Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ…

Κύριε Κούλογλου ….
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας αποδείξω πως «δημοσιογραφικά ποντάρετε» ως απλός τυχάρπαστος τζογαδόρος.
Δημιουργείτε κατά τον τρόπο αυτό (ξανά πάλι δυστυχώς) ένα ανήθικης φύσεως επικοινωνιακό παιγνίδι.
Επιπλοκή αυτού είναι ότι ενίοτε με στυγνή αναλγησία σπιλώνονται και υπολήψεις ανθρώπων.
Ο λόγος είναι κύριε ότι ανεξαρτήτως της όποιας πραγματικότητας, εάν συμβεί οποιοδήποτε «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Έλληνα υπηκόου και Χ ξένου (κατά 99% λαθρομετανάστη) ΠΑΝΤΑ για σας έχει δίκιο ο δεύτερος.
Έχετε δεν έχετε στοιχεία γιατί… Αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κανόνας σας :Αυτό είναι το αξίωμα σας.
Στην παρούσα φάση μάλιστα αποκαλείτε το σύνολο του Ελληνικού λαού «κωλοέλληνες» ενώ δεν έχετε παραπάνω ή νέα στοιχεία να αποδείξετε ότι αυτό που ισχυρίζεστε είναι το σωστό.
Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με δυο σενάρια Α και Β. Πριν υπάρξει οποιαδήποτε ένδειξη θα πάρετε το σενάριο που θα καταλήγει πάντα με το συμπέρασμα ότι είμαστε «κωλοέλληνες» (sic).
Αυτό είναι το επίπεδο της φιλαλήθειας σας αλλά στηλιτεύει συνάμα και το προσωπικό σας επίπεδο.
Με τον τρόπο αυτό λειτουργεί τότε το άνωθεν «αξίωμα» σας.
Πιθανόν θα θέλετε και παράδειγμα;
Όταν βιάστηκε προ μηνός Ελληνίδα από κάποιον Αλβανό το alter ego σας και στον πολιτικό σας χώρο αλλά και άτομο που ταυτίζεται πλήρως με την «προσωπικότητα» σας η κ. Αλ Σαλέχ δήλωσε: Πως υπεύθυνη είναι η (Ελληνική) κοινωνία και ιδιαίτερα τα άτομα που εκφράζουν φασιστικές απόψεις.
Τώρα που έχουμε δικαστική απόφαση που αθώωσε τον αντίστροφο συσχετισμό ΠΑΛΙ φταινε οι «κωλοέλληνες» ….
Είδατε κύριε … «μονά – ζυγά» πάντα θα φταίνε οι «κωλοέλληνες» : Ότι και να γίνει ο,τι στοιχείο και να προκύψει θα πάρετε την πένα σας και εκ των προτέρων πριν από κάθε γνώση, στοιχείο, αντίληψη του γεγονότος… θα φταινε οι «κωλοέλληνες»
Αυτός ακριβώς είσαστε. Γράφετε με την πένα σας και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ένα ωραίο σενάριο συνωμοσίας βρίσκεται και υπαρκτά ή ανύπαρκτα κενά σε κάθε υπόθεση και αποδεικνύεται δήθεν το ΑΞΙΩΜΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ. Αυτό είναι και όλο το ύψος του ήθους σας και το βάθος της προσωπικότητας σας.
Εγώ προσωπικά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε αλήθεια όπως λ.χ. αν έχετε στοιχεία πως επήλθε κακοδικία να παραδεχθώ πως υπάρχουν εκεί αυτοί οι «κωλοέλληνες» που λετε.
Αν όμως δεν έχετε αποδεικνύετε με την εν γένει συμπεριφορά σας περίτρανα την ύπαρξη του άνωθεν αξιώματος που περιγράφει πλήρως την ποιότητα του ήθους σας και της προσωπικότητας σας.
Αν κάνω λάθος, τότε σας ρωτώ ευθέως κύριε :
Αν προκύψουν νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δικαστικής απόφασης τι θα κάνετε ;
Είσαστε (και) δημόσιος οιονεί λειτουργός… Τι συνεχίζεται και κάνετε με τους «κωλοέλληνες» (ξέρω … ξέρω θα πείτε ότι προσπαθείτε να τους συνετίσετε ) ;
Εάν δεν έχετε στοιχεία η άποψη σας είναι ότι διαπράξατε το αδίκημα της περιύβρισης της δημόσιας αρχής ή ότι η ως δημοσιογράφος που είστε η άποψη σας βρίσκεται στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής ελευθερίας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας όπου υπερβαίνει την παραπάνω «υποθετική» κατηγορία ;
Σε σχέση με το παραπάνω ποιο είναι το σχόλιο σας για την φράση του Όργουελ «όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά μερικά ζώα είναι ΠΟΙΟ ίσα από τα άλλα» ;
Που εντάσσεται εαυτόν ; Στους «κωλοέλληνες» ή στους μη «κωλοέλληνες» (αν νομίζετε πως υπάρχουν –που θα νομίζετε, αλλά προσέξτε όμως την απάντηση της παραπάνω ερωτήσεως μην πέσετε σε αντιφάσεις με την εδώ ερώτηση) ;
Και τέλος για να μην σας κουράσω εάν δεν έχετε παραπάνω στοιχεία απ’ότι εμφανίστηκαν στην ακροαματική διαδικασία τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εσείς κατέχετε την αλήθεια ; Α) Το πνεύμα σας και το… βάθος του ; Β) Έχετε επαφές με Σωκρατικά «δαιμόνια» που σας υποδεικνύουν την αλήθεια ; Γ) Μήπως αίτιο είναι τα άνωθεν απαράβατα αξιώματα σας (ότι πάντα φταινε οι «κωλοέλληνες»);
Έχετε το ηθικό ύψος να απαντήσετε σε κάποιον άνθρωπο που βρίσατε ενώ δεν σας προκάλεσε ;
Τώρα όμως εδώ σας προκαλεί….
Τα στοιχεία μου ανά πάσα στιγμή μπορούν να σας γνωστοποιηθούν εάν το θελήσετε χωρίς καμιά παρελκυστική διαδικασία.
Επειδή ανήκω στα άτομα όπου μέσα σε μια ευνοούμενη δημοκρατία σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις.
Επειδή διαφαίνεται ξεκάθαρα κατά τον τρόπο αυτό πως υβρίζεται και το άτομο μου ως «κωλοέλληνα».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου