Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Έλληνες εκπαιδευτικοί, γονείς και όχι μόνο, δείτε το παρακάτω βίντεο και διαδώστε το!!!

Η Ρωσσική Δούμα αναγνωρίζει ως σταλινικό έγκλημα τη σφαγή του Κατίν

Το λαλίστατο και εξωνημένο στον Διεθνή Κομμουνισμό ΚΚΕ, που παρέσυρε τόσους πολλούς αγνούς Έλληνες στα βουνά κατά τον εμφύλιο για να εξυπηρετήσει Σοβιετικά συμφέροντα και επιδιώξεις, δεν θα κάνει καμμιά δήλωση; Αλλά βλέπεις το......
έγκλημα αναγνωρίσθηκε επίσημα από τη Ρωσσική Δούμα και έτσι το ΚΚΕ το βούλωσε!!!


 
Μόσχα, Ρωσία

Η ρωσική Κάτω Βουλή (Δούμα) υιοθέτησε απόφαση με την οποία αναγνωρίζει ως έγκλημα που διέταξε ο Ιωσήφ Στάλιν τη σφαγή 22.000 Πολωνών στρατιωτικών από τη σοβιετική μυστική αστυνομία στο Κατίν.

«Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία είχαν παραμείνει επί πολλά χρόνια στα μυστικά αρχεία, αποκαλύπτουν το μέγεθος της φοβερής αυτής τραγωδίας, αλλά επιβεβαιώνουν επίσης ότι το έγκλημα του Κατίν διαπράχθηκε με προσωπική διαταγή του Στάλιν και άλλων μελών της σοβιετικής ηγεσίας» τονίζεται στην απόφαση της Δούμας.

Ιρανός πολιτικός πρόσφυγας ζητά αλλαγή φύλου με έξοδα του Κυπριακού κρατους!

http://pontiki.com.cy/thumbnail.php?file=TEYXOS_357/TRANS_395598270.jpg&size=article_mediumΣε εκκρεμότητα παραμένει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο αίτημα Ιρανού πολιτικού πρόσφυγα στην Κύπρο, όπως το κράτος του καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση… αλλαγής φύλου.
Με την συμπαράσταση του ΚΙΣΑ αλλά και με έκθεση της Επιτρόπου Διοίκησης Ηλιάνας Νικολάου η οποία καλεί το Υπουργείο Υγείας να στείλει τον συγκεκριμένο Ιρανό στο εξωτερικό για ικανοποίηση του αιτήματος του, η όλη υπόθεση προκαλεί .
Οι πιέσεις που υπάρχουν προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Υγείας τόσο από την Επ. Διοίκησης, όσο και από το ΚΙΣΑ είναι αφόρητες, αφού στοίβες είναι οι επιστολές που υπάρχουν ώστε αυτό το αίτημα να ικανοποιηθεί άμεσα, με δαπάνες από τα κρατικά ταμεία.

Παρά τις δικαιολογημένες αντιστάσεις που υπάρχουν στο Υπουργείο Υγείας γιατί αλλοίμονο εάν ικανοποιηθούν τώρα και τέτοια αιτήματα, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος Ιρανός πρέπει να έχει άλλη πολιτική στήριξη αφού το αίτημα του ενώ θα έπρεπε άμεσα να απορριφθεί και να σταλεί στον κάλαθο των αχρήστων, αυτό παραμένει ανοικτό και συντηρείται από τις Υπηρεσίες του κράτους.
Κι εμείς θέτουμε εύλογα ερωτήματα προς την κυβέρνηση:

Η Τουρκία θέλει να "σβήσει" το Καστελλόριζο από το χάρτη


Σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για το θέμα της υφαλοκρηπίδας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή που φέρνει στο φως της δημοσιότητας άκρως απόρρητο έγραφο του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο έγγραφο αυτό της Δ1 Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών η πρώτη αποκάλυψη αναφέρει ότι η Τουρκία απαιτεί η διαπραγμάτευση για την υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο να είναι ξεχωριστή από τη διαπράγματευση για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου. 

Με αυτό το τρόπο στην ουσία η Τουρκία προσπαθεί να αποσυνδέσει το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου από τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα και να το παρουσιάσει ως αποκομμένες νησίδες που επικάθονται στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. 
Μία τέτοια εξέλιξη αυτόματα σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα αμφισβητήσουν το νομικό δικαίωμα αυτών των νησιών να έχουν δική τους υφαλοκρηπίδα και άρα Αποκλειστικη Οικονομική Ζώνη.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

valianatosΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

Η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο την Τρίτη το ξημέρωμα του 25χρονου Κωνσταντίνου Διώτη που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα επι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.
Ο άτυχος νέος παρελήφθη από ασθενοφόρο αλλά ήταν πια αργά. Είχε εκπνεύσει στο σπίτι που έμενε παρέα με έναν ακόμα άνδρα και με επίσης συγκάτοικο του τον πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Γρηγόρη Βαλλιανάτο.
Ας βγει ο κ.Βαλλιανάτος να μιλήσει δημόσια για το θέμα για να μας εξηγήσει πως πέθανε το παιδί, εαν συγγένευε με τον ειδικό σύμβουλο τώρα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Ιωάννη Διώτη και τι σχέσεις είχε ο ίδιος με τον νεαρό.
Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί η αστυνομία. Ο κ.Βαλλιανάτος έχει καταθέσει για το θέμα. Και έχει πολύ ενδιαφέρον να μας πει δημόσια τι έχει έχει πει στην καταθεσή του.
Δημόσιο πρόσωπο που ανακατεύεται με την πολιτική είναι ο κ.Βαλλιανάτος. Όπως και τα πρόσωπα που ακούγονται ότι γνώριζαν τον Διώτη.
Θα σιγήσουν; Δεν νομίζουμε…
πηγή

Η Ιταλία μας επέστρεψε 63 λαθρομετανάστες

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/wjugxkjjzs4cf14d977fee8.jpg


Επιστροφή στην Πάτρα για 63 λαθρομετανάστες που κατόρθωσαν να διαφύγουν στην Ιταλία, αλλά συνελήφθησαν από τις Ιταλικές λιμενικές αρχές. Οι μετανάστες, συνοδεία Ιταλών αστυνομικών επέστρεψαν σήμερα στην Πάτρα και οδηγήθηκαν στο Κρατητήριο του λιμανιού.
 πηγή

Αστυνομικό δελτίο--Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων για άλλη μία ημέρα σε όλη την πρωτεύουσα



Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων για άλλη μία ημέρα σε όλη την πρωτεύουσα.

Συνολική μπάζα 3.500 ευρώ έκαναν κακοποιοί που μπήκαν σε καφετέρια του Κορυδαλλού.
Το μαγαζί μόλις είχε κλείσει όταν δύο άνδρες μπήκαν μέσα και έβγαλαν όπλα εν ψυχρώ. Απείλησαν τον ιδιοκτήτη που ήταν μέσα μαζί με μία υπάλληλο και του πήραν 1.500 ευρώ που ήταν οι εισπράξεις του.Στη συνέχεια έστρεψαν το όπλο στην τρομοκρατημένη υπάλληλο και της πήραν την τσάντα που περιείχε 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στην Κηφισιά στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου δύο ένοπλοι απείλησαν ιδιοκτήτη περιπτέρου και του άδειασαν το ταμείο ενώ περίπου την ίδια ώρα δύο ένοπλοι απείλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων και του πήραν τα λεφτά του ταμείου και το κινητό του.

Ακούς νεο-Έλληνα...;;; Τον ψήφισες, να τον χαίρεσαι.

«ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ»
Δε θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, εάν ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν καταφέρει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής! Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μητροπολίτη ότι «μπορεί και να ασθενήσει την ημέρα της ορκωμοσίας», ο κ. Μπουτάρης είπε:
«Ε, ας ασθενήσει. Δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την ιστορία. Η εκκλησία είναι σημαντικός θεσμός και δεν μου αρέσει όταν άνθρωποι τη μεταχειρίζονται για προσωπικούς λόγους. Με τον μητροπολίτη θα συνεργαστούμε μόνο σε κοινά θέματα, όπως ζητήματα φιλανθρωπίας». Ερωτηθείς, πάντως, για το εάν θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη, απάντησε «ε όχι δα» (Απορία: Μια ημέρα μετά την εκλογή του δεν έλεγε ότι θα πάει να τον δει;).
Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για ανέγερση μνημείου για την Επανάσταση των Νεότουρκων. «Δεν παύει να είναι ιστορική αλήθεια ότι ο Κεμάλ έχει ανατραφεί στη Θεσσαλονίκη. Τους πόντιους όχι μόνο τους τιμάμε, αλλά τους έχουμε στα όπα- όπα. Δεν πρέπει να είμαστε «κολλημένοι» στο ότι οι Τούρκοι έσφαξαν τους προγόνους μας και να μη θέλουμε να τους βλέπουμε. Τότε στην Τουρκία γιατί πάμε;».

πηγή

Στο φως οι μυστικές διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο


Απόρρητο έγγραφο με τίτλο "Απεικόνιση των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο" αποκαλύπτει τις τουρκικές απαιτήσεις για ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα και Καστελόριζο - Οι Ελληνικές θέσεις και τα σοβαρά λάθη της Αθήνας.

Σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο απ' ότι αναγνωρίζει δημοσίως η κυβέρνηση Παπανδρέου βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Τουρκίας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από πρόσφατο (1η Νοεμβρίου) της Δ1 Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών (ΟΗΕ, Διεθνείς Οργανισμοί και Διασκέψεις) τα κυριότερα αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει σήμερα ο "Κόσμος του Επενδυτή".

Το έγγραφο με τίτλο "Απεικόνιση των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο" έχει αποδέκτη τον Α΄ Γενικό Διευθυντή (αρμόδιος για τις Πολιτικές Υποθέσεις) κ.Τρύφωνα Παρασκευόπουλο και κοινοποιείται στο γραφείο του υπουργού κ. Δημήτρη Δρούτσα. Συντάχθηκε για να απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν εγερθεί στην πορεία των ελληνοτουρκικών διερευνητικών επαφών γεγονός πού επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων για τη βάση και το περιεχόμενο των διμερών διαπραγματεύσεων.

Λορέντζος Μαβίλης: 98 χρόνια από το θάνατο του ένδοξου ήρωα ποιητή στο Δρίσκο

Έπεσε μαχόμενος στις 28 Νοεμβρίου 1912
 
Kοντεύει να περάσει ολάκερος αιώνας από τότε, (98, για την ακρίβεια χρόνια) όταν τέτοιες μέρες έπεφτε μαχόμενος στην πρώτη γραμμή ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης, αντίκρυ από τα Γιάννενα στο ύψωμα του Δρίσκου, στην ομώνυμη ελληνοτουρκική μάχη των βαλκανικών πολέμων.
Είμαστε στα 1912 και οι Έλληνες προσπαθούν ενωμένοι να κάνουν τα εθνικά τους όνειρα πραγματικότητα. Ήδη το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας έχει ελευθερωθεί, το ίδιο και η Χίος, ενώ στο δυτικό μέτωπο οι μάχες μαίνονται άγριες και φονικές για την απελευθέρωση της  θρυλικής πρωτεύουσας της Ηπείρου.
Ήταν 26 του Νοέμβρη, όταν το ελληνικό εθελοντικό  σώμα υπό την αρχηγία του Αλέξανδρου Ρώμα κατέλαβε το Δρίσκο, ανατολικά της πόλης των Γιαννίνων, απωθώντας τους Τούρκους μέχρι τις ανατολικές όχθες της λίμνης. Μαζί με τους ερυθροχίτωνες Γαριβαλδινούς, τους Κρήτες, τους Μανιάτες και το συνταγματάρχη Ματθαιόπουλο με την πυροβολαρχία του, βρίσκεται και ο Ιθακήσιος ποιητής Λορέντζος Μαβίλης, εθελοντής με το βαθμό του λοχαγού παρά τα 53 του χρόνια!
Σαν σήμερα, πριν 98 χρόνια, στις 28 Νοεμβρίου οι Τούρκοι εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά των Ελλήνων που  κατέχουν το ύψωμα του Δρίσκου. Ο Μαβίλης μάχεται ηρωικά στην πρώτη γραμμή επικεφαλής των στρατιωτών του που αποδεκατίζονται από τα εχθρικά βόλια…

Στη Βουλή οι βανδαλισμοί στην Ίμβρο

Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, σχετικά με τις καταστροφές στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Ίμβρο, κατέθεσαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης και ο βουλευτής του κόμματος, Μ. Βορίδης.
Τονίζουν ότι για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια καταγράφεται τέτοιας έκτασης επίθεση, με στόχο την ελληνική μειονότητα της Ίμβρου και μάλιστα με τέτοιο βάναυσο τρόπο και έκδηλο συμβολισμό. Παράλληλα ζητούν να πληροφορηθούν για την έκταση των καταστροφών, καθώς και για το εάν θα αποκατασταθούν οι ζημιές με δαπάνες της τουρκικής κυβέρνησης.
Απευθύνουν επίσης ερώτημα προς τον κ. Δρούτσα για το αν έγινε σχετικό διάβημα του Έλληνα πρέσβη προς την τουρκική πλευρά κι αν η ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσει από την Τουρκία να κηρύξει το νεκροταφείο και τον περιβάλλοντα χώρο ως διατηρητέα μνημεία.
πηγή

“Επιστρέφει” το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου

Στα χέρια του Οικουμενικού Πατριαρχείου περνάει αύριο Δευτέρα, ο τίτλος ιδιοκτησίας του κτιρίου του παλιού Ορφανοτροφείου Πριγκήπου στην Κωνσταντινούπολη, που αφαιρέθηκε την περίοδο 1999-2005.
Στις αρχές του μήνα, το Πρωτοδικείο της Πριγκήπου έλαβε την απόφαση περί επιστροφής του κτιρίου στο Πατριαρχείο. Για να γίνει αυτό όμως χρειάστηκε να καταδικαστεί η Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αφαίρεση του τίτλου, με μία απόφαση που εκδόθηκε στις 15 Ιουνίου 2010.

Η ιστορία του Ορφανοτροφείου

Το θεόρατο ξύλινο κτίριο στην κορυφή "του Χριστού" στην Πρίγκηπο είχε κατασκευαστεί με σκοπό να γίνει ξενοδοχείο-καζίνο. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 1897, αλλά δεν λειτούργησε ως ξενοδοχείο, επειδή οι Οθωμανικές αρχές δεν επέτρεψαν τη λειτουργία καζίνου. Έτσι η γαλλική εταιρία που το είχε κατασκευάσει αποφάσισε να το πουλήσει. Το 1902, το "Πρίγκηπος Παλλάς" αγοράστηκε από την Ελένη Ζαρίφη και παραχωρήθηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για να χρησιμοποιηθεί ως ορφανοτροφείο, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα.
Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο επιτάχθηκε από τις τουρκικές αρχές και χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτική σχολή. Μετά τον πόλεμο λειτούργησε και πάλι ως ορφανοτροφείο.

Επίθεση της Β. Κορέας – Στα καταφύγια οι Νοτιοκορεάτες

Εντολή προς τους κατοίκους της νήσου Γιονπιόνγκ – που υπέστη επίθεση με πυρά πυροβολικού από τη Βόρεια Κορέα την Τρίτη -να σπεύσουν στα καταφύγια.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap, κάτοικοι και δημοσιογράφοι βγήκαν από τα αμπρί μετά την άρση της προειδοποίησης περίπου στις 11:57 [04:57 ώρα Ελλάδας], αφού η προειδοποίηση αποσύρθηκε.

Τα αίτια που εκδόθηκε η εντολή δεν έγιναν επίσημα γνωστά από το στρατό, ωστόσο το νοτιοκορεάτικο ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι υπήρξαν πυρά πυροβολικού κοντά στην περιοχή. Επικαλούμενο έναν αξιωματικό του στρατού, το Yonhap ανέφερε ότι "ακούστηκαν εκρήξεις από πυρά πυροβολικού στη νήσο" και ότι "υπήρξαν 'ενδείξεις ότι σημειωνόταν βομβαρδισμός'".

Πρώτη πολιτική παρέμβαση Ε.Βενιζέλου: "Να προετοιμαζόμαστε και για τα χειρότερα"

Στην πρώτη του ουσιώδη πολιτική παρέμβαση προχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση». Η παρέμβαση του είχε βασικά τρεις άξονες: Οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό. Ζήτησε σαφώς την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ πέραν του 2013, αλλά όπως είπε "Πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για το χειρότερο γιατί οι αποφάσεις λαμβάνονται από κέντρα στα οποία η Ελλάδα έχει πολύ μικρή επιρροή". 

Είναι σαφές ότι ο Ε.Βενιζέλος ετοιμάζεται για την "επόμενη μέρα" και προσπαθεί να εμπεδώσει στην κοινωνία το προφίλ της "ήρεμης δύναμης", πλασσάροντας πλατφόρμες ρεαλιστικών και κατά το δυνατόν, "αξιοπρεπών λύσεων", χωρίς να διαφοροποιείται αισθητά σε καμία περίπτωση από την νυν διακυβέρνηση.

Τα βασικά σημεία της παρέμβασης:
«Μέσα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη και δυσμενή διεθνή οικονομική συγκυρία και καθώς βρισκόμαστε υπό καθεστώς αυστηρής επιτήρησης, κινούμαστε παράλληλα - όπως οφείλουμε - σε τρεις άξονες: ο πρώτος αφορά την αυστηρή και συνεπή εφαρμογή του Μνημονίου, που αποτελεί το πολιτικό αλλά και δικαιοπρακτικό θεμέλιο της δανειακής σύμβασης που μας συνδέει με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με στόχο την πλήρη και κανονική λήψη του δανείου των 110 δις ευρώ που είναι απολύτως αναγκαίο για την χρηματοδότηση των δανειακών αναγκών της χώρας κατά 2011 και το 2012. 

Εάλω… η πόλις δια της Κερκόπορτας

ALOSIΕίναι πλέον ολοφάνερο ότι βαίνουμε προς μια νέα Τάξη πραγμάτων όπου η εθνική κυριαρχία υπό την κρατούσα μορφή ολοένα και υποχωρεί  συμπαρασύροντας μαζί της και μια σειρά άλλων θεσμικών αξιών οι οποίες απεμπολούνται δίχως άλλο στον βωμό μιας ουτοπικής οικουμενικής προστασίας των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.
Πρόκειται για μια προπαγάνδα εργαλείο στα χέρια της κατοχικής κυβέρνησης προκειμένου να παρελκύσει την κοινή γνώμη από την ουσία του προβλήματος. Η υφιστάμενη δεινή οικονομική κρίση αποτελεί απλώς και μόνο το αβγό του φιδιού, δοθέντος ότι υποκρύπτονται σαφώς υπερεθνικής φύσεως συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούνται υποδορίως εις βάρος της πατρίδος μας.
Είναι πρόδηλο πως ο ελληνικός λαός, άθυρμα στα χέρια των Αρχών ποδηγετείται προς την κατεύθυνση του ολοκληρωτισμού.

Αλληλεγγύη στον Σταύρο Λάλα

lalas stivenΜια ωραία και σημαντική προσπάθεια έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, σχετικά με την αποκατάσταση του Σταύρου Λάλα, από το ελληνικό κράτος. Και δεν μιλάμε για οικονομική αποκατάσταση, αλλά πρώτιστα ηθική, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει από τα πλέον απλά πράγματα. Να δοθεί δηλαδή στον Σταύρο Λάλα η ελληνική ιθαγένεια.
H Ελλάδα είναι μια χώρα που δυστυχώς ξεχνάει εύκολα τα σημαντικά πρόσωπα και έχει ελεφάντινη μνήμη σε ανούσια γεγονότα. Είναι ντροπή άνθρωποι σαν τον Σταύρο Λάλα να δέχονται αυτή τη κοινωνική αλλοτρίωση!
Αντιθέτως με άλλες χώρες, που θα είχαν μέχρι και... παρασημοφορήσει έναν άνθρωπο που έκανε τέτοιες θυσίες γι' αυτές - υπενθυμίζουμε ότι ο Σταύρος Λάλας έμεινε 14 χρόνια στην φυλακή για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδος - το ελληνικό κράτος συνεχίζει να τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ

From HEIL GAP


ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ; Ένα καλό και σπάνιο ΚΟΜΜΑΤΙ , ασφράγιστο .
…..Κατά την περίοδο αναφοράς που εξακολουθούν να δηλώνουν ότι όσοι αποστατούν από το Ισλάμ θα πρέπει να θανατωθούν, εάν δεν μετανοούν εντός τριών ημερών από την προειδοποίηση τους και ότι η προδοσία είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό των μη-μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των Εβραίων ». ………

Αυτό ενώ μουσουλμάνοι και δυτικοί μετριοπαθείς ~ προσπαθούν να μας πείσουν όλους ότι δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


"Αν οι άνθρωποι αφήσουν την κυβέρνηση να αποφασίζει τι τροφή θα τρώνε και τι φάρμακα θα παίρνουν, τα σώματά τους θα είναι σύντομα σε τόσο θλιβερή κατάσταση όσο είναι οι ψυχές εκείνων που ζούν σε καθεστώς τυρρανίας."
Τόμας Τζέφερσον
Εκ των ιδρυτών πατέρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Σημείωση Επιστήμης: 

Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.

Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

Οποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Έτοιμοι οι Έλληνες για το οθωμανικό δίκαιο."Γιατί η Τουρκία «στήνει εξέδρες» χωρίς Χάγη"


Πιθανή υφαλοκρηπίδα που θα μπορούσε να οριοθετήσει το Διεθνές Δικαστήριο για την ΤουρκίαΟι κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας ουδέποτε διέψευσαν το τελευταίο διάστημα ότι υπάρχει στα σκαριά συμφωνία για το Αιγαίο, ενώ οι ξεκάθαρες θέσεις του υπουργού Επικρατείας της Τουρκίας, Ε. Μπαγίς, την περασμένη εβδομάδα, ότι «θα στήσουμε εξέδρες στη θάλασσα του Αιγαίου που θα μας λύσουν τα προβλήματα», οδηγούν στο μάλλον ασφαλές συμπέρασμα ότι η «λύση» θα είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Ομως η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και συμφωνία για συνεκμετάλλευση από κοινού με την Τουρκία των κοιτασμάτων του Αιγαίου, χωρίς προηγουμένως να έχουν καθοριστεί τα χωρικά ύδατα και να έχουν οριοθετηθεί η υφαλοκρηπίδα και η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), αφήνει ανοιχτή την πόρτα για παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και οικονομικών δικαιωμάτων.
Η Τουρκία δεν επιθυμεί, και γι' αυτό αποφεύγει, την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, και τούτο γιατί γνωρίζει ότι το Δικαστήριο, στην καλύτερη περίπτωση για την ίδια, θα της εκχωρήσει (σ.σ. σύμφωνα με υπολογισμούς επίσημων ελληνικών φορέων) 2%-3% στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, τίποτα στα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Ρόδο και περίπου 25% μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και 18% ανατολικά της Μεγίστης.

Πετρέλαια στο Αιγαίο (27.11.2010)

το είδαμε εδώ

Ένοπλοι Αλβανοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένους στην Εύβοια.

Συνελήφθησαν οι οπλισμένοι δράστες

 

Στην περιοχή του Αλιβερίου στην Εύβοια συνελήφθησαν δύο Αλβανοί άντρες, ηλικίας 21 και 26 χρονών, χτες το μεσημέρι.

Οι συλληφθέντες στις 22 Νοεμβρίου το βράδυ εισέβαλλαν σε σπίτι στη Δάφνη Αυλωναρίου μαζί με τρίτο συνεργό, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, και χτυπώντας με τα χέρια δύο ηλικιωμένους τους ανάγκασαν να παραδώσουν χρήματα και χρυσαφικά με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού.
Ο οπλισμός τους που βρέθηκε και κατασχέθηκε αποτελούνταν από ένα πιστόλι, εννέα φυσίγγια, ένα μαχαίρι μήκους 40 εκατοστών και ένα αναισθητικό σπρέι.

Οι ηλικιωμένοι αναγνώρισαν τους συλληφθέντες, όπως και τα όπλα. Σήμερα οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
πηγή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΑ - ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/11) ένας αστυνομικός, ο οποίος τραυματίσθηκε στην κοιλιά μετά από έκρηξη χειροβομβίδας κρότου – λάμψης που είχε μέσα στη ζώνη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός βρισκόταν σε περιπολία στα Εξάρχεια όταν για άγνωστους ακόμα λόγους, μια χειροβομβίδα που έφερε στη ζώνη του εξερράγη προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στα σπλάχνα.


Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση, και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός, ενώ αρνείται να δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες για το συμβάν.

το είδαμε εδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ!



κλικ στην εικόνα


ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΓΙΑ… ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

το είδαμε εδώ

Αντιρατσιστική προπαγάνδα και στα δημοτικά...

281110-metanastes-taxhΣαν να μην ήταν αρκετό το μπαϊράμ των μουσουλμάνων στα νηπιαγωγεία, στα δημοτικά της χώρας εισέβαλλαν διάφοροι "κουλτουριάρηδες - αντιρατσιστές" για να μυήσουν τα νεαρά Ελληνόπουλα στα δόγματα της ακροαριστερής διανόησης.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε δημοτικό των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όπου ομάδα φοιτητριών πήγε στα παιδάκια για να τους κάνει μια "άσκηση" με θέμα, φυσικά τι άλλο, τον "αντιρατσισμό". Τον οποίο φυσικά δεν παρουσίασαν ως μια συγκεκριμένη ιδεολογική προσέγγιση ενός θέματος, αλλά ως κάτι το φυσιολογικό.

Ξεκίνησαν προβάλλοντας στα παιδιά μια ταινία, ονομαζόμενη "Αζούρ και Ασμάρ". Νομίζω από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνει ο καθένας περί τίνος πρόκειται. Παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι από την "περιγραφή" της ταινίας: "να ψάξουμε, ο καθένας να βρει την νεράιδα του γείτονά του, να ψάξουμε να βρούμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει. Μόνο έτσι θα φτιάξουμε έναν κόσμο όμορφο και αγγελικά πλασμένο", ενώ στην ταινία συμπεριλαμβάνονται έννοιες, όπως ο "ρατσισμός", η ένταξη, η διαφορετικότητα, η αλληλοβοήθεια, η δικαιοσύνη και η ζωή σε άλλους τόπους.

Μετά την προβολή της ταινίας και για να "τσιμεντώσουν" το αποτέλεσμα, μοιράστηκαν στα παιδιά άρθρα σχετικά με το ρατσισμό και τη μετανάστευση, τα οποία έγιναν αντικείμενο... συζήτησης και νοηματικών ερωτήσεων. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, indoctrination αγγλιστί, κατήχηση στα ελληνικά.

Η Αθήνα «φανατικά» υπέρ της τουρκικής ένταξης

281110-droutsasΔιπλωματία ραγιάδων, σε μια χώρα που παριστάνει τον «Ψινάκη» της Τουρκίας! Με μια ανεξήγητη όσο και αντεθνική πρωτοβουλία του, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας προτείνει να πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία στα τέλη Ιουνίου ή το φθινόπωρο, προκειμένου να συζητηθεί με «ανοικτό τρόπο» η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, η φάση στην οποία βρίσκεται, τα εμπόδια που συναντάει και το πώς θα πρέπει να «προχωρήσουμε» (προσέξτε εδώ τον πληθυντικό, δια στόματος του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ...) από εδώ και μπρος. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω και αγοραίος ραγιαδισμός από το ελληνικό ΥΠΕΞ!
Με λίγα λόγια, η επίσπευση της τουρκικής ένταξης, αποτελεί για το ελληνικό ΥΠΕΞ, ύψιστη προτεραιότητα! Λες και το βόρειο τμήμα της Κύπρου δεν παραμένει υπό κατοχή, λες και οι προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο σταμάτησαν! Είναι πλέον να αναρωτιέται κανείς για λογαριασμό ποιανού ή μάλλον ποιων, εργάζεται αυτή η κυβέρνηση της υποτέλειας...

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γκάφα ολκής, του Οικουμενικού Πατριάρχη

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΑΡΧΕΣ

Φωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής σε θρησκευτικό συνέδριο στην Κων/πολη. Μια εικόνα που ταξίδεψε στο διεθνή χώρο
Δεν δικαιολογείται να μην γνώριζε ο ίδιος ή το περιβάλλον του…
Τι σηματοδοτεί η φωτογραφία; Ότι κάποιοι ετοιμάζονται να μας τους επιβάλλουν ως «θρησκευτική αρχή»;


Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου


Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την φωτογραφία που είδαμε να ταξιδεύει σε ιστοσελίδες τουρκικών ΜΜΕ όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τον αγώνα του οποίου υποστηρίζει σύμπας ο ελληνισμός, φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους».

Ζήτω η πολυπολιτισμικότητα!!!

 Αλήθεια, ποια είναι η άποψη όλων αυτών των μουσουλμάνων λαθροεποίκων για τα αντιχριστιανικά γεγονότα στην Αίγυπτο, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός Αιγυπτίου Χριστιανού Κόπτη;;;

Όλοι αυτοί οι "αγανακτισμένοι" μουσουλμάνοι, μαζί με τον πρόεδρο της μουσουλμανικής
Κοινότητας Ελλάδος, που τυγχάνει να είναι Αιγύπτιος,  θα έβγαιναν άραγε στους δρόμους ώστε να υποστηρίξουν τους χριστιανούς της Αιγύπτου;;;

Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Ελλάδα από τους έσωθεν και έξωθεν-εισαγόμενους λαθροέποικους και όχι μόνο- υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της "ισλαμικής" θρησκευτικής ελευθερίας, αν είχαμε αντίστοιχα αντιμουσουλμανικά, όμως, γεγονότα στην Πατρίδα μας...;;;


45 ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥ

O κ. Χρ. Παπουτσής (στο σκίτσο) ανακάλυψε ότι έχουν κατατεθεί και συσσωρευθεί... 45.000 αιτήσεις λαθρομεταναστών για την παροχή ασύλου, τις οποίες ασφαλώς ουδείς έχει αξιολογήσει.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνωρίζει ότι οι αιτήσεις θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερες αφού με βάση τη συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ οι λαθρομετανάστες που ζητούν άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ενωση οφείλουν να καταθέσουν αίτηση στη χώρα από την οποία εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αυξάνεται ο αριθμός των Αλβανών του Κοσόβου που ζητούν αλβανική ιθαγένεια

Μεγάλη αύξηση του αριθμού των αιτήσεων από Αλβανούς του Κοσόβου, οι οποίοι επιθυμούν να πολιτογραφηθούν ως πολίτες της Αλβανίας, παρατηρούν οι εκπρόσωποι της αλβανικής πρεσβείας, στην Πρίστινα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της πρεσβείας, οι Αλβανοί του Κοσόβου δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση της αλβανικής ιθαγένειας, μετά την κατάργηση του καθεστώτος θεωρήσεων για τους Αλβανούς πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Μετά την απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, στις 8 Νοεμβρίου, για την κατάργηση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου για τους πολίτες της Αλβανίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, το Κόσοβο απομένει η μοναδική περιοχή των Βαλκανίων, οι κάτοικοι της οποίας δεν μπορούν ταξιδεύουν ελεύθερα.

Ο υπουργός του Κοσόβου, αρμόδιος για την ένταξη στην ΕΕ, Μπεσίμ Μπεκάι, δήλωσε στο αλβανικό τμήμα του BBC ότι, και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν καταργήθηκε η βίζα για τη Σερβία, οι Αλβανοί του Κοσόβου έσπευσαν να αποκτήσουν ένα σερβικό διαβατήριο, ώστε να ταξιδεύουν ευκολότερα στις χώρες της ζώνης Σένγκεν.

Με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να ανακοινώσουν τίποτα όρισαν ξένους για να πουλήσουν τα ΕΑΣ!

ImageEν κρυπτώ και παραβύστω, κάτι που ενέχει κινδύνους εξ αρχής ναρκοθέτησης της διαδικασίας, η κυβέρνηση όρισε σύμβουλο για την αποκρατικοποίηση των αμυντικών βιομηχανιών, όπως αποκάλυψε σήμερα στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης. Ουδέν είχε ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, ουδείς ξέρει ποιος είναι, ουδείς ξέρει με τι διαδικασίες επιλέχθηκε, ουδείς γνωρίζει τα εχέγγυα τους, ουδείς είναι σε θέση να πει ποιος είναι ο αλλοδαπός εταιρικός φορέας που θα διαχειριστεί έναν τέτοιο κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας, αλλά και ένα θέμα που αφορά χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. 

Απλώς και μόνο ο ΑΝΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης σήμερα στην Βουλή, με εντυπωσιακή ειλικρίνεια έσπασε την ομερτά και μίλησε για πρώτη φορά για τον ορισμό συμβούλου! “Ήδη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, ορίσαμε σύμβουλο και σε συνεργασία μαζί του θα διαμορφώσουμε το αναπτυξιακό μέλλον, την προοπτική των ΕΑΣ, γιατί δυστυχώς πληρώνουμε λάθη του παρελθόντος, την ευθύνη των οποίων πρέπει να αναλάβουμε όλοι όσοι κυβέρνησαν» τόνισε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη σήμερα στην Βουλή.

Σε ερώτηση του defencenet.gr προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας παραδέχθηκαν ότι έχει οριστεί σύμβουλος, αλλά ρίχνουν το μπαλάκι στο υπουργείο Οικονομικών και λένε ότι «Δεν το έχουμε ανακοινώσει γιατί συμφωνήσαμε να το ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών». Το οποίο Οικονομικών είναι στην καλύτερη περίπτωση συναρμόδιο, αν θεωρήσουμε ότι μιλάμε και για τις τρεις ΔΕΚΟ (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ), αλλά στην περίπτωση των ΕΑΣ αρμόδιο είναι αποκλειστικά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι Οθωμανοί ξανάρχονται... στη Θράκη

Έτσι, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε προ ημερών το «πράσινο φως» για την «ανάδειξη» του τεμένους Βαγιαζήτ, στο Διδυμότειχο. Όχι, δεν προσδιόρισαν αν θα το παραχωρήσουν για λατρευτικούς σκοπούς... Προς το παρόν τουλάχιστον. 261110-temenosΑλλά, μυρίζει μεθόδευση για τη διοργάνωση πολυπολιτισμικών εκδηλώσεων, όπως κλειτεριδοκτομές, περιτομές, ιστορικές ημερίδες που θα εξάρουν το παιδομάζωμα, την υπέροχη εποχή της τουρκοκρατίας και του κοσμοπολιτισμού και βάλτε...
Φαίνεται ότι στην ακριτική Θράκη έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα σε σχέση με τις υποδομές, έχουν διαπρέψει οι τοπικοί παράγοντες στην αναπτυξιακή πολιτική και στην πρόταξη των ελληνικών αρχαιοτήτων και του φυσικού κάλλους της περιοχής και αποφάσισαν να κοιτάξουν και όσα έχουν «παραμελήσει».

Σημειωτέον ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου (Πολυ) Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχε δεσμευτεί τον περασμένο Μάιο για το έργο. Φυσικά, ο υπέροχος οθωμανικός πολιτισμός, που τόσο θαυμάζει η «τουρκολάγνα» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να αναδειχθεί. Γι' αυτό και το έργο της αναπαλαίωσης του τεμένους, που συμβολίζει το τουρκικό πέρασμα από την περιοχή, εντάχθηκε στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικού Έργου.

Καμίνης ή Kaminitz;

Σ.Α: Αναγνώστης του blog μας έστειλε την σελίδα "Jewish family names and their origins" στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα "Kaminitz", "Kaminiz" και "Kaminez".


Στο βιογραφικό του κ. Καμίνη επόμενου δήμαρχου Αθηναίων βρήκαμε οτι γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη.





Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκαμε οτι στην Νέα Υόρκη στεγάζεται και ένα πολύ μεγάλο εβραϊκό δικηγορικό γραφείο με το όνομα "Kaminitz".


Ίσως είναι τυχαίο το γεγονός αυτό. Ισως όχι.


Η καλύτερη απάντηση απο μέρους του κ. Καμίνη για την καταγωγή του θα ήταν να δώσει στην δημοσιότητα το πλήρες γενεαλογικό του δέντρο και να μας αποστομώσει.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - Βρετανία: 13χρονος δέχεται απειλές για την ζωή του στο Facebook από μουσουλμάνους συμμαθητές του που εξοργίστηκαν με τον πατριωτισμό του

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Που είναι οι σημερινοί "προοδευτικοί" αριστεροί και οι οπαδοί τους που αγωνίστηκαν εναντίον της Χούντας και τιμούν κάθε χρόνο τα θύματα του Πολυτεχνείου, για να τιμήσουν και την μνήμη όσως Ελλήνων σφάχτηκαν, κτυπήθηκαν, βιάσθηκαν, ληστεύθηκαν και έπεσαν γενικά θύματα των λαθρομεταναστών που οι πολιτικάντηδες άφησαν να εισέλθουν κατα εκατομμύρια παράνομα στην χώρα μας; 
Εδω και 40 σχεδόν χρόνια τιμούν τα θύματα των χώρων περιξ του Πολυτεχνείου εκείνης της βραδυάς που δεν ξέρουμε καν αν ήταν θύματα του καθεστώτος.

Οι Ελληνες θύματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι κάθε χρόνο πολυ περισσότεροι απο τα θύματα της 7ετούς Χούντας. 

Μήπως είστε υποκριτές κύριοι της "Αριστεράς" και της "Προόδου";

Μήπως δεν νοιάζεστε καθόλου για την Ελλάδα και τους Ελληνες αλλά απλώς για το κόμμα και την καριέρα σας;
Σκεφτείτε το γρήγορα και διαλέξτε στρατόπεδο γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις στην Ελλάδα μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών έρχονται πολύ πιο σύντομα απο ότι νομίζετε.

Και μεταξύ των θυμάτων θα είστε και εσείς φυσικά.

Για τους Μουσουλμάνος εσείς οι "αθεοι αριστεροί" είστε άξιοι αποκεφαλισμού.Δείτε εικόνες απο την τελευταία επίδειξη κυριαρχίας τους στην Αθήνα στο τέλος του άρθρου.

Αίγυπτος: Κόπτες διαμαρτύρονται που η κυβέρνηση τους εμποδίζει να κτίσουν Εκκλησία. Ένας νεκρός


Ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν καθώς εκατοντάδες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ διαδηλωτές αντιπαρατάχθηκαν με την Αιγυπτιακή Αστυνομία μετά την απόρριψη αιτήσεως τους για την ανέγερση εκκλησίας .
Το Al Jazeera μεταδίδει ότι ο Χριστιανός διαδηλωτής σκοτώθηκε από πυρά των Δυνάμεων Ασφαλείας.

Ισραήλ: Εμπρησμός σε υπόγειο εκκλησίας σε γειτονιά υπερ-ορθόδοξων Ιουδαίων


Φωτιά ξέσπασε από άγνωστο λόγο σε εκκλησιαστικό κτήριο στην Ιερουσαλήμ, όπου από καιρό ήταν στο στόχαστρο αντι-χριστιανικών στοιχείων σε μία γειτονιά υπερ-Ορθόδοξων Ιουδαίων, όπως δήλωσε εκπόσωπος της Εκκλησίας.
Η φωτιά ξέσπασε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, λίγο πριν από την 1 π.μ., όταν κάποιος έσπασε το παράθυρο του υπογείου του κτηρίου που στεγάζεται το κέντρο Jerusalem Alliance Church Ministry Center(ανήκει στους Ευαγγελικούς) και έβαλε φωτιά στα κάτω πατώματα. Ένας κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την φωτιά και η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία έφτασε 20 λεπτά αργότερα, διαπίστωσε ότι στο υπόγειο της εκκλησίας είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Ποιός ήταν νονός του δικτάτορα Γ.Παπαδόπουλου;

Eπτασφράγιστο μυστικό των εγκάθετων δημοσιογράφων!!!!......

??????.....

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Νέα τουρκοφιέστα σε χωριό της Κομοτηνής


  Πρόξενος, προσκεκλημένοι εκ Τουρκίας και πολλοί ντόπιοι τουρκόφρονες γλέντησαν στη…”ΒραδιάΑλληλεγγύης” που διοργανώθηκε στο χωριό Λύκειο…
  Μια είδηση από την ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί (20-11-2010):
   Υπέροχη υπήρξε η πρώτη βραδιά αλληλεγγύης που οργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Λυκείου και ο αθλητικός σύλλογος Λυκείου. Στην βραδιά αυτή που εμφανίστηκε και ο Τούρκος καλλιτέχνης Σονέρ Αριτζά όλοι γλέντησαν με την καρδιά τους. Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκαν οι νέοι. Στην βραδιά μετείχε και ο Τουρκος καλλιτέχνης Γκιουλτεκίν, ο οποίος με τα παραδοσιακά τραγούδια των Βαλκανίων χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές στους ανθρώπους μας. Στην λαχειοφόρο αγορά που έγινε, δόθηκαν διάφορα δώρα, μεταξύ των οποίων και μία μοτοσυκλέτα.
   Στην βραδιά αλληλεγγύης μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Σάρνιτς και η σύζυγος του Εσίν Σάρνιτς, ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραίμ Σερίφ, ο ηγέτης της ¨Κοινωνικής Κίνησης¨ Σααντετίν Σακίρ Χουσείν και η ομάδα του, ο δήμαρχος του δήμου Οσμάνγκαζί Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ, ο τέως βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και περίπου 750 άτομα.

Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος : «Δεν παίρνουμε την Κάρτα Πολίτη»

Στις 22-11 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ Ιάκωβος μίλησε για την κάρτα του πολίτη και είπε τα εξής:
«Δεν το συζητάμε καν.
-Την κάρτα του πολίτη δεν την παίρνουμε, καλύτερα να πεθάνουμε από την πείνα. βλέπετε στο συναξάρι τι γράφει; ΤΗ ΑΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΗ ΕΤΕΛΕΙΩΘΗΣΑΝ. Στο κάτω κάτω θα μαρτυρήσουμε για την Αλήθεια !
Βρισκόμαστε σε εσχατολογικά χρόνια αλλά ας προσέξουμε παράλληλα  να κρατούμε καθαρή και την κάρτα της καρδιάς μας.
»

Μίλησε επίσης με εγκωμιαστικά λόγια για τον Μητροπολίτη Αμαρουσίου και Κηφισίας κ. Κύριλλο, για την απόφαση του ιδίου αλλά και των υπολοίπων κληρικών του ιερατικού συνεδρίου, για την λήψη της αποφάσεως της μη παραλαβής της Κάρτας Πολίτη:Ο Μητροπολίτης Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»
περισσότερα εδώ

Στο φως τμήμα του αρχαίου τείχους της Βέροιας

M026F05CNS40 Στο φως τμήμα του αρχαίου τείχους της Βέροιας
Χρονολογείται από τον 3ο μ.Χ. αιώνα

Της Μαρίας Καραούλη

Απομεινάρια πιθανότατα του δυτικού αρχαίου τείχους της Βέροιας αποκαλύφθηκαν προχθές κατά τη διάρκεια εργασιών του δήμου για κατασκευή της γέφυρας των αδερφών Κούσιου στην περιοχή Κτηνιατρείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τοπικών φορέων, πρόκειται για τμήμα οχύρωσης της αρχαίας πόλης από την πλευρά του Τριποτάμου. Εικάζεται δε ότι πρόκειται για υπολείμματα από κάποιο αρχαίο παρατηρητήριο, ενδεχομένως πύργο, τμήμα των συνολικών οχυρωματικών έργων της αρχαίας πόλης της Βέροιας.
Εάν αποδειχθεί ότι το εύρημα αφορά το δυτικό τείχος, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια μεγάλης σημασίας αρχαιολογική ανακάλυψη, καθώς συμπληρώνει το τμήμα της οριοθέτησης της αρχαίας πόλης της Βέροιας, αφού ήδη έχουν αποκαλυφθεί οι τρεις πλευρές του τείχους, στην πλατεία Ωρολογίου, στο Βυζαντινό Μουσείο και στην είσοδο της πόλης από τη Νάουσα.

Εκστρατεία για την διδασκαλία αρχαίων ελληνικών και λατινικών στα σχολεία

Όχι της Ελλάδος αλλά ..της Βρετανίας

Εκστρατεία για την επιστροφή των αρχαίων ελληνικών και των λατινικών στα βρετανικά σχολεία, ξεκίνησαν συγγραφείς, ηθοποιοί και ιστορικοί στη Βρετανία.
Επικεφαλής της...εκστρατείας είναι η ιστορικός, συγγραφέας και παρουσιάστρια ιστορικών εκπομπών, Μπέτανι Χιουγκς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times, την ένθερμη υποστήριξή τους στο εγχείρημα έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο θεατρικός συγγραφέας Τομ Στόπαρντ, ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, Κόλιν Ντέξτερ και η ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ.

Εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή με θέμα «Νεοθωμανισμός και ελληνική Θράκη».


Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Παλαιά Βουλή, Σταδίου 13 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Άρδην και της Ρήξης με θέμα «Νεοθωμανισμός και ελληνική Θράκη».
Ομιλητές:
Κώστας Καραϊσκος, εκδότης Αντιφωνητή
Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας - εκδότης
Χαρά Νικοπούλου, δασκάλα
και Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής

Συντονιστής:
Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού

πηγή

Ν.Γκρούεφσκι: «Το πρόβλημα της ονομασίας είναι ζήτημα ταυτότητας»

Στη σύνδεση της ονομασίας των Σκοπίων με τα αποκαλούμενα ζητήματα «ταυτότητας» προχώρησε ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφκσι.
«Το πρόβλημα της ονομασίας στην ουσία είναι ζήτημα ταυτότητας» τόνισε από το βήμα του Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική πλευρά, σε όλες τις συνομιλίες στο παρελθόν, ποτέ δεν το έκρυψε αυτό. Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε το θάρρος να το πει, και αργότερα η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ανοιχτά σε αυτό. Πρόκειται για ένα δύσκολο και πικρό για εμάς θέμα, το οποίο δυστυχώς ο νότιος γείτονάς μας όχι μόνο το επεξεργάστηκε στο παρελθόν, αλλά είναι επίκαιρο και στα 20 χρόνια της ανεξαρτησίας μας».

“H συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, τα Χριστούγεννα “!

"Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να διακηρύξει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο", εκτιμά ο καθηγητής κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει ο ίδιος, τοποθετεί μέχρι τα Χριστούγεννα, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ένα γενικό πλαίσιο αρχών διαπραγμάτευσης με την Τουρκία!
"Σε αυτό θα περιλαμβάνεται η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και εξαίρεση του Καστελόριζου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)", δήλωσε κατα τη χθεσινή του ομιλία του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
"Να συνταξιοδοτηθούν όλοι οι κ. υπουργοί Εξωτερικών"!
Ο κ.Μαρκεζίνης έχει και στο παρελθόν "κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου", εκτιμώντας ότι "ελλοχεύει ο κίνδυνος απεμπολήσεως κυριαρχικών μας δικαιωμάτων". 'Οπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει " οι καλές σχέσεις με έναν γείτονα είναι ασφαλώς επιθυμητές. Αλλά είναι δυνατές μόνον εάν και εκείνος πιστεύει στο σεβασμό του Δικαίου και δεν το παραβιάζει συστηματικά και με διάφορους τρόπους".

EURABIA η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

From HEIL GAP


Η Ευραραβία είναι ένα μυθιστόρημα αλλά από προχθές και μια νέα οντότητα στην Αθηνά .
Διαθέτει πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ΜΜΕ , στοιχεία τα οποία επιβάλλονται για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη από ισχυρές κυβερνητικές ομάδες πίεσης.
Ενώ οι Ευρωπαίοι ζουν εντός των περιορισμών της Ευραραβίας, εκτός από μια κάπως συγκεχυμένη ενημέρωση, λίγοι είναι πραγματικά εκείνοι που πραγματικά συνειδητοποιούν αυτά που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση.
Καθώς η Ευραραβικη πολιτική, που εκφράζεται μονό μέσα από σκοτεινές διατυπώσεις, διεξάγεται στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο και όλα συντονίζονται με απόλυτη αδιαφάνεια στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ .
Απλώνεται μια αντί-αμερικανική και αντισημιτική ευρώ-αραβική υπό-κουλτούρα δια της διαπλοκής και συμπαράστασης των μέσων ενημέρωσης και του πολιτιστικού τομέα Αλλά αυτό γίνεται μόνο για λόγους κοινωνικής ψυχολογίας και σαν ένας ανώδυνος τρόπος εκτόνωσης της επαναστατικότητας των νεολαίων .
Στην πράξη η Ευραραβια καλύπτει οικονομικά τους πόλεμους των ΗΠΑ και νομοθετεί τους αυστηρούς νόμους εναντίον των αρνητών του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ .

Οι Τούρκοι έβγαλαν στο “σφυρί” εκκλησία

Έναντι 400 χιλιάδων λιρών (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ) πωλείται εκκλησία στα Μουδανιά της Τουρκίας, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ο ιδιοκτήτης έβγαλε στο "σφυρί" την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, την Εκκλησία των Ταξιαρχών που βρίσκεται στο χωριό Κούμγιακα και χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου (780-797).
Ο Πρόεδρος του χωριού Ραμίζ Μπατμάζ ζήτησε να αγοράσει την εκκλησία και βρίσκεται στο "παζάρεμα" ώστε να ρίξει το ποσό περίπου στα μισά. Μάλιστα όπως υποστηρίζει απευθύνθηκε και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο προκειμένου να ζητήσει χρηματοδότηση της αναστήλωσης, αλλά δεν πήρε θετική απάντηση.
Κάθε χρόνο - σύμφωνα με τις τοπικές αρχές- συρρέουν εκατοντάδες τουρίστες για να δουν την ερειπωμένη εκκλησία.
Η ιστορική εκκλησία, πριν από 10 χρόνια πέρασε, άγνωστο πως και με ποιες διαδικασίες, στα χέρια του Κωνσταντινουπολίτη επιχειρηματία Μετέ Γιαλτσίν, προκειμένου να την αναστηλώσει, αλλά η Διεύθυνση Μνημείων δεν έδωσε τη σχετική άδεια και έτσι αποφάσισε να την πουλήσει.πηγή

Συλλήψεις χριστιανών στην Αίγυπτο

Περισσότεροι από 150 διαδηλωτές συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη, μετά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν ανάμεσα στην αστυνομία και χιλιάδες χριστιανούς Κόπτες στο Κάιρο, σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστική πηγή.
Ένας χριστιανός σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά τις βίαιες συμπλοκές που σημειώθηκαν ανάμεσα στην αστυνομία και περίπου 3.000 χριστιανούς Κόπτες που διαδήλωναν κατά της απαγόρευσης της ανέγερσης εκκλησίας σε προάστιο του Καΐρου.
Ο γενικός εισαγγελέας Άμπντελ Μεγκίντ Μαχμούντ κατηγόρησε τους 156 συλληφθέντες ότι «σχεδίαζαν τη δολοφονία αστυνομικών» και ότι διαδήλωσαν παράνομα.
Οι συλληφθέντες θα κρατηθούν για 15 ημέρες, θα ανακριθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.πηγή

Χάθηκαν πάνω από 40.000 θέσεις εργασίας σε τέσσερις μήνες

Δραματικά είναι τα στοιχεία της έρευνας της ΓΣΕΒΕΕ που μέτρησε τις επιπτώσεις; των έμμεσων φόρων και του Φ.Π.Α.

και δείχνει πως η αγορά έχει ξεπεράσει τα όριά της με αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.
Η ΓΣΕΒΕΕ, προέβλεπε για το β΄ εξάμηνο του 2010 ότι θα χάνονταν 120.000 θέσεις μισθωτής εργασίας.
“Εάν όμως η τάση που δείχνουν τα στοιχεία της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού συνεχιστεί τότε είναι πολύ πιθανό η απώλεια να υπερβεί τις 120.000 και να πλησιάσει τις 200.000 θέσεις μισθωτής εργασίας και τις 300.000 θέσεις συνολικής απασχόλησης (θέσεις μισθωτών, αυτοαπασχολούμενων, εργοδοτών)”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κινητοποίηση των κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας

Ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού (και συγκεκριμένα της Μιχαλονάκου από το ΚΟΝΤΡΑ) ήταν αρκετό για να βάλει "φωτιά" στην πλατεία Βικτωρίας. Με αφορμή την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου, αρκετοί κάτοικοι μαζεύτηκαν στην περιοχή, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα, την υποβάθμιση της περιοχής τους αλλά και το εμπόριο ναρκωτικών που λαμβάνει χώρα στην πλατεία, η οποία είναι μόνιμα πλημμυρισμένοι από αλλοδαπούς.
Στον χώρο όμως βρισκόντουσαν και κάποιες εκατοντάδες Αφγανών. Αυτοί - σύμφωνα με καταγγελίες παρόντων- καθοδηγόντουσαν από κάποιους συγκεκριμένους ομοφυλούς τους και ακολουθούσαν παντού, περικυκλώνοντας σχεδόν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής. Σε... βοήθειά τους έφτασε και ομάδα "αναρχικών" οι οποίοι θέλησαν να παίξουν τον ρόλο των υπερασπιστών των αλλοδαπών, κάτι που δεν τους βγήκε όμως, γιατί τον συντονισμό τους, όπως προείπαμε, είχαν αναλάβει κάποιοι που φαίνεται ότι ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό.
Στην πλατεία επικράτησε ένταση, και προστριβές μεταξύ των τριών πλευρών, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στους κατοίκους της πλατέιας Βικτωρίας, βρέθηκαν και κάποιοι κάτοικοι άλλων περιοχών της Αθήνας, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν και να συζητήσουν μαζί τους. Όχι, δεν επρόκειτο για κάτι που είχε προαναγγελθεί. Αλλά όσοι Έλληνες έτυχε να περνούν από εκεί, σταμάτησαν να πούν μια φιλική κουβέντα.

«Θέλουν πίσω την ζωή τους» στην Πλατεία Βάθη



251110-vathi-02
Με συνθήματα «Φύγετε από την Ελλάδα, είστε ανεπιθύμητοι» και «Φτάνει πια», οι κάτοικοι της Πλατείας Βάθη, διατράνωσαν σήμερα νωρίς το απόγευμα τη θέλησή τους να προστατέψουν τη γειτονιά τους από τις ορδές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η συγκέντρωση που έγινε σε ώρα αιχμής και τράβηξε την προσοχή των περαστικών, πολλοί εκ των οποίων σταμάτησαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους, παίρνοντας και το υλικό που αυτοί μοίραζαν.
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η κατάσταση στην Πλατεία Βάθη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, λόγω της παρουσίας πολύ μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από χώρες του Τρίτου Κόσμου. Οι λαθρομετανάστες, καταστρέφουν την Πλατεία, ενώ πρωταγωνιστούν σε ανθρωποκτονίες, κλοπές και διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, ληστείες, βιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών.
Η αστυνομία, που ήταν σήμερα παρούσα στην συγκέντρωση των κατοίκων με διμοιρίες ΜΑΤ, μοτοσικλετιστές και αστυνομικούς με πολιτικά, αδιαφορεί εντελώς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική, λόγω των πιέσεων που δέχεται, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αλλοδαπούς, ώστε να μην κατηγορηθεί για «ρατσισμό», «ξενοφοβία» και καταστροφή... κορανίων!

ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΔΜΙΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η COCA-COLA

http://3.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TOoUqmqsbEI/AAAAAAABie8/UdYzqgMzq0I/s200/images.jpg
Η Coca-Cola ανακοίνωσε χθες πως αποσύρει 22.000 σετ ποτηριών επειδή περιέχουν κάδμιο, μια καρκινογόνο ουσία, τονίζοντας όμως πως τα επίπεδα που ανιχνεύτηκαν είναι «πολύ χαμηλά και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία». Ο όμιλος επισήμανε σε ανακοίνωσή του πως αποφάσισε την άμεση απόσυρση των ποτηριών επειδή δεν.... ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας που επιθυμεί. "Πρόσφατοι έλεγχοι έδειξαν πως η βαφή στην εξωτερική επιφάνεια των ποτηριών περιέχει κάδμιο, αλλά τα χαμηλά επίπεδα που ανιχνεύτηκαν δεν είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια και την υγεία", προστίθεται στην ανακοίνωση...