο να κάνει στα κατεχόμενα στην Κύπρο, στην επέτειο της εισβολής του Αττίλα, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν.
Η απόφασή της προκάλεσε την οργή των «γκρίζων λύκων», οι οποίοι μπήκαν στην προσωπική της ιστοσελίδα και έστειλαν χιλιάδες mail με τα οποία απείλησαν ακόμα και για τη ζωή της. Η Τζ. Λόπεζ αναγκάσθηκε να κάνει και νέα δήλωση ζητώντας συγνώμη από όσους «πίκρανε», αλλά και να επαναλάβει ότι η ίδια δεν ασχολείται με την πολιτική.

Ο Τούρκος ξενοδόχος, το ξενοδοχείο του οποίου θα εγκαινίαζε η Λόπεζ, την απειλεί με αγωγή, με την οποία θα ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για αθέτηση συμφωνίας.

Μπορεί η Τζ. Λόπεζ να μην πάει στα κατεχόμενα, αλλά δεν θα κάνει το ίδιο και ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αναμένεται να φθάσει με μια κουστωδία από το μισό τουρκικό υπουργικό συμβούλιο. Η ψευδοκυβέρνηση Ερόγλου σε συνεργασία με την τουρκική κυβέρνηση ετοιμάζουν φιέστες, που περιλαμβάνουν παρελάσεις, ελλιμενισμό τουρκικών πολεμικών πλοίων και πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών, τα οποία θα παραβιάσουν τον κυπριακό εναέριο χώρο.
Όμως τα πράγματα φέτος, δεν θα είναι τόσο καλά για τον Τούρκο Πρωθυπουργό. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των τουρκοκυπρίων ετοιμάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, διότι η τουρκική κυβέρνηση περιέκοψε δραστικά την οικονομική βοήθεια προς τα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα πολλοί τουρκοκύπριοι να παραμένουν απλήρωτοι, ενώ και γενικά η οικονομική κατάσταση στην περιοχή είναι πολύ κακή.
i-reportergr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου