Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αποποινικοποιούν τη χρήση ναρκωτικών, απενεργοποιούν τη νεολαία ωθώντας την στην πρέζα

Το νομοσχέδιο για την υπό όρους αποποινικοποίηση (δηλαδή τη νομιμοποίηση) της χρήσης ναρκωτικών, παρουσιάστηκε στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής από τον ΠΑΣΟΚο υπουργό Δικαιοσύνης. Είναι σαφές ακόμα και στους πλέον κακόπιστους, ότι η προσπάθεια για τη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων στη χώρα μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αν και όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, θα περίμεναν πολλοί η κυβέρνηση να έχει άλλες προτεραιότητες. Το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του GAP, όμως, έχει σκληρή ιδεολογική ατζέντα και δεν διστάζει να την εφαρμόζει. Παραδείγματα: ιθαγένεια (το πρώτο της νομοθέτημα) και μεταμοσχεύσεις, μεταξύ άλλων.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Γιώργο Παπανδρέου, ότι είναι ένας συνεπής νεοφιλελεύθερος, εθνομηδενιστής αλλά και μηδενιστής. Από την πρώτη του ημέρα στην εξουσία, βάλθηκε να υπονομεύσει τον εθνικό κορμό, να διαβρώσει τον κοινωνικό ιστό, να ανασκολοπίσει τις εργασιακές σχέσεις για να «εξυπηρετηθεί» η επιχειρηματική ελίτ (κάτι που ξεκίνησε το 2001 το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, θεσμοθετώντας την ενοικίαση εργαζομένων) και βάλλοντας κατά των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεών μας, να δημιουργήσει μια κοινωνία-σκουπιδοτενεκέ ανοχής και ελευθεριότητας, όπου η πολυπολιτισμικότητα, η έμφαση στα δικαιώματα του ατόμου και ο μηδενισμός, θα αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία.

Το ΠΑΣΟΚ των εργολάβων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλει να μας εξαχρειώσει. Αυτό είναι παραπάνω από φανερό. Πάντα άλλωστε απευθυνόταν στα ποταπά αισθήματα του κόσμου, στις ροπές του για το μέτριο, στην έλλειψη αισθητικής που μαστίζει στην κυριολεξία τη νεοελληνική κοινωνία. Τώρα, η κυβερνώσα συμμορία, ποντάρει στις απολαύσεις και στον τζόγο, για να απενεργοποιήσει τα ένστικτα εθνικής & κοινωνικής επιβίωσης του μέσου Έλληνα, που λειτουργούν ως τροχοπέδη στις προσπάθειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις στη χώρα μας. Όμως, το «παιχνίδι» του ΠΑΣΟΚ με τα ναρκωτικά, είναι «παιχνίδι» με τη φωτιά. Το κυβερνών κόμμα, ίσως δεν έχει αντιληφθεί ότι θέτει τα θεμέλια για τη δημιουργία συνθηκών ηθικού και κοινωνικού χάους, προκαλώντας φοβερά προβλήματα πλέον με τις εξωφρενικές στην κυριολεξία πολιτικές του, στη μέση ελληνική οικογένεια.
Ήμουν και θα είμαι κάθετος στη χρήση ναρκωτικών. Δεν δικαιολογείται απ' όποιο πρίσμα και αν τη δει κανείς, ενώ απενεργοποιεί το άτομο και το περιθωριοποιεί, στερώντας το από την οικογένειά του και από την κοινωνία και καθιστώντας το μη παραγωγικό και πολλές φορές επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο. Η αποσυμφόρηση των φυλακών ή η «ακύρωση» των εμπόρων ναρκωτικών, δεν αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα για την αποποινικοποίηση. Η τελευταία, όπου κι αν εφαρμόστηκε, δεν έφερε αποτελέσματα και αντίθετα, προκάλεσε χάος. Η παρακμιακή κουλτούρα της μαστούρας, δεν είναι σε καμία περίπτωση συμβατή με τα πολιτισμικά πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας.
Επίσης: πολύ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι, αν και πως θα αντιδράσουν στην κυβερνητική αυτή μεθόδευση. Η υπό τον Ιερώνυμο Εκκλησία της Ελλάδος, ασχολούμενη με την προστασία των οικοπέδων της, δεν αντέδρασε στο οργουελικό νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις, αποδεικνύοντας τις ποταπές της προτεραιότητες αλλά και το ότι η ταύτισή της με την εξουσία, είναι πλέον απόλυτη. Η Εκκλησία της Ελλάδος, επί των ημερών του Ιερώνυμου, έχει καταστεί δορυφόρος του ΠΑΣΟΚ. Περιμένουμε λοιπόν από την αντιπολίτευση (εξαιρουμένου του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην είμαστε αιθεροβάμονες), να κάνει αυτό που πρέπει, ώστε να μην παρακμάσει η πατρίδα.

1 σχόλιο:

  1. Απελευθερώνεται το επάγγελμα του χασισέμπορα.

    Τώρα χασίσι και στα περίπτερα.

    Φρέσκο Αλβανικό χασίσι και ουχί μόνον!

    Τώρα πιά οι μαύροι δεν θα πουλάνε μαύρη

    Το επάγγελμα θα ανοίξει και θάρθει η νέα άνοιξη

    για τη χρήση "ελαφρών" ναρκωτικών.

    Πάρε Έλληνα χασίσι για να ξεχνάς την κρίση.

    Χασίσι και γαμήσι επιστροφή στη φύση.

    Το χασίσι είναι ιδεολογία και οικολογία

    Είναι η πράσινη ανάπτυξη του Τζέφρυ.

    Καλύτερα χασικλωμένος παρά σουρωμένος.

    Απαγορεύεται το κάπνισμα καπνού.

    Επιτρέπεται του χασισιού.

    ΚΑΠΝΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή