Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η μέγιστη κωλοτούμπα του Αδώνιδος «Οι Έλληνες είναι ινδοευρωπαίοι και όχι αυτόχθονες»

 ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Το τελευταίο τεύχος της ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Ιούνιος 2010), γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης κωλοτούμπας του αιώνος, όπου θα την ζήλευε σίγουρα και ο μέντορας της κωλοτούμπας, πρόεδρος του κόμματος ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης (βλ. σχετικό άρθρο Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου http://deltio11.blogspot.com/2010/05/blog-post_8700.html). Τι ακριβώς έγινε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επί σειρά ετών, μέσα από την τέως εφημερίδα και νυν περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, μέσα από τις εκπομπές στο Blue Sky και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, μέσα από ομιλίες του, διαλέξεις και τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις ήταν ο διαπρύσιος κήρυκας της αυτοχθονίας των Ελλήνων και μέγας πολέμιος της ινδοευρωπαϊκής θεωρίας, που το ακαδημαϊκό κατεστημένο έχει ασμένως υιοθετήσει τυφλώνοντας τα παιδιά μας. Φώναζε με την στεντόρεια φωνή του, λυσσομανούσε κυριολεκτικά ανεβάζοντας στα κόκκινα την κονσόλα του ηχολήπτη «Είμαστε αυτόχθονες ... το λένε όλοι οι αρχαίοι συγγραφείς ...

φέρτε μου έναν αρχαίο που να λέει περί ινδοευρωπαίων επήλυδων ... όλοι αυτοί οι υποστηρικτές των ινδοευρωπαίων δεν έχουν επιχειρήματα και όταν μαθαίνουν ότι είμαι εγώ καλεσμένος, που γνωρίζω τα κείμενα, σε κάποια εκπομπή, αρνούνται να έρθουν ». Αυτά και άλλα πολλά.


Δεν πέρασαν όμως 2 χρόνια από τότε που έγινε βουλευτής, και η αγαστή σχέση ιδίως τον τελευταίο χρόνο με τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ, τον έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστο, αναγκάζοντάς τον να ακυρώσει όλη του την ιστορική διαδρομή και όλος ο ιδεολογικός δεκαετής και πλέον αγώνας για επανελλήνιση πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων.


Συγκεκριμένα, στο τελευταίο τεύχος της ΕΛΛ. ΑΓΩΓΗΣ του Ιουνίου 2010, σελίδα 23, αρ. φύλλου 94/146 δημοσιεύθηκε άρθρο του Πάνου Ρούσση με υπέρτιτλο «Το Μαυσωλείον» όπου γράφει επί λέξει: «Συχνά οι Λέλεγες αναφέρονται ως οι αρχαιότεροι κάτοικοι (αυτόχθονες) του ελληνικού χώρου μαζί με τους Πελασγούς και σε κάποιες περιπτώσεις, ταυτίζονται με τους Πελασγούς κι ακόμη με τους Κάρες. Οι Λέλεγες, λαός νομαδικός και φιλοπόλεμος, στο τέλος της νεολιθικής εποχής, όταν ενεφανίσθησαν στον ελλαδικό χώρο τα ινδοευρωπαϊκά φύλα απωθήθηκαν και πέρασαν στην νοτιοδυτική Μικρά Ασία και συγκεκριμένα στην Καρία και στην Πισιδία. Τον 9ο π.Χ. αιώνα οι Ίωνες και Δωριείς άποικοι έφθασαν στην περιοχή και ίδρυσαν ελληνικές πόλεις όπως την Έφεσο, την Μίλητο, την Κνίδο, την Αλικαρνασσό, τα Μύλασα κ.α. με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να εξελληνισθή».


Σημειωτέον, οι υποσημειώσεις είναι του κ. Ρούσση. Τι μας λέει εδώ, ο πολυμαθής αρθρογράφος Πάνος Ρούσσης, άκουσον άκουσον, ότι οι μόνοι αυτόχθονες του ελλαδικού χώρου ήσαν οι Λέλεγες οι οποίοι εξωβελίστηκαν με την κάθοδο των ινδοευρωπαίων κάπου στην Μικρά Ασία. Άρα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτόχθονες διότι, οι Δωριείς, οι Ίωνες και οι Αχαιοί ήσαν ινδοευρωπαίοι δηλαδή ήρθαν από τις στέπες του βορρά και δίδαξαν πολιτισμό στους νομάδες Λέλεγες. Μα τι λέει ο ποιητής. Που το βρήκε αυτό γραμμένο; Ποιες είναι οι πηγές σας κ. Ρούσση; Και συνεχίζει, όταν έφτασαν τον 9Ο π.Χ. αι. οι Ίωνες στην Μ. Ασία, εξελλήνισαν την περιοχή. Δηλαδή τι ήταν πρίν η περιοχή; Υπήρχαν προγενέστεροι κάτοικοι που εξελληνίσθησαν και ποιοι; Μήπως ήταν πρόγονοι των Τούρκων; Μα το πλέον οξύμωρο και αντιφατικό της τρικυμιώδους σκέψεως του συγγραφέως είναι ότι οι Λέλεγες που εξωβελίσθησαν από την κάθοδο των Δωριέων, Αχαιών και Ιώνων (πρώτη φορά ακούω στην ζωή μου κάθοδο Ιώνων και Αχαιών) και πήγαν στην Μικρά Ασία εξελληνίσθησαν.



Άρα οι Λέλεγες τον 9ο αι. π.Χ. που συναντήθηκαν με τους Ίωνες τι ήταν; Δεν ήταν ούτε και αυτοί Έλληνικά φύλα και εξελληνίσθησαν από του Ίωνες. Μα τι ήταν αυτοί οι Λέλεγες που το 2000π.Χ. εδιώχθησαν από την κυρίως Ελλάδα; Τι γλώσσα μιλούσαν και τι γραφή είχαν κ. Ρούσση; Μήπως την γραμμική Α, που παγκοσμίως η επιστημονική κοινότητα έχει αποδεχθεί ως ελληνική; Και αφού λέτε ότι ταυτίζονται με τους Πελασγούς, άρα και οι Πελασγοί δεν είναι Έλληνες; Κύριε Ρούσση, ξεχνάτε όμως το έργο του Αισχύλου «Ικέτιδες» που γράφει επί λέξει «του γηγενούς γαρ εγώ ειμί Παλαίχθονος ίνις Πελασγός τήσδε γης αρχηγέτης» δηλ. ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες παλαίχθονες – πανάρχαιοι Πελασγοί αυτής εδώ της γής αρχηγέτες, της Αθήνας, της Ελλάδος και όχι ότι ήρθαν οι ινδοευρωπαίοι και τους έδιωξαν στην Μ. Ασία αλλά ότι ήταν, είναι, και θα είναι εδώ αρχηγέτες. Μήπως, ο Αισχύλος ήταν απόγονος ινδοευρωπαίων και όχι Πελασγών, και δεν το γνώριζε ο άνθρωπος ενώ εσείς κύριε Ρούσση μετά από 2000 χρόνια τα γνωρίζετε καλλίτερα .

Και κάτι ακόμη, δεν υπήρχε στην Ελλάδα πριν το 2.000π.Χ, όπως όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι πιστοποιούν, Μινωϊκός, Μινιακός και πρώϊμος Μυνηκαϊκός πολιτισμός παρά μόνο νομάδες Λελέγων όπως οι νομάδες Εβραίων του Μωησέως; Μήπως υπονοείτε ότι, αφού δεν ήταν Έλληνες και εξελληνίσθησαν και ζούσαν νομαδικά ήταν και σημητικής καταγωγής ;

Έλεος κ. Ρούσση ξεπεράσατε σε προπαγάνδα και τους φίλους σας τους Τούρκους. Ομολογώ ότι είναι σχιζοφρενικό το άρθρο και αποκαλύπτει ανάγλυφα, αφ΄ενός την ημιμάθεια ορισμένων που διατείνονται ιστορικοί, αφ΄ετέρου την εγκληματική ανευθυνότητα των υπευθύνων του περιοδικού που κάποτε έχαιρε της εκτιμήσεως τόσο του αναγνωστικού κοινού όσο και του επιστημονικού κόσμου.

Εν ολίγοις τι μας λέει το περιοδικό.
1. Εμείς οι Έλληνες είμαστε επήλυδες ινδοευρωπαίοι από τις στέπες του βορρά
2. Ινδοευρωπαίοι είναι οι Αχαιοί, οι Δωριείς και οι Ίωνες, ενώ μέχρι τώρα η ινδοευρωπαϊκή καταρρέουσα προπαγάνδα μιλούσε μόνο για τους Δωριείς και την κάθοδο των Δωριέων.
3. Οι Λέλεγες ή οι Πελασγοί που εκδιώχθηκαν στην Μ. Ασία από τα φαντάσματα των ινδοευρωπαίων δεν ήταν Έλληνες αλλά εξελληνίσθησαν
4. Οι Πελασγοί ήσαν νομάδες γιδοβοσκών. Τώρα πως οι γιδοβοσκοί δημιούργησαν θαλάσσιες αυτοκρατορίες δεν μας το λέει ο ποιητής κύριος Ρούσσης

Φίλε Άδωνι, ως υπεύθυνος του περιοδικού σου, λυπούμαστε βαθύτατα που επιτρέπεις τέτοια λιβελογραφήματα στο πάλαι ποτέ περιοδικό αιχμής, όπως το αποκαλούσες. Αυτό και μόνο το γεγονός, αποδεικνύει ότι, από τότε που πολιτεύθηκες έβαλες πολύ νερό στο κρασί σου, και θα πρέπει να ελέγχεις πολύ καλλίτερα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο περιοδικό σου, αλλά και τους συνεργάτες σου, διότι το περιοδικό είναι η εικόνα σου, είναι η σκέψη σου, είναι το όραμα που έχεις. Με αυτά που διαβάζουμε όμως, φρίττουμε από την ανακολουθία σου και την αναξιοπιστία σου και φυσικά αυτό έχει αντίκτυπο και σε πολιτικό επίπεδο. Πάντως σε κωλοτούμπα ξεπέρασες κατά πολύ και τον συνάδελφό σου, τον Κ. Βελόπουλο που έλεγε μία μέρα πρίν την ψήφιση του ΔΝΤ στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ότι θα το καταψηφίσει, αλλά την άλλη μέρα ίσχυσε κομματική πειθαρχία. Μέγα κωλοτούμπα Βελόπουλου. Μήπως τελικά οι κωλοτούμπες είναι κολλητικές ;

Πάντως, φίλε Άδωνι εάν διαφωνείς με το άρθρο θα πρέπει να πράξεις τα δέοντα. Οι ινδοευρωπαίοι συνεργάτες σου δεν θα μας αφελληνίσουν.



Πηγή : http://akommatistoi.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου