Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙ


Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue για το μεταναστευτικό ζήτημα που δημοσιεύθηκε προχθές (31-1-2010) στην “Καθημερινή της Κυριακής”. Μερικά από τα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας:
Ø Έξι στους δέκα Έλληνες θεωρούν ότι η μετανάστευση βλάπτει τη χώρα (όταν μάλιστα μόλις πριν από δύο χρόνια ένας στους δύο Έλληνες θεωρούσε ότι μετανάστες και πρόσφυγες βλάπτουν τη χώρα).

Ø Οι Έλληνες θεωρούν ότι η μετανάστευση βλάπτει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας (59% το 2010 έναντι 47% το 2008).

Ø Οι Έλληνες θεωρούν ότι η μετανάστευση αλλοιώνει την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων (57% το 2010 έναντι 47% το 2008).

Ø Οι Έλληνες θεωρούν ότι η μετανάστευση στερεί δουλειές από τους Έλληνες (45% το 2010 έναντι 39% το 2008).

Ø 75% των Ελλήνων θεωρεί τους αλλοδαπούς υπευθύνους για την αύξηση της εγκληματικότητος.

Ø Το 88% των Ελλήνων θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει όριο στον αριθμό αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα.

Ø το 60% των Ελλήνων θεωρεί ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής της σε μετανάστες.

Ø το 43% έχει την εντύπωση ότι οι αλλοδαποί μετανάστες ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια.


Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι αντικειμενικά και επιβεβαιωμένα στοιχεία για τον συνολικό αριθμό των αλλοδαπών μεταναστών που έχουν ήδη εισβάλει στην χώρα μας δεν υπάρχουν. Στην πραγματικότητα ακόμα και οι ίδιες οι υπηρεσίες του κράτους, όπως δεν ντρέπονται να δηλώνουν δημοσίως οι κυβερνητικοί υπουργοί, αγνοούν τον αριθμό!! Τυπικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι νόμιμοι μετανάστες ανέρχονται σε περίπου 1 εκατομμύριο ενώ οι παράνομοι εκτιμώνται σε 280.000. Στην πραγματικότητα η δεύτερη κατηγορία είναι πολλαπλάσια!

Πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των μεταναστών σε ένα νούμερο μεταξύ των 2 και των 3 εκατομμυρίων. Ο συνολικός αριθμός των μη Ελλήνων που βρίσκονται στην Ελλάδα μεγαλώνειακόμα περισσότερο αν προστεθούν και οι επίσης ανυπολόγιστοι σε αριθμό αθίγγανοι καθώς και οι τουρκογενείς από τους μουσουλμάνους της Θράκης.

Το μεταναστευτικό ζήτημα έχει βρεθεί εσχάτως στο προσκήνιο της επικαιρότητος λόγω της προθέσεως της πασοκικής «νέας διακυβέρνησης» να προωθήσει εσπευσμένα νέο (εθνοκτόνο) νόμο ο οποίος θα καθιστά πολύ εύκολες και ευνοϊκές τις προϋποθέσεις για την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, γεγονός που αυτομάτως θα παγιώσει την ήδη συντελεσθείσα αλλοίωση της εθνολογικής βάσεως της χώρας, θα οδηγήσει σε κρίσιμη μεταβολή του εκλογικού σώματος και, το σπουδαιότερο, θα πυροδοτήσει περαιτέρω κλιμάκωση του κατακλυσμικού μεταναστευτικού ρεύματος, δεδομένου ότι η Ελλάς θα καταστεί ο υπ’ αρίθμ. ένα πόλος έλξεως των απειράριθμων απανταχού εξαθλιωμένων τριτοκοσμικών.

Εκείνο που επέτρεψε να επιβεβαιωθεί ξανά η εγκληματική στάση των πολιτικών δυνάμεων και η κραυγαλέα υποκρισία τους, ήταν η καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΛΑ.Ο.Σ. υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος εναντίον του περί ου ο λόγος επικειμένου νομοθετήματος.

Καίτοι οι υπέρμαχοι του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με πολλές δημοσκοπικές έρευνες, αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων των κομμάτων της “αριστεράς” (!), καίτοι τα δημοψηφίσματα συνιστούν έκφραση της λεγομένης αμέσου δημοκρατίας, περί της οποίας τόσο πολύ κόπτονται τα αστικά κόμματα και δη οι λεγόμενοι “αριστεροί”, το πολιτικό κατεστημένο αρνείται να συναινέσει στην διενέργεια δημοψηφίσματος, αποδεικνύοντας έτσι ότι η δημοκρατία που πρεσβεύει είναι προσχηματική και κίβδηλη. Όταν η θέληση της πλειοψηφίας εξυπηρετεί τα συμφέροντά του Συστήματος τότε είναι σεβαστή, όταν όμως αντιβαίνει σ’ αυτά, τότε, απλούστατα, τα κόμματα την γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, όπως καλή ώρα συμβαίνει τώρα με το ζήτημα της μεταναστεύσεως.

Την ίδια ώρα που ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία είναι αγανακτισμένη και απαιτεί να τεθεί άμεσα ένα τέρμα στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, τα κόμματα της συνεπώς εθνοπροδοτικής “αριστεράς” παραμένουν συνεπή στην πάγια ανθελληνική στάση τους, τασσόμενα αναφανδόν υπέρ της άνευ όρων εισροής μεταναστών και της άμεσης παροχής στους μετανάστες όλων των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν οι Έλληνες. Εμφανίζονται, δηλαδή, σε κάθε περίπτωση, υπέρμαχοι και προστάτες των μεταναστών και παράλληλα τάσσονται παντού και πάντοτε με ιδιαίτερη λύσσα κατά των Ελλήνων! Η “δεξιά παράταξη”, απ’ την άλλη πλευρά, παρουσιάζεται μονίμως δειλή και συμβιβασμένη, κρατώντας την γνωστή χλιαρή και επαμφοτερίζουσα στάση, καθιστάμενη έτσι, απολύτως συνυπεύθυνη στην δεινή τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για την Ελλάδα. Φαινομενική εξαίρεση αποτελεί ό ΛΑ.Ο.Σ. που ως κόμμα έθεσε ζήτημα του δημοψηφίσματος. Ωστόσο για έλεγχο της (έλλειψης) σοβαρότητος και σταθερότητος και του κόμματος αυτού, παραπέμπουμε στις πρόσφατες προεκλογικές εμετικές θωπείες του Καρατζαφέρη προς τους μιαρούς κατσίβελους (Ρομά), δηλαδή τους κεντροασιατικής προελεύσεως λαθρομετανάστες που μας φορτώθηκαν κατά τον ύστερο μεσαίωνα…

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η περίπτωση της χριστιανικής εκκλησίας. Διακρίνεται μια υπόγεια σύγκρουση σε επίπεδο ιερατών. Από την μια πλευρά διακρίνεται εμφανώς μια διεθνιστική, κατ’ ουσίαν ανθελληνική τάση, η οποία φέρεται ενισχυμένη από την αναρρίχηση του Ιερωνύμου στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, η οποία υιοθετεί και προπαγανδίζει φιλομεταναστευτικές απόψεις σε συμφωνία με το γενικότερο (”mainstream”) πολιτικό κλίμα. Από την άλλη διακρίνεται και μια συντηρητική εκκλησιαστική τάση, εκφράζουσα έναν επιφανειακό, παρωχημένο πατριωτισμό (σαφώς στερουμένου φυλετικού προσδιορισμού), η οποία προβάλλεται δημοσίως κυρίως μέσω του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Ανθίμου. Οι εκπρόσωποι αυτής της κάπως πιο «εθνικής» τάσεως περιέρχονται σε προφανή αμηχανία και εν τέλει σε αδιέξοδο, οσάκις οι συνομιλητές τους, σε δημόσιες συζητήσεις, τους παραπέμπουν στις αρχές της χριστιανικής διδασκαλίας για να τους εξουδετερώσουν με τα δικά τους όπλα δείχνοντας πώς το αντιμεταναστευτικό τους κήρυγμα αντιβαίνει στις αρχές της χριστιανικής διδασκαλίας. Γίνεται λοιπόν αντιληπτός ο τρόπος με τον οποίο ο ιουδαιο-χριστιανικός εξισωτισμός και ισοπεδωτισμός υπήρξε το πρώτο και πολύ ισχυρό δηλητήριο που εξουδετέρωσε τα αντισώματα του λευκού ανθρώπου, καθιστώντας τον ευάλωτο στην αλλοίωση της φυλετικής συνειδητοποιήσεως και υπερηφάνειας του. (Ο λιμπεραλισμός και ο μαρξισμός ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν την αλλοτρίωση και τον εκφυλισμό της Λευκής Ανθρωπότητος). Ειδικώς δε ο μαρξισμός αποδεικνύεται το ισχυρότερο απ’ όλα τα εβραιογεννή αντι-φυσικά και αντι-φυλετικά δηλητήρια που πότισαν την Ευρώπη. Παρακολουθώντας τις απόψεις των εκπροσώπων των κομμάτων της “αριστερά”, οσάκις το μεταναστευτικό ζήτημα τίθεται στο προσκήνιο της δημοσίας συζητήσεως, διακρίνει κανείς τον λυσσαλέο φθόνο και το βαθύ συμπλεγματικό μίσος ενάντια στο Ελληνικό έθνος και την λευκή Ευρωπαϊκή φυλή και παράλληλα την εμετική λαγνεία και λατρεία τους για τους πάσης προελεύσεως τριτοκοσμικούς…

Ο διαβρωμένος και καθημαγμένος Ελληνικός λαός, παρά την αποχαύνωσή του λόγω του συνεχούς βομβαρδισμού με αδιάλειπτη οπτικοακουστική αντιρατσιστική προπαγάνδα και παρά τον εφησυχασμό στον οποίο τον άγει ο καταναλωτικός λήθαργος, εξακολουθεί να εκδηλώνει ξενοφοβικές διαθέσεις. Αυτές οι υγιείς διαθέσεις αποτελούν την μόνη, ίσως, παρήγορη και ελπιδοφόρα έκπληξη!

Η κατάσταση, εν όψει της διαφαινόμενης οικονομικής (και πιθανότατα κοινωνικής και πολιτικής) καταρρεύσεως, διαμορφώνεται εκρηκτική. Η προοπτική του ξεσπάσματος ενός φυλετικού πολέμου καθίσταται ολοένα και πιο ορατό, ιδίως αν μεσολαβήσει μια μείζονος κλίμακος χρεωκοπία που δύναται να απελευθερώσει συμπιεσμένες δυνάμεις λειτουργώντας ως καταλύτης απροβλέπτων αλυσιδωτών αντιδράσεων.

Οψόμεθα…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου