Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Το ανεκτικό Ισλάμ δολοφονεί τους Χριστιανούς Κόπτες στην Αίγυπτο


Αιματηρά γεγονότα εναντίον των Χριστιανών στο Nag Hammadi

Πρόσκληση από τους Αιγυπτίους Χριστιανούς που διαβιούν στην Ελλάδα για συμμετοχή στην καθιστική διαμαρτυρία της Πέμπτης 21/01/10 στις 2μμ στην πλατεία Συντάγματος.

Οι Κόπτες στην Αθήνα προσκαλούν όλους τους Αιγυπτίους όλους τους φίλους της Αιγύπτου Έλληνες καί Άραβες στην καθιστική διαμαρτυρία για τα αιματηρά γεγονότα εναντίον των Χριστιανών στο Nag Hammadi στις 07/01/10 και σε όλη την Αιγυπτιακή επικράτεια που συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια.
Θα έχουμε μαζί μας τις Αιγυπτιακές σημαίες και τον Τίμιο Σταυρό. θα πάμε στην Αιγυπτιακή Πρεσβεία και έξω απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ζητούμε να σταματήσει η αδικία εναντίον των Αιγυπτίων Χριστιανών και την πραγματοποίηση των κάτωθι αιτημάτων :

Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των Χριστιανών στην Αίγυπτο
Όχι στις αιματοχυσίες εντός και εκτός των Εκκλησιών
Απαιτούμε να ανοιχτεί ο Κοπτικός Φάκελλος με ειλικρίνεια και αμοιβαιότητα, να δωθούν ριζικές και δίκαιες λύσεις και όχι μόνο λόγια όπως συμβαίνει τόσα χρόνια
Πλήρη ισότητα των Χριστιανών με τους Μουσουλμάνους πολίτες
Όχι στις σχολικές και πανεπιστημιακές εξετάσεις κατά την διάρκεια των Χριστιανικών εορτών
Να αλλάξει η διδακτική ύλη που καλλιεργεί το μίσος προς τις Εκκλησίες και τους Χριστιανούς, όπως απεφάνθη ο " ψυχίατρος θεράπων ιατρός του των σφαγέα των Χριστιανών στην Αλεξάνδρεια"
Δέν πρέπει πλέον η Αιγυπτική Κυβέρνηση να τα βλέπει όλα ώς μεμονομένα περιστατικά.

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολλοί Αιγύπτιοι Χριστιανοί μετανάστευσαν φοβούμενοι τις τρομοκρατικές επιθέσεις και την αδικία που βιώνουν επειδή η πίστη τους είναι Χριστιανική.


http://www.greek-tradition.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου