Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Κατάληψη fm

katalipsi_9_84Η κατάληψη από λαθρομετανάστες και αριστεριστές του δημοτικού ραδιοσταθμού (9,84) της Αθήνας, που σκοπό έχει να «πιέσει» τον νυν δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη (που έχει εμφανώς αναδιπλωθεί στα θέματα λαθρομετανάστευσης) να το «ξανασκεφτεί», δεν είναι η μόνη αυτή την εποχή. Δεκάδες Κούρδοι λαθρομετανάστες από το Λαύριο, έχουν εγκατασταθεί, μετά από παρότρυνση αριστεριστών (μεταξύ των και κρατικών λειτουργών) σε λύκειο των Γλυκών Νερών.
Παράλληλα, στο υπόγειο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχουν «αράξει» ετσιθελικά και με την παρότρυνση αντιεξουσιαστών, μερικές δεκάδες «Παλαιστινίων» (έτσι δηλώνουν όλοι, για να «κατοχυρώσουν» δικαίωμα για άσυλο, επικαλούμενοι προέλευση από εμπόλεμη περιοχή). Καταλαμβάνουν τα πάντα και δεν σέβονται ούτε και εκείνους που τους βοηθούν.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν με το νεοκλασικό κτίριο στην Πατησίων (και Ηπείρου γωνία), γνωστό ως «Υπατία», όπου η προσωρινή φιλοξενία, μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον ιδιοκτήτη (ας πρόσεχε...). Φυσικά, ακολούθησαν ο ξυλοδαρμός και η ληστεία εις βάρος γνωστού ηθοποιού από αλλοδαπούς «φιλοξενούμενούς» μας, στην Πλατεία Βικτωρίας. Ούτε κι αυτός όμως δεν έπεισε την εγχώρια (και έτοιμη για βίαιες και αποσταθεροποιητικές ενέργειες πάσης φύσεως) αριστερά ότι δεν έχουμε να κάνουμε με Σουηδούς που ήπιαν μια μπύρα παραπάνω, αλλά τριτοκοσμικούς που όχι μόνο δεν έχουν καμία δουλειά εδώ, αλλά αδυνατούν και να «ενσωματωθούν», όπως θα ήθελε εκείνη.

Είναι καιρός να αντιληφθούμε, ότι μπορεί να μην υπάρχουν «ανώτερες» ή «κατώτερες κουλτούρες» (αν και κάποιοι «φιλελεύθεροι» διανοούμενοι αλλά και θεωρητικοί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα διαφωνούσαν), μακριά από εμάς οι όποιοι «συγκριτισμοί» που απο-ιεροποιούν, αλλά υπάρχουν πολιτισμικές διαφορές και δη αγεφύρωτα χάσματα. Όντως. Λίγα είναι τα κοινά που έχουμε με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς.
Παράδειγμα, αλλά θέμα πολύ βασικό: ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι προαναφερόμενοι Ασιάτες, τις γυναίκες. Αλήθεια, είμαστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των Ελληνίδων, μόνο και μόνο γιατί η εγχώρια αριστερά επιθυμεί τη διάλυση του εθνικού μας κορμού;
Και γιατί αυτή η υποκριτική σιωπή των γυναικείων οργανώσεων, που κατά τα άλλα κόπτονται για τα δικαιώματα των γυναικών; Γιατί δεν μιλούν; Γιατί η πολιτική ορθότητα, δεν επιτρέπει επικρίσεις κατά των «ιερών αγελάδων» της εποχής μας, των λαθρομεταναστών.
Η σύλληψη στη χώρα μας, μετά από δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, επικίνδυνων ισλαμιστών, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Σε συνάρτηση δε με την στροφή στην εξωτερική μας πολιτική, που σωστή ή λάθος, αυξάνει τους κινδύνους, οφείλει να προβληματίσει όσους ασχολούνται με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
Με λίγια λόγια: δεν μπορούμε να έχουμε το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Η (κατά Μέρκελ και Κάμερον παρωχημένη) «πολυπολιτισμικότητα», όπως κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ και στην αριστερά την εννοούν, θα δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας στην Ελλάδα.
Τα όσα παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, αναδεικνύουν την απόπειρα βίαιης μετάλλαξης της κοινωνίας μας, εκ μέρους μιας ανίερης συμμαχίας νεοφιλελευθέρων, «κοσμοπολιτών» κερδοσκόπων και αριστεριστών. Κοινό τους πεδίο, είναι τα «κοινωνικά δικαιώματα».
Νίκος Χιδίρογλου
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου