Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.


Σήμερα το πρωΐ μια Ελληνίδα νυχτερινή αποκλειστική νοσοκόμα επέστρεφε σπίτι της το πρωί από τη δουλειά. Η κοπέλα ζούσε με τον αδελφό της στην Αθήνα, οι γονείς στην επαρχία. Ο αδελφός μόλις τελείωσε τις σπουδές του είχε πάει στο στρατό και την προηγούμενη μέρα είχε επιστρέψει από τη πρώτη του άδεια να ξεκουραστεί και την επόμενη μέρα θα πήγαινε στο χωριό.

Το σπίτι τους είναι στο τρίτο πάτωμα σε ένα παλιό τριώροφο κτίσμα χωρίς ασανσέρ. Στο κλιμακοστάσιο ήταν κρυμμένος ένας Πακιστανός ο οποίος επιτέθηκε στην κοπέλα την ώρα που αυτή άνοιγε την πόρτα με το κλειδί με σκοπό να τη βιάσει. Τη χτύπησε της έσκισε τα ρούχα κι όταν αυτή άρχισε να φωνάζει, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Ευτυχώς ο στρατιώτης αδελφός είχε επιστρέψει τη νύχτα και την ώρα εκείνη κοιμόταν. Μόλις τον είδε ο Πακιστανός τα έχασε, ο στρατιώτης τον άρπαξε και του έριξε μερικές γροθιές αλλά μόλις είχε σηκωθεί από τον ύπνο κι έτσι υπερίσχυσαν τα αντανακλαστικά του επίδοξου βιαστή. Πριν φύγει με μια κίνηση προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της κοπέλας. Ο στρατιώτης τον κυνήγησε μέχρι την εξωτερική είσοδο αλλά δε βγήκε στο δρόμο γιατί ήταν…. με τα σώβρακα από τον ύπνο. Ειδοποίησαν την αστυνομία οι ένοικοι του κάτω ορόφου, ντύθηκε και ο στρατιώτης και βγήκε με συναδέλφους του να τον ψάξει αλλά μέχρι στιγμής παραμένει ασύλληπτος. Μάλλον πρέπει να την παρακολουθούσε και ήξερε ότι έμενε μόνη της το τελευταίο διάστημα και ότι δούλευε νυχτερινή.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι. Πολλοί Πακιστανοί στην περιοχή κι όσο περνάει ο καιρός γίνονται και πιο αναιδείς, πιο επιθετικοί. Αρπάζουν κινητά και χαρτζιλίκια παιδιών. Βγάζουν γλώσσα στους κατοίκους της περιοχής λέγοντάς τους ότι δεν τους κουνάει κανείς από την Ελλάδα κι ότι μια μέρα αυτοί θα κυβερνήσουν «κι εσύ φύγεις από Ελλάντα, εσύ πάει Αμερική» είπε χαρακτηριστικά σε κάτοικο της περιοχής ένας Πακιστανός.

Χρυσοχοΐδη, άρχισε τις απελάσεις ο κόσμος έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά του. Άρχισε τις σκούπες κι όποιους Αλβανοπακιστανούς συλλαμβάνεις διώχνε τους. Τα πράγματα χειροτερεύουν, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

ΑΡΧΙΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ελευθερία λόγου.

πηγή:eglimatikotita.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου