Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ CHEMTRAILS;


Το θέμα των αεροψεκασμών έχει απασχολήσει ως γνωστόν σχεδόν όλους τους επιστήμονες τα τελευταία 10 χρόνια. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα γνωρίζουν ότι έχουν γίνει χημικές αναλύσεις στο έδαφος, στο νερό, φυτικό και ζωϊκό βασίλειο.

Υπάρχουν ινστιτούτα στις ΗΠΑ που μπορείς να τους στείλεις μια τρίχα και να σου πούν πόση είναι η ποσότητα βάριου και αλουμινίου στο σώμα σου. Οι ποσότητες αυτές οφείλονται φυσικά στους χημικούς αεροψεκασμούς. Τώρα τελευταία όμως οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα δένδρα και γενικά τα φυτά αρρωσταίνουν με περίεργο τρόπο. Κάποιοι επιστήμονες στο Halifax,Nova Scotia, προσπαθούν να συσχετίσουν αυτές τις αρρώστιες με τα chemtrails

Οι αρρώστιες αυτές που θα δείτε στις φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδοθούν στις συνήθεις αρρώστιες που γνωρίζει κάθε γεωπόνος. Έχουν κάποια ομοιότητα, οι επιστήμονες όμως από τοHalifax ισχυρίζονται ότι οφείλονται στα chemtrails. Η έρευνα συνεχίζεται. Συσχετίστε και ότι οι μέλισσες και τα έντομα καταστρέφονται σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Πολύ φοβόμαστε ότι θα επαληθευτεί η ρήση τους Αϊνστάϊν «από την στιγμή που θα εξαφανιστούν οι μέλισσες, η Γη έχει ζωή 4 χρόνια».

Θα παρακολουθούμε το θέμα για να δούμε τι θα δείξουν οι επόμενες έρευνες και αναλύσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.








ΠΗΓΗ

http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2012/08/chemtrails.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου