Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

..Φρικιαστικά αλβανικά εγκλήματα στη φόρα!


Όλα στη φόρα και κυρίως οι ανήθικες πολιτικές του «ατλαντικού» άξονα στα Δυτικά Βαλκάνια! Ο λόγος για την υπόθεση της παράνομης εμπορίας οργάνων Σέρβων πολιτών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα απαγωγής κατά την περίοδο της κρίσης στο Κόσοβο. Η σκοτεινή και φρικιαστική υπόθεση της εμπορίας οργάνων Σέρβων απαχθέντων, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα απαγωγής κατά την περίοδο της κρίσης στο Κόσοβο, σιγά-σιγά εξιχνιάζεται! Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να πιστεύει ο Σέρβος εισαγγελέας Βλαντίμιρ Βούκτσεβιτς: «Έχουμε βρει τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν πληροφορίες για το “κίτρινο σπίτι” (σ. σ. στην Αλβανία, όπου οι τοπικές αρχές πρόσφεραν καταφύγια στον UCK), το οίκημα αυτό όπου γινόταν οι παράνομες εγχειρήσεις αφαίρεσης οργάνων από τους απαχθέντες (σ. σ. την «πλήρωσαν» 300 Σέρβοι, όλοι νεαρής ηλικίας)», δήλωσε σχετικά σε κυριακάτικη εφημερίδα του Βελιγραδίου (τις πληροφορίες τις αλιεύσαμε στο πολύ καλό greeknation.blogspot.com). Η είδηση είναι ότι κάποιοι ήδη ανακρίθηκαν: «Έχουμε βρει ορισμένους αξιόπιστους ανθρώπους, που είναι πρόθυμοι να συνδράμουν την έρευνά μας. Τα όργανα πωλήθηκαν στη Δύση και στη Μέση Ανατολή, στην Τουρκία και στη Σαουδική Αραβία».

Η Ευρώπη ερευνά, παρά τις πιέσεις

Τελικά, η Κάρλα Ντελ Πόντε είχε δίκιο. Μόλις βέβαια η Ελβετίδα δικαστικός μίλησε, το «σύστημα» προσπάθησε να τη γελοιοποιήσει και να την περιθωριοποιήσει. Το πολύ καλό βιβλίο που έγραψε για το θέμα η «κυνηγός κεφαλών» και άριστη γνώστρια της Χερσονήσου του Αίμου, αντιμετώπισε σωρεία προβλημάτων στη μετάφραση και στη διακίνησή του. Όμως, το Συμβούλιο της Ευρώπης δεν «μάσησ娻 από τις αμερικανικές πιέσεις και προχώρησε σε έρευνα για την υπόθεση, ορίζοντας ειδικό εισηγητή, τον Ντικ Μάρτι ο οποίος ενημερώνεται ανελλιπώς από τους Σέρβους και έχει ήδη ταξιδέψει στην Αλβανία και στη Σερβία. Εν αναμονή λοιπόν της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσής του. Εδώ, οι Αμερικανοί και οι κατά τόπους «υπασπιστές» τους, πολύ λίγα μπορούν να κάνουν. Εξάλλου, οι Γιάνκηδες ειδικεύονται στα εγκλήματα πολέμου... Καιρός όμως ο κόσμος να μάθει τι συνέβη σε εκατοντάδες Σέρβους χριστιανούς, παρά τα «μπλόκα» που στληνει η πολιτική ορθότητα και οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες της Δύσης.

Τελειώνει το πάρτι των Αμερικανών & Βρετανών
Να αναμένουμε τα διεθνή εντάλματα; Εκεί πάει το πράγμα. Ο κλοιός πάντως φαίνεται να κλείνει, για μια υπόθεση για την οποία οι μυστικές υπηρεσίες των δυτικών χωρών γνώριζαν, αλλά σιώπησαν, καθώς δεν ευνοούσε τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και του Βερολίνου. Είναι αυτό που λέμε ο «ουμανισμός» των άθεων «φιλελεύθερων» και σοσιαλδημοκρατικών «ελίτ» της Δύσης ή κοινώς, των πολιτικών εξουσιαστικών συμμοριών... Προείχε για όλους αυτούς (το σκυλολόι δηλαδή) ο κατακερματισμός της Σερβίας, η διάλυση του εθνικού της κορμού, η απόσπαση από το Βελιγράδι του εθνικού λίκνου των Σέρβων: του Κοσσυφοπεδίου. Ε ρε φόβος των «πορφυρογέννητων» πολιτικών της Δύσης για τον πατριωτισμό... Φυσικά, χαλάει το πάρτι του διεθνιστικού κεφαλαίου!
«Κυβέρνηση» κακοποιών στην Πρίστινα
Οι κακοποιοί του UCK, που σήμερα διοικούν το Κοσσυφοπέδιο, διεκδικώντας (με την αμερικανική & βρετανική συνδρομή) ανεξαρτησία, έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους. Φυσικό είναι... Όταν σφαγίαζαν Σέρβους απαχθέντες, πουλώντας τα όργανά τους στους ισλαμιστές συμμάχους τους στην Τουρκία (αλήθεια, η τουρκική κυβέρνηση γνωρίζει κάτι;) και στη Μέση Ανατολή, δεν έλαβαν υπόψη τους μια βασική αρχή: ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου. Χειρουργεία, αφαίρεση οργάνων, δολοφονία, πώληση οργάνων και χρηματοδότηση των στρατιωτικών «επιχειρήσεων» κατά των Σέρβων (που περιλάμβαναν τις απαγωγές και άλλων νεαρών αμάχων). Με τις ευλογίες της Δύσης, της Τουρκίας και των ισλαμικών κρατών... Και δικάζουν τον Κάραζιτς, παρά τις συμφωνίες για το αντίθετο με τον προπομπό της Νέας Τάξης Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ (πηγμένο το διαδίκτυο με φωτογραφίες του με καρατομηθέντες ηγέτες-σε χαιρετάει και ξέρεις ότι θα πας «αδιάβαστος», όπως πήγε ο Σαντάμ Χουσεΐν και πολλοί άλλοι). «Συμφέροντα» είναι άλλωστε αυτά...

Νίκος Χιδίρογλου

πηγη- Εφημεριδα ελευθερη ωρα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου