Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν στην Θράκη

erntoΈρχονται οι εκλογές στην Τουρκία και η χώρα μας θα πρέπει να ετοιμάζεται για ολοένα και περισσότερες προκλήσεις, καθώς από ότι φαίνεται τα μεγάλα κόμματα της γείτονος έχουν εντάξει τις επιθετικές τάσεις κατά της Ελλάδας, στον προεκλογικό τους σχεδιασμό. Γιατί; Πολύ απλά γιατί αυτοί οι "τσαμπουκάδες" θα τους φέρουν ψήφους. Έτσι λοιπόν, μετά τις αποβάσεις στο Αγαθονήσι, ο Ερντογάν κάνει την ρελάνς, με προεκλογική εκστρατεια στην Θράκη. Δεν έρχεται ο ίδιος, αλλά στέλνει την γυναίκα του σε ... ιδιωτική επίσκεψη.
Η Εμινέ Ερντογάν, θα συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς και θα συμμετέχει στην τελετή περιτομής του εγγονού του Αχμέτ Σαδίκ, πρώην βουλευτή της μουσουλμανικής μειονότητας, ενώ επίσης θα συμμετάσχει σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και σε τελετές διαφόρων φορέων και συλλόγων της μουσουλμανικής μειονότητας, όπως σε τελετή ανάγνωσης κορανίου (χατίπ) από μικρά παιδιά.

Όπως καταλαβαίνετε, κάποιοι έχουν ήδη εντάξει την Θράκη στους σχεδιασμούς τους, όπως έχουν κάνει και με τα νησιά του Αιγαίου. Όσο για την ελληνική πολιτεία; όπως πάντα κοιμάται!

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου