Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΤΖΕΦΡΥ:"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"

Το έργο «θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας»

Την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών, χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων, σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το... Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Το έργο θα εκτελεστεί αποκλειστικά με ελληνικά κρατικά κονδύλια, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ «προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές».

Ως προς τη διοικητική δομή, με απόφαση της υπουργού Παιδείας διορίζεται επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα, έγκριτα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί.

Για την υλοποίηση του έργου, ο πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο κ. Θ.Πάγκαλο με την συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ;ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή