Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ;

Ακούμε συνεχώς μεγάλα λόγια για Δημοκρατία και για ελευθερία του τύπου. Θα παρουσιάσουμε δύο γεγονότα που αποδεικνύουν σε τι Δημοκρατία ζούμε και Τι ελευθερία του τύπου υπάρχει.

Θυμάστε όλοι για το γεγονός του βιασμού της 16άχρονης Βουλγάρας μαθήτριας στην Εύβοια τον Οκτώβριο του 2006. Τότε θα θυμάστε όλα τα κανάλια έπαιζαν το θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων, όλη την ημέρα, για μήνες. Ατελείωτα ρεπορτάζ...











...για έναν βιασμό που δεν αποδείχθηκε. Το γεγονός είχε ως εξής: δίπλα ακριβώς στο κυλικείο του σχολείου, μια ομάδα Ελλήνων μαθητών και μαθητριών βίασαν μια μαθήτρια βουλγαρικής καταγωγής και ταυτόχρονα την βιντεοσκοπούσαν. Ο υπεύθυνος του κυλικείου είπε «η απόσταση από τη τουαλέτα ήταν 4-5 μέτρα» και όμως δεν άκουσε τίποτα. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν βρήκε ίχνη βιασμού και η Ελληνίδα μαθήτρια που έβλεπε τον υποτιθέμενο βιασμό, είπε ότι δεν έγινε βιασμός. Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες μαθητές καταδικάστηκαν από τους προοδευτικούς δημοσιογράφους οι οποίοι έβγαλαν καταδικαστική απόφαση πριν από τα δικαστήρια. Οι αντιρατσιστικές οργανώσεις οργάνωναν πορείες, έφτασε μία μάλιστα απ’ αυτές μέχρι την Αμάρυνθο. Εκεί άρχισαν να σπάνε να φωνάζουν και να βρίζουν τους κατοίκους, ως «ρατσιστές» Μέχρι που οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και τους έδειραν. Μία από αυτές τις αριστερές οργανώσεις λέγεται Terminal 119 και συμμετέχει σε αριστερό αντιρατσιστικό δίκτυο. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.terminal119.gr , θα εκπλαγείτε αλλά θα δείτε ότι στο «Παλαιστινιακό» ζήτημα κατηγορούν τους Παλαιστίνιους για εθνικισμό και καθόλου τους Ισραηλινούς. Κατά τα άλλα, άλλοι είναι «οι ρατσιστές».
Λίγες μέρες αργότερα έγινε ένας πραγματικός βιασμός Ελληνίδας από Αλβανό. Η ιστορία έχει ως εξής: η Ελληνίδα φίλη ενός Αλβανού, είχαν δεσμό για δύο χρόνια, στη συνέχεια προσπάθησε με το «καλό» να την πείσει να εκδίδεται επι χρήμασι. Η κοπέλα φυσικά αρνήθηκε οπότε αυτός την έδειρε άγρια, την βίασε κανονικά και παρα φύσει και στη συνέχεια της τοποθέτησε μεταλλικό σωλήνα στα γεννητικά όργανα.
Στην περίπτωση της Βουλγάρας την επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος, της συμπαραστάθηκαν όλοι. Στην περίπτωση όμως της Ελληνίδας δεν την επισκέφθηκε κανένας, καμία εφημερίδα δεν το ανέφερε ή δεν έδωσαν την πρέπουσα έμφαση. Η τηλεόραση δεν το ανέφερε σχεδόν καθόλου. Να προσθέσουμε μόνο ότι ο βιασμός διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά και ο 20χρονος Αλβανός συνελήφθη και ομολόγησε τον βιασμό.
Μήπως υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα εις βάρος των Ελλήνων; Μήπως τα ΜΜΕ της Ελλάδας είναι ρατσιστικά; Μήπως οι αριστερές αυτές αντιρατσιστικές οργανώσεις είναι ρατσιστικές εις βάρος των Ελλήνων; Ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις αριστερές αντιρατσιστικές οργανώσεις; Γιατί έχουν διασυνδέσεις με το Ιδρυμα Σόρος; Γιατί τις προωθεί το State Department; Μήπως κάποιοι μας δουλεύουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου