Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αθώωσε τον "Αττίλα" - Ο ρόλος του "Ελληνα" Ευρωδικαστή Ροζάκη "Ροζενστάϊν"

Σ.Α: Στα άρθρα μας έχουμε πολλές φορές αναφερθεί με στοιχεία στο γεγονός οτι οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο αλλάζουν ονόματα και στη συνέχεια φροντίζουν να μην ενσωματώνονται, να δημιουργούν ένα μηχανισμό που λειτουργεί ως "κράτος εν κράτει" και στην συνέχεια να υπονομεύουν το εθνος κράτος μέχρι να το οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή.
Βέβαια το γεγονός αυτό δεν είμαστε οι πρώτοι που το αναφέραμε. Ανα τους αιώνες κορυφαίοι φιλόσοφοι, λογοτέχνες, ιστορικοί, πολιτικοί και κάθε λογής άνθρωποι έχουν αναφερθεί στην τακτική αυτή των Εβραίων.

Μια απο τις περιπτώσεις είναι και αυτή του κ. Ροζάκη, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι "Ροζενστάϊν" σύμφωνα και με την καθόλου "αντισημιτική" Zougla(Δείτε ΕΔΩ).



Η έγκριτη εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" είχε ξεσκεπάσει πριν μερικούς μήνες τον υπονομευτικό ρόλο του Ροζενστάϊν εναντίον της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου προσφεύγουν οι Τούρκοι κατάσκοποι της Θράκης και κάθε λογής "μειονότητες" που υποτίθεται οτι καταπιέζονται απο το ελληνικό κράτος, με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα να τις αναγνωρίσει για να προωθήσουν τον επεκτατισμό των χωρών τους(Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία).

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Ροζάκης-Ροζενστάϊν είναι "κολλητός" φίλος του Σημίτη και είχε διατελέσει υπουργός επι ημερών πρωθυπουργίας Σημίτη. Μόλις έφυγε απο υπουργός τον έστειλαν σε αυτή την πολυ σημαντική θέση.

Ο Ροζενστάϊν μαζί με τους υπόλοιπους "περιούσιους" του ΕΔΑΔ, πήραν μια εντελώς υπονομευτική απόφαση, εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Κύπρου που σφαγιάστηκαν απο τον Τουρκικό ιμπεριαλισμό.
Ουσιαστική με την απόφασή τους αυτή αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος του "Αττίλα".

Διαγράφονται οι σφαγές που υπέστησαν οι Ελληνες της Κύπρου και δικαιώνεται ο Τουρκικός επεκτατισμός!!!

Περισσότερα για την απόφαση αυτή στο λινκ:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/03/blog-post_8110.html


Διαβάστε σχετικές μας αναρτήσεις για τον Ροζάκη και τον Σημίτη:

Χρήστος Ροζάκης(Ροζενστάϊν):"Να αναγνωρίσουμε και άλλες μειονότητες"
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/02/blog-post_7819.html

Ενας Εβραίος απο την Ελλάδα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_11.html

"Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ Π. Ευθυμίου. Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. 'Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσιγκερ κ.ά."
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/08/blog-post.html


Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/blog-post_7162.html

Του παραπάνω άρθρο γράφτηκε με αφορμή την ανάρτηση του "Δελτίο των 11"

http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_8213.html

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου