Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Αγανακτισμένοι έμποροι μπλοκάρουν δρόμους στην Αθήνα

230410-swkratous(συνέβη εχτές)

Μέχρι της 10:30 το πρωί, οι έμποροι της περιοχής κάτω από την Ομόνοια και συγκεκριμένα στις οδούς Σωκράτους και Βερανζέρου είχαν κλείσει την συμβολή των δύο οδών εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση σε βαθμό εξαθλίωσης της περιοχής τους από τους εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών, την παράνομη πορνεία και την υψηλή εγκληματικότητα.
Με δύο τεράστια πανό και με την παρουσία αντιστοίχων επιτροπών, όπως το «Παραεμπόριο Stop!», της «Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος», της «Κινήσεως Πολιτών Κέντρου Αθηνών» και πολλές άλλες, ο δρόμος έκλεισε, κεντρίζοντας τα βλέμματα περαστικών και περιοίκων, μεγάλο μέρος εκ των οποίων ενσωματώθηκε.
Έλαμψαν δια της απουσίας τους τα εμπορικά συνδικαλιστικά όργανα αλλά και τα κόμματα που μόνον προς συλλογή ψήφων σπεύδουν στις γειτονιές αυτές.
Το απόγευμα, στις 6:00μμ θα διοργανωθεί και άλλη αντίστοιχη συγκέντρωση από κατοίκους και εμπόρους στην συμβολή Σολωμού και 3ης Σεπτεμβρίου.
Το «Παραεμπόριο Stop!» σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι οι δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να κατέβουν οι κάτοικοι και επιχειρηματίες της Αθήνας στους δρόμους και να πιέσουν για την επίλυση των προβλημάτων των γειτονιών τους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου