Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ....


Πρόσφατα στην Ήπειρο ένας Αλβανός βίασε μια τουρίστρια. Το θέμα αν και δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποσιωπήθηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ. Αν ένας Έλληνας όμως είχε βιάσει μια μετανάστρια, το θέμα θα γινόταν πρώτο θέμα και στα δελτία ειδήσεων θα έκαναν παρέλαση οι κάθε είδους "αντιρατσιστές" για να μας μιλήσουν για τον ρατσισμό που κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία και για να γεμίσουν ενοχές τον Ελληνικό λαό. Παράλληλα οι κάθε είδους "προσωπικότητες"(πολιτικοί,διανοούμενοι, καλλιτέχνες...) θα έτρεχαν για να βοηθήσουν και να δηλώσουν την συμπαράσταση τους στην άτυχη μετανάστρια που έπεσε θύμα του Έλληνα.

Όπως βλέπετε από τα παραπάνω ο πραγματικός ρατσισμός που επικρατεί σήμερα στην Ελληνική κοινωνία, και που στην ουσία της επιβάλει το κατεστημένο, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων. Τα μεγάλα ΜΜΕ και οι προσωπικότητες που προβάλονται από αυτά στην ουσία είναι οι πραγματικοί ρατσιστές. Και είναι ρατσιστές τόσο εναντίον των Ελλήνων, όσο και εναντίον των γυναικών.

Ο βιασμός αποτελεί ένα σιχαμερό έγκλημα ανεξαρτήτου καταγωγής του θύτη. Το θύμα από όπου και αν κατάγεται χρειάζεται τη συμπαράσταση και την βοήθεια όλων μας. Τα μεγάλα ΜΜΕ όμως ανάλογα με την καταγωγή του θύτη και του θύματος, προβάλλουν ή αποσιωπούν το κακούργημα. Έτσι εξαιτίας αυτού του ρατσισμού των μεγάλων ΜΜΕ, εάν ο θύτης είναι Έλληνας και το θύμα αλλοδαπή, θα δημοσιευθεί το θέμα και το θύμα θα μπορέσει να κερδίσει τη συμπαράσταση και τη βοήθεια της κοινωνίας εξαιτίας της προβολής. Εάν το θύμα είναι Ελληνίδα ή ακόμα και αλλοδαπή και ο θύτης αλλοδαπός τα κατεστημένα ΜΜΕ θα προσπεράσουν το θέμα σαν να μην έγινε ποτέ....
Μήπως οι κατά τόπους ενώσεις γυναικών και φεμιστριών θα πρέπει να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτή τη ρατσιστική μεταχείριση των Ελληνίδων θυμάτων βιασμού από τα κατεστημένα ΜΜΕ;



Ακoλουθεί το δημοσίευμα του βιασμού της τουρίστριας όπως δημοσιεύθηκε στα Ηπειρώτικα site:


29.09.09
Βιασμός τουρίστριας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας από νεαρό Αλβανό!


Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν νεαρό Αλβανό γιατί στις 03.00 η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, στα Σύβοτα, προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει με Ι.Χ. αυτοκίνητό του, μία αλλοδαπή στο ξενοδοχείο της, πλην όμως την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας, ήλθε σε συνουσία μαζί της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου