Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δικαστής σε δάσκαλο: «Δεν σας επικρίνω που νιώθετε σεξουαλική έλξη για ένα δίχρονο»

Βρετανίδα Δικαστής διαβεβαίωσε ένα δάσκαλο που κατείχε πορνογραφικές φωτογραφίες παιδιών ηλικίας ακόμη και δύο ετών (!), ότι δεν τον «κρίνει» που έλκεται σεξουαλικά από παιδιά.
Το προηγούμενο Σάββατο, η δικαστής Mary Jane Mowat απευθυνόμενη στον δάσκαλο David Armstrong, αφού του επέβαλε ποινή με αναστολή, κρίνοντάς τον ένοχο για κατοχή των 4.500 φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας, του είπε: «Δεν σας κρίνω που είστε ένας δάσκαλος που ελκύεται από παιδιά ... Πολλοί εκπαιδευτικοί είναι έτσι, αλλά συγκρατούν τις επιθυμίες τους και τις έχουν υπό έλεγχο τόσο όταν πρόκειται για παιδιά όσο και όταν πρόκειται για εικόνες παιδιών", δήλωσε η Mowat.

Ο 63χρονος David Armstrong, πιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ένας συνάδελφός του στο Σχολείο Little Heath στο Tilehurst, ειδοποίησε την αστυνομία όταν βρήκε αρχεία στο laptop του Armstrong με ονόματα όπως «βιασμός συζύγου», "γυμνό μοντέλο" και "gay αλιγάτορας".

Το Blaze αναφέρει ότι μερικές από τις εικόνες που βρέθηκαν στην κατοχή του Armstrong περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας ακόμη και δύο ετών.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δικαστής Mowat δημιουργεί σάλο όσον αφορά το χειρισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών. Η Daily Mail αναφέρει ότι, το 2008, επέτρεψε σε έναν πρώην διευθυντή που ήταν κατηγορούμενος για παιδεραστία να μείνει ελεύθερος, αφού έριξε το φταίξιμο για την έλξη του για μικρά παιδιά στα χάπια που έπαιρνε για τη νόσο του Πάρκινσον.
Υπέρμαχοι του θεσμού της οικογένειας, δήλωσαν ότι η υπόθεση βοήθησε στην αποκάλυψη της καταστροφικής και καλπάζουσας επίδρασης της πορνογραφίας.
"Το θέμα είναι αυτό, το πορνό δεν είναι ακίνδυνο," είπε η Beth Meier της οργάνωσης My House Initiative στο LifeSiteNews.com (LSN) ως απάντηση στη διαμάχη για τα σχόλια της Mowat. «Δεν είναι μια «αποδεκτή» μορφή σεξουαλικής απελευθέρωσης."
"Βλέποντας primetime τηλεόραση, διαβάζοντας Cosmo, βλέποντας ακατάλληλες ταινίες «R» με γυμνό και σκηνές σεξ, που μερικές φορές ακόμα και ταινίες κάτω των 13 έχουν, παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube με κορίτσια με μπικίνι που προσποιούνται ότι τα βγάζουν όλα αποτελούν «πύλη» για τον εθισμό στο πορνό - όλα αυτά υποκινούν την λαγνεία και είναι μία διαταραγμένη άποψη της όμορφης σεξουαλικότητά μας», λέει η Meier.
"Η πορνογραφία μετατρέπει τις γυναίκες σε αντικείμενα για χρήση, ενώ είναι κόρες του Θεού», είπε. "Αυτό που οι Χριστιανοί πρέπει να καταλάβουν είναι ότι δεν έχουν ανοσία."
Ο Dan Spencer, διευθυντής της National Fellowship of Catholic Men είπε στο LSN ότι η υπόθεση αυτή είναι «ένα σκληρό παράδειγμα" για το πόσο πολύ η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από τις αξίες που μπορούν να προφυλάξουν από τέτοιες επιθέσεις σε παιδιά.
"Τέτοιες θέσεις σαν αυτή της δικαστού είναι λογική συνέπεια της νοοτροπίας ότι το «σεξ είναι μια ιδιωτική υπόθεση» τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες," είπε ο Σπένσερ. "Ο Δυτικός πολιτισμός έχει ολισθήσει σε ένα τόσο ολισθηρό δρόμο που δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει μία τέτοια αποκλίνουσα συμπεριφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου