Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η Πλατεία Αττικής μάχεται και αναπνέει Ελληνικά

Σε μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα απαράδεκτα τεκταινόμενα στην Πλατεία Αττικής, που χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα και παλμό, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν το απόγευμα της Τετάρτης την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση της περιοχής τους και στη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό γκέτο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι κάτοικοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στις 19.30 στην Πλατεία τους. Ακολούθησαν εναλλασσόμενες και μαχητικές ομιλίες Ελλήνων που ζουν στην περιοχή και τη βλέπουν μέρα με τη μέρα να ρημάζει. Οι κάτοικοι, τους οποίους σύντομα περικύκλωσε μεγάλη αστυνομική δύναμη, δεν έκαναν πίσω και προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της οδού Λιοσίων, όπου κάθε μέρα λεωφορεία με απροσδιόριστη αφετηρία αποβιβάζουν τα χαράματα δεκάδες αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν και το Ιράκ.


Πορεία προς την Αχαρνών
Λίγο αργότερα, οι εκατοντάδες Έλληνες της Πλατείας Αττικής, πάνω από 500 άτομα, κινήθηκαν συντεταγμένα προς την Αχαρνών. Οι κάτοικοι, επιδεικνύοντας μεγάλο σθένος, συνέχισαν να διαδηλώνουν και κινήθηκαν πάλι μέσω της Αχαρνών και του Αγίου Παντελεήμονα προς την Πλατεία Αττικής, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι, υπό την «επιτήρηση» της συνεργαζόμενης πλέον ανοικτά με τους αντιεξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ΕΛΑΣ. Ακολούθησαν κύματα επιθέσεων αναρχικών κατά των Ελλήνων της Πλατείας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε συλλήψεις επτά κατοίκων, όπως συνηθίζει τελευταία.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ!!!!!
    ΚΑΙ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Η ΕΛ.ΑΣ. ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή